Deel via

Volgende zomer komt Ridge Forrester in ons land wonen!

January 2017
Volgende zomer komt Ronn Moss, die 25 jaar lang Ridge Forrester in ‘Mooi en Meedogenloos’ speelde, in ons land wonen. Eerst om er samen met Luc Caals op te treden in de zomershow in ‘t Colisée in Blankenberge, daarna om zichzelf te spelen in een komedie, ‘Brasschaatse huisvrouwen’, samen met een paar bekende actrices uit ‘Thuis’ en ‘Familie’. Het moment voor een babbel met de sympathieke acteur, die terecht wordt beschouwd als het boegbeeld van de internationale soap. Wil je hem ook aan het werk zien in Blankenberge? Nu 4 euro korting via SeniorenNet!

Ron Moss: 'Ik kan niet zonder Devin'

Heb je na je vertrek uit ‘Mooi en Meedogenloos’ enkele sabbatmaanden ingelast?

Nee, absoluut niet, ik ben meteen aan de slag gegaan met diverse projecten. Als muzikant én als acteur. De afgelopen drie zomers hebben we getourd met Player, de groep waarmee ik in de jaren zeventig de hit ‘Baby Come Back’ scoorde. Dat nummer is onze mascotte, het bezorgt ons nog altijd veel werk. Zo keek ik onlangs naar een aflevering van ‘The Simpsons’ en hoorde zowaar ons nummer dat als achtergrondmuziek in een lift gebruikt werd. Toen wist ik het zeker: ‘Baby Come Back’ is een evergreen geworden!

Over tv gesproken, kijk je nog af en toe eens naar ‘Mooi en Meedogenloos’?

Nee, maar dat deed ik ook niet toen ik zelf nog in de serie zat. Ik zit met te veel projecten, ik heb geen tijd om veel naar televisie te kijken. Af en toe eens zappen, het nieuws meepikken, maar voor de rest: weinig of geen tv bij ons thuis.

Heb je nog contact met vroegere collega’s uit de serie?

Ja, vooral met Winsor Harmon, die mijn broer Thorne (Forrester) speelt. Hij is ook na mijn vertrek een goede vriend gebleven. Nog niet zo lang geleden is hij zelfs een tijdje bij ons komen logeren. Hij is als een echte broer voor mij. Met Kelly (Lang, zijn tv-liefde Brooke) heb ik ook nog regelmatig contact. En in iets mindere mate met Susan (Flannery, zijn tv-mama Stephanie).

Je zei daarnet dat je ook nog als acteur bezig was …

Ja, ik speel een rol in ‘The Bay’, een serie die bekroond werd met twee Emmy’s. Ik ontmoette de bedenker van de serie eerder toevallig en het klikte meteen tussen ons. In die mate zelfs, dat ik niet alleen acteer, maar sinds een jaar ook co-producer van die serie ben. En onlangs zijn we ook van start gegaan met een sitcom, ‘Bruna in Beverly Hills’.

Krijg je nog veel fanmail?

Echte brieven niet meer, maar berichten via Facebook en mail des te meer. Mensen schrijven geen brieven meer, social media rules! Het leuke is dat de ene reageert op een optreden van Player, en de ander op mijn rol in ‘The Bay’. Of zelfs nog op mijn personage uit ‘Mooi en Meedogenloos’.

In ‘The Bay’ ben je John Blackwell. Vertoont hij veel gelijkenissen met Ridge Forrester?

Helemaal niet. John is een duistere figuur. Hij is de zoon van de burgemeester, en wil de baai – waar het verhaal zich afspeelt, vandaar de titel – zuiveren van misdaad. Maar om zijn doel te bereiken doet hij ook zaken die het daglicht niet mogen zien. Ik speel die rol graag. Het was voor mij hoog tijd om eens iemand anders te spelen dan die doodbrave maar soms saaie Ridge, de eeuwige twijfelaar (lacht).

Je bent nu al twaalf jaar samen met Devin. Wat is het geheim van jullie gelukkig huwelijk?

In de eerste plaats: dat we van elkaar houden. Maar verder ook niet onbelangrijk, is het feit dat we veel samen aan onze projecten werken. Zo hebben we een bedrijfje waarmee we sauzen verkopen via het internet. Devin is verder ook producer van ‘The Bay’, en neemt ook alle administratie op zich. Ook wat Player betreft. En zij is het ook die instaat voor het contact met vrienden en fans, via social media. Ik zou niet zonder haar kunnen. Zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Omdat we bijna 24 uur op 24 samen zijn, blijft de communicatie op peil, iets wat heel belangrijk is voor een relatie. Zonder communicatie vervreemd je van elkaar. Maar dat zal ons dus niet overkomen!

Hoe is het met je twee dochters?

Creason zit in haar laatste jaar hoger onderwijs, en heeft zich gespecialiseerd in het vak filmproducties. Calee voltooit haar  laatste jaar middelbaar en zingt, speelt gitaar en wil dat ik haar basgitaar aanleer. (lacht) Je ziet, ze hebben allebei iets van hun pa: Creason in de acteerwereld, Calee in de muziekbusiness.

Jullie hebben ook sinds kort een nieuwe huisgenoot …

Ja, we hebben een piepklein hondje geadopteerd, je kan het beestje bij wijze van spreken in je binnenzak steken. Een vriendin van ons runt een hondenasiel, en tijdens een bezoekje zagen we Prince zitten. Kim, onze vriendin, vertelde ons dat de baasjes van Prince in een auto-ongeval om het leven waren gekomen, en dat hun familie hem niet wilde adopteren. Ons hart bloedde toen we dat verhaal hoorden en we hebben hem dan maar in huis genomen.

Je echtgenote Devin heeft de laatste paar maanden ook niet stilgezeten …

Nee, ze heeft een boek geschreven over haar leven als fotomodel. Zoals je allicht weet, is ze nog het ‘model van de maand’ geweest in Playboy, en in die hoedanigheid heeft ze natuurlijk veel meegemaakt. Wat ze in dit boek onthult en ruimschoots aandacht geeft, is het feit dat ze een tijdlang een romance heeft gehad met wijlen Prince, de man van ‘Purple Rain’. Ze leerde hem kennen rond Kerstmis van 1984 en had daarna een relatie met hem. Ze heeft ook drie jaar voor zijn management gewerkt. Maar méér ga ik er niet over vertellen, het verhaal zelf en hoe de man in werkelijkheid was, moet je maar lezen in haar boek. (lacht)

Volgende zomer kom je dus in Vlaanderen wonen …

Inderdaad, vier maanden lang. Toen ik het voorstel kreeg, heb ik uiteraard alles nagekeken, en vrij snel toegestemd. Einde juni is Devin jarig en twee dagen later stappen we op het vliegtuig richting Brussel. We gaan eerst in ‘t Colisée een tijdje repeteren, en na de zomervoorstellingen ga ik mezelf spelen in een Vlaamse komedie over Antwerpse huisvrouwen, geloof ik. Al die tijd woon ik in een villa in De Haan, die me ter beschikking is gesteld. Ik kijk er echt naar uit, want tot dusver zijn al mijn ervaringen in jullie land positief geweest. (vd)

Bron: Primo
Foto header (Ronn en zijn echtgenote Devin): Vic Dennis/Primo

De Bolle en de Beautiful

Wil je Ron Moss deze zomer aan het werk zien? Dat kan tijdens dé zomershow van 2017!

De Bolle en de Beautiful is de nieuwe Zomershow van 2017 in het Kusttheater 't Colisée in Blankenberge met als gastheren Luc Caals & Ronn Moss.

Het wordt een show met internationale allures waarin humor, dans en muziek centraal staan. Naast twee internationale acts en het showballet worden onze gastheren bijgestaan door Saskia Debaere, Liesbeth Roose en Alexander Metselaar. Dit alles onder muzikale begeleiding van de LC-band onder leiding van Steven Mintjens. Voor de regie tekent Bruno Van Heystraeten.

Meer info en data vind je op www.zomershow.com.

Nu 4 euro korting op je ticket met de code SENIORENNET-2017! Betaal slechts 25 euro i.p.v. 29 euro!

Tickets bestellen kan online op deze pagina. Vermeld zeker de code SENIORENNET-2017 in het berichtvakje. Je kan ook telefonisch tickets bestellen op de nummers 050/70.81.98 of 0486/15.80.19. Vergeet dan ook niet te vermelden dat je gebruik wilt maken van de promocode! 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels