Deel via

10 leuke gadgets die ook jij wil hebben

January 2017
Ongelofelijk wat ze allemaal uitvinden of bedenken. Soms maken gadgets ons het leven aangenamer of makkelijker, soms is hun enige bedoeling een glimlach op ons gezicht te toveren. Ontdek hier 10 gadgets die ons alvast wisten te charmeren.

Beter ontspannen, beter slapen

Heb je soms moeite om in slaap te vallen of wil je je aan zee wanen als je in bed ligt? Projecteer dan eens een leuk watereffect op plafond of je muur. Je zal al snel alle stress uit je lichaam voelen vloeien, waardoor je sneller en makkelijker indommelt. Het is een aanrader voor iedereen, zowel voor kinderen, volwassenen als ouderen. Meer info en bestellen?

Moai van de Paaseilanden in huis

Dit leuke gadget kan je tegelijk zien als een mooi designstuk en als een grappige aandachtstrekker. Zakdoekje nodig? Haal het gewoon uit de neus van deze Moai! Het is ongetwijfeld een heel stuk mooier dan een gewone saaie tissuehouder, en je gasten zullen er ook dol op zijn! Meer info en bestellen?

Niet meer vervelen op toilet

We hebben al veel dingen gezien om ons bezig te houden op het toilet, maar deze slaat toch wel alles. Een heuse golfset zodat je op toilet een partijtje golf kan spelen! Zowel voor de golffan, als voor wie wel vaker wat meer tijd op het toilet doorbrengt is het ongetwijfeld een leuk gadget. Have fun! Meer info en bestellen?

Je persoonlijke luxe wereldkaart

Wie houdt van reizen wil vast al langer een wereldkaart in huis hebben waarop hij of zij kan aanduiden waar hij of zij al is geweest ben en waar niet. Zulke kaarten bestaan wel al langer, maar meestal passen ze niet bij het design van je huis. Deze nieuwe deluxe kaart wél. Met een muntje krab je de regio’s weg waar je al geweest bent, en zo ontstaat een volledig persoonlijke wereldkaart met leuke kleurtjes. Zo kan je goed plannen waar je nog graag naartoe wil. Meer info en bestellen?

Onmisbaar voor de whiskydrinkers 

Als je een whisky drinkt, doe je dat met ijsblokjes in, je noemt het dan ‘on the rocks’. Nadeel is dat het ijs smelt en de whisky verdunt. Daar hebben de bedenkers van dit leuke gadget iets op gevonden. Ze maakten natuurstenen ‘rocks’ die je in de diepvries kan leggen. Het voordeel is dat ze wel de drank koelen, maar niet verdunnen. Bovendien zijn ze herbruikbaar, en maken ze je whisky letterlijk ‘on the rocks’. Meer info en bestellen?

Altijd iedereens eitje naar z'n zin

Als de ene een hardgekookt ei wil en de ander een zachtgekookt, zit je al snel te knoeien en heeft uiteindelijk niemand het eitje dat hij wou. Dat is verleden tijd met deze wel erg originele eierwekker. Je legt hem mee in het water en hij geeft visueel aan hoe de eitjes gekookt zijn. Zo kan je op het juiste moment de eieren uit het water halen. Tof gadget dat nu in onze keuken een vast plaatsje krijgt. Meer info en bestellen?

Je nagels makkelijker drogen

Dit schattige aapje helpt je om je nagels te drogen nadat je ze gelukt hebt. In plaats van zelf te blazen op je nagels, met je handen te wapperen, of minutenlang stil te zitten, kan je nu op een grappige en makkelijke manier je nagels drogen. Je legt je vinger op de banaan aan het aapje en het aapje zal je nagel droogblazen. Origineel gadget dat keer op keer voor een lach op je gezicht zal zorgen als je het ons vraagt. Meer info en bestellen?

Legendarische portemonnee uit Pulp Fiction van 1994

Een beetje filmliefhebber heeft ongetwijfeld de film Pulp Fiction met Samuel L. Jackson gezien. Je kent vast ook de scène waarin een stel een overval pleegt in een restaurant? Samuel L. Jackson vraagt zijn portemonnee terug en spreekt de legendarische woorden dat het om de ‘Bad Mother Fucker Wallet’ gaat. Nu heeft een bedrijf deze originele portemonnee gemaakt en te koop aangeboden. Je hebt er in ieder geval een opvallende portemonnee mee op zak als je het ons vraagt. Meer info en bestellen?

Grijp de snoepjes

Wat is er leuk aan snoepjes uit een bokaal halen? Niets! Voortaan zullen de kleinkinderen wat meer moeite moeten doen om die lekkere suikerbommetjes op te kunnen peuzelen. Met deze leuke snoepmachine die wel vanop de kermis lijkt te komen, moeten ze met de hendels hun snoepjes zien te grijpen. Ideaal voor thuis, en al helemaal tijdens kinderfeestjes. Meer info en bestellen?

Stimuleer sparen bij kinderen

Kinderen leren om te gaan met geld is een belangrijk gegeven bij het opvoeden. Met steeds meer digitaal geld wordt dat er niet makkelijker op. Deze spaarpot kan misschien wel helpen. Telkens je een muntje legt op de spaarpot, komt er een miauwende kat tevoorschijn die het muntje naar binnen haalt. Erg grappig en zeker stimulerend voor kinderen om te sparen. Meer info en bestellen?

De bovenstaande gadgets zijn te verkrijgen via de webshop van SeniorenNet en worden gratis naar je thuis geleverd.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels