Deel via

Wil jij een postkaartje ontvangen van schlagerster Christoff?

January 2017
Het megasucces van KLUBBB3, het schlagerproject van Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff, groeit nog met de dag. Hun nieuwe album, ‘Jetzt geht’s richtig los!’, kwam binnen op nummer 1 in de Duitse album charts en blijft het goed doen. Na 3 weken staan ze nog steeds op nummer 2. Maar ook in België scoorde het album meteen hoog, deze week stijgt de plaat in België van een 10e naar een 3e plaats. Maak kans op een postkaartje van Christoff!

Christoff denkt aan Belgische fans tijdens tournee 

Florian, Jan en Christoff gaan vanaf 8 maart van start met het echte werk. Dan start immers hun tournee. Er zullen maar liefst 30 concerten in 4 landen gegeven worden onder de roepnaam Das Grosse Schlagerfest. Op 14 april staat KLUBBB3 éénmalig in Vlaanderen met het Das Grosse Schlagerfest-concert in de Lotto Arena in Antwerpen. 

Om het gemis onder de Belgische fans een beetje te verminderen heeft Christoff een leuke oplossing bedacht onder de hashtag ‘#groetjesvanchristoff’. Hij heeft het plan om vanuit elke concertlocatie een postkaartje te sturen naar één gelukkige fan.
 
Christoff kan zich uit zijn kindertijd nog herinneren hoe geweldig hij het vond om een kaartje te krijgen van familie en vrienden die op reis waren. ‘Even wegdromen naar de locatie terwijl ik naar de foto keek toverde direct een glimlach op mijn gezicht’, aldus Christoff.
 
Wil jij graag kans maken op een postkaartje van Christoff terwijl hij op tour is met KLUBBB3? Vul dan je gegevens hier in. Uit alle inzendingen zullen 30 gelukkige fans geloot worden die een persoonlijke postkaart van Christoff ontvangen.

Tickets voor Das Grosse Schlagerfest vind je op www.teleticketservice.com of via 070/345.345.

 

1 reactie

Anduril71
NEE! Alsjeblieft zeg, er is al genoeg vervuiling in de ether en op straat.
31/01/17 16:20 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels