Deel via

SeniorenNet houdt van jullie!

February 2017
Valentijnsdag is traditioneel de dag om je geliefde te tonen hoeveel je van hem of haar houdt. Daarom willen wij jullie, onze trouwe bezoekers en lieve vrienden, in de bloemetjes zetten. Al meer dan 15 jaar lang genieten jullie van alles wat SeniorenNet te bieden heeft, en we hopen dat jullie dat nog vele jaren zullen doen. Elke dag werken wij hard om het naar jullie zin te maken, en dat doen we met veel plezier. Bedankt voor het jarenlange vertrouwen!

Wil jij mijn valentijntje zijn?

Of je nu een fan bent van de valentijngekte of je krijgt er koude rillingen van, het is altijd fijn om een complimentje te krijgen of te horen dat iemand je graag heeft. Wij zijn in ieder geval erg blij dat jij er bent en we vinden je ge-wel-dig! 

Wil je je geliefden ook laten weten dat je van hen houdt? Stuur dan een gratis e-card!

Via de onderstaande knop ga je rechtstreeks naar de e-cardpagina. Je kan kiezen uit maar liefst 398 virtuele postkaarten!

Verstuur een e-card!

Heb je problemen met het versturen van een kaartje, of heb je vragen? 
Klik dan hier voor een korte handleiding.

Wil je zelf e-cards leren maken?

De kaartjes zijn gemaakt door de mailgroep Photoshop. Als het je leuk lijkt om zelf van die wenskaartjes te leren maken kan je altijd gratis leren Photoshoppen. Sinds een aantal jaren kan je op SeniorenNet een basiscursus Photoshop volgen, daarvoor schrijf je je in op de ‘Mailgroep Photoshop Initiatie’. Daar wacht een team van enthousiaste medewerkers op je om je de nodige ondersteuning te geven.

1 reactie

michelevandeplas
Tegenwoordig zijn mails een ware pest, ik krijg elke dag zoveel bagger in de inbox dat ik meer op delete klik dan dat ik mails ook effectief open en/of lees.
De mails van SeniorenNet zijn echter zeer welkom, want dat jullie er veel werk in steken is duidelijk merkbaar. Het is me telkens een waar genoegen om ze te openen én te lezen!
Bij deze wens ik jullie team van harte te bedanken en wens ik jullie allemaal een heel leuke en gezellige Valentijn!
14/02/17 23:40 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels