Deel via

Unieke en interactieve expo ‘Goal! The Football Experience'

February 2017
De grootste voetbalexpo ter wereld tovert de Nekkerhal in Mechelen nog tot 30 april om tot het Walhalla voor elke voetbalfan. ‘Goal! The Football Experience’ is een unieke, ervaringsgerichte en interactieve expo gewijd aan het wereldvoetbal en biedt de bezoekers een ongeziene collectie van originele items en sport memorabilia. Een unieke beleving voor het hele gezin, nu met 2 euro korting via SeniorenNet!

Goal goal goal!

‘Goal! The Football Experience’! neemt de bezoekers mee op een boeiende trip doorheen de meest legendarische momenten van het wereldvoetbal, plaatst hen er middenin en laat hen ze ervaren alsof ze er zelf bij waren. Het leerrijke en interactieve pad van de expo ligt dan ook bezaaid met unieke en originele items die de geschiedenis van het wereldvoetbal kleurden. Van trofeeën, medailles, shirts van legendarische voetbalhelden als Garrincha, Lionel Messi, Eusébio, David Beckham, Jean-Marie Pfaff, Zinedine Zidane, Raúl, Roberto Baggio en Cristiano Ronaldo, de eerste voetbal, historische tenues van onder andere Pelé, Cruijff, Beckenbauer en Maradona, tot zelfs de voetbalschoenen van Ronaldinho en Lilian Thuram.

‘Het interessante multimedialuik maakt van “Goal! The Football Experience” een zeer actieve expo en ervaringsgerichte beleving voor de bezoekers. Ze worden niet enkel ondergedompeld in de historiek van het voetbal, maar kunnen bijvoorbeeld ook hun eigen “dream team” samenstellen en dit sterrenelftal het laten opnemen tegen de computer’, zegt organisator Kris Bloemen van Benelive.

Extra Belgisch luik, ‘Fun Zone’ en themacafé

Speciaal voor de doortocht van ‘Goal! The Football Experience’ in België, werd er een uitgebreid Belgisch luik aan deze internationale expo toegevoegd. Zo is er een zone waarin de historiek van ons nationale voetbalelftal belicht wordt en krijg je in de aansluitende zone info over de clubs in de Jupiler Pro League en Proximus League (1ste klasse A + B). Sportieve bezoekers mogen zich dan weer verheugen op uitdagende voetbalattracties in de extra ‘Fun Zone’ en kunnen zich daar ook uitleven aan de kickertafels of computergames. Na afloop van de expo, kan je in het themacafé nog gezellig nakaarten over jouw 'football experience'. Red Flame Imke Courtois, ex-Rode Duivel Gilles De Bilde en Liverpool-keeper Simon Mignolet zullen het gezicht zijn voor enkele activiteiten en events die rond ‘Goal! The Football Experience’ gepland worden.

‘Goal! The Football Experience’

Je kan de grootste voetbalexpo ter wereld bezoeken in de Nekkerhal in Mechelen.

Verlengd wegens succes tot en met 28 mei 2017!

De expo is geopend van woensdag tot en met zondag tijdens schoolperiodes. Tijdens vakantieperiodes is de expo alle dagen open. Ook open op feestdagen.

Meer info over de expo:
 www.goal-belgium.be 

2 euro korting via SeniorenNet!

Klik hier om jouw tickets te reserveren met  2 euro korting op volwassenentickets ( € 11,5 i.p.v. € 13,5 online, kassa € 15). Je kan er ook kindertickets bijbestellen aan het reguliere tarief. Je kiest het tijdstip van je bezoek en vermijdt bovendien zo de wachtrijen aan de kassa!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels