Deel via

VFB-Happening zet technologie op een voetstuk

February 2017

Nog maar minder dan 4 weken te gaan en dan is het weer zover: De VFB-Happening. Kinepolis Antwerpen is op 25 maart het mekka voor elke belegger. Een VFB-Happening die dit jaar volledig in het teken staat van technologie en innovatie. Zonder dat we het altijd goed beseffen, behoren heel wat Belgische bedrijven tot de top op het vlak van innovatie en technologie. Het leek ons dan ook meer dan verantwoord deze bedrijven eens op een voetstuk te plaatsen. 

Er staan diverse voordrachten van beursgenoteerde bedrijven op het programma, van onder meer Barco, Bekaert, Solvay, Agfa-Gevaert, Gimv, EVS, Telenet, Meleaxis, Global Graphics, Biocartis en Keyware Technologies.  Marc Lambotte, ceo van Agoria, opent het Congres, Stefan Genoe van Degroof Petercam sluit het af.

Naast de voordrachten zijn er ook leerrijke workshops van onder meer VectorVest, Pareto, BinkBank en MeDirect Bank. En je wilt ongetwijfeld ook een bezoek brengen aan de standen. De Hollywoodzaal zal trouwens weer bijzonder goed gevuld zijn. Met de inlassing van 4 pauzes zal er dus wat meer tijd zijn om de standen te bezoeken. En hier kan je zoals steeds persoonlijk contact leggen met ceo’s, cfo’s en investor relations.

Meer info over beleggen vind je op de website van VFB, de Vlaamse Federatie van Beleggers: www.vfb.be.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels