Deel via

Vlaams ondernemersbloed: ProVita

February 2017
Gezond leven is ook gelukkig leven. Dat is het motto van Nancy Lamont, de zaakvoerster van ProVita. Al 28 jaar lang helpt zij mensen om een gezonde levensstijl vol te houden. Daarvoor richt ze zich niet enkel op gezonde voeding, maar wil ze ook de oorzaak van de ongezonde gewoontes aanpakken.

Feet & foods

Het begint allemaal bij de motivering en de ondersteuning van mensen. Voor Nancy is de persoon op zich zeer belangrijk. Verder kijken dan wat je ziet en de persoon echt leren kennen, dat is de basis van haar aanpak. Vaak is de emotionele toestand van een persoon de grootste oorzaak van ongezonde leefgewoontes, daarom is het noodzakelijk om van binnenuit te vertrekken en zo een gebalanceerde en positieve mindset te creëren.

Naast persoonlijke coaching geven, specialiseert Nancy zich ook in voetreflexologie. Dankzij die kennis is ze in staat om een goed beeld van het fysieke lichaam te vormen en zo de noden van de persoon te detecteren. Weten waar het probleem exact ligt is vaak al een groot deel van de oplossing.

Denk niet dat je zal moeten diëten of uren in de sportschool staan om een gezonde levensstijl te krijgen.

Wie dieet kent Nancy niet en wie Nancy kent, dieet niet

Gezond leven is ook gelukkig leven. Dat is wat Nancy met ProVita wil bereiken: mensen motiveren en zin geven om de betere versie van zichzelf te zijn. Aangezien lekker eten ook veel plezier in het leven kan brengen, is het belangrijk om dat niet te verwaarlozen. Het is niet de bedoeling om al wat je lekker vindt op te geven, maar het is wel slim om een gezonder alternatief te zoeken. Vertrekkend vanuit deze gedachte brengt ProVita daarom healthy foods op de markt. ‘ProVita havermout’ en ‘ProVita chocopasta’ zijn suiker-, lactose- en glutenvrij, maar daarom niet minder lekker. Een boterham met choco of een dessert met heerlijke chocoladesaus moeten niet per se verleden tijd zijn! Momenteel zijn deze healthy foods al bij 4000 apotheken beschikbaar en hopelijk binnenkort ook in de supermarkt.

Mensen helpen gelukkig te zijn en sterk in hun schoenen te staan blijft de passie van Nancy en het doel van ProVita. Om verder te groeien en het bereik te vergroten, is ProVita op zoek naar extra middelen om de marketingcampagnes te financieren.

De interessantste vorm van financiering zou een winwin-lening zijn, en hier komt WinWinner.be dan ook met een geweldig initiatief tussenbeide. Heb jij interesse om te investeren in deze ambitieuze start-up? Neem een kijkje op winwinner.be.

 

1 reactie

rolanddries
je moet ook het vetgehalte vermelden als je eerlijk bent minstens even belangrijk als de rest.VERMELD OOK DE INGREDIENTEN LIJST
28/02/17 09:38 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels