Deel via

Nick & Simon schitteren straks op Het Hitfestival

April 2017
Samen met Rob de Nijs én De Romeo’s, zijn Nick & Simon de blikvangers van de eerste editie van Het Hitfestival. ‘Alle artiesten spelen met dezelfde liveband hun grootste hits. Voor het publiek alleen maar voordelen, want zij genieten van de luxe van de theaterzaal, gecombineerd met de festivalsfeer. Voor dat laatste zorgen onze artiesten, want die geven op het podium het beste van zichzelf’, klinkt het bij organisator Benelive Entertainment.

Nieuwe uitdagingen

Voor Nick & Simon wordt het een bijzonder optreden, want het duo tekende zopas een nieuwe platendeal bij Warner Music Benelux. ‘We staan te popelen om met een fris team veel nieuwe muzikale uitdagingen aan te gaan’, klinkt het enthousiast.

Dat ze het momenteel erg druk hebben met die nieuwe plannen, blijkt uit hun vlogs. Die trekken week na week meer kijkers op YouTube en worden op luid applaus onthaald door hun fans. ‘Op dit moment zijn ze een nieuw studioalbum aan het opnemen. De release is voorzien voor het najaar en dat komt goed uit, want op 11 oktober starten het duo in Nederland met een nieuwe theatertournee langsheen 55 theaterzalen. Voor de heren worden het drukke tijden’, klinkt het in hun entourage.

Ook de Vlaamse Nick & Simon-fans vallen dit najaar in de prijzen, want tegelijkertijd met Nederland, worden ze dit najaar ook getrakteerd op dat nieuwe studioalbum. Na de release van hun gouden nummer 1-album ‘Open’ (2015), wordt het nu dus aftellen en uitkijken naar het langverwachte vervolg. ‘Het zou tof zijn mochten ze volgende maand in Oostende al een nieuw liedje spelen. Ik kan haast niet wachten. Nick & Simon zijn zulke fijne kerels én ontgoochelen live nooit! Of je nu luistert naar hun muziek op cd, of je ziet hen bezig op het podium, het is altijd goed. O, ik kijk er met mijn vriendinnen zo naar uit om hen aan het werk te zien in Antwerpen’, zegt Melissa Janssens uit Kuringen, die als diehard fan nog geen enkel concert van Nick & Simon in ons land heeft gemist. 

Wil je zelf nog eens genieten van de Nick & Simon-hits ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’, ‘De Soldaat’, maar ook van de hits van Rob de Nijs (‘Malle Babbe’, ‘Het werd zomer’, ‘Banger hart’) en De Romeo’s (‘Viva De Romeo’s’, ‘Dans de sirtaki’, ‘Vrienden voor altijd’)?

Bestel dan snel je tickets bestellen voor Het Hitfestival, dat plaatsvindt op zaterdag 10 juni in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Tickets bestel je via www.sherpa.be of via 07/25.20.20 (Max.€0,30/Min).

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels