Deel via

Hoe verwerk je een relatiebreuk? Deze tips zetten je op weg.

May 2017
In goede en kwade dagen. Het zijn woorden die makkelijker teruggenomen worden dan vroeger het geval was. Algemeen wordt aangenomen dat zowat 1 op de 3 huwelijken strandt. Ook bij 50-plussers zien we meer en meer echtscheidingen. Een relatiebreuk is sowieso een pijnlijk gegeven voor beide partners en kinderen. Welke aspecten maken het moeilijk(er) of makkelijker? Relatiecoach Ilse Reynders gaat dieper in op het verwerkingsproces bij een relatiebreuk.

Deel 1

De pijn van het onthechten

Wat maakt het zo moeilijk om afscheid te nemen van je partner, ook al weet je dat het beter is om uit elkaar te gaan? Waarom blijf je je ex zo lang missen, ook al ben je blij dat je verlost bent van de vele ruzies?

Dat komt omdat de hechting aan een partner heel diep gaat, vergelijkbaar met de band tussen moeder en kind. Als je besluit uit elkaar te gaan, dan is de liefde niet ineens voorbij. Net zoals het tijd kost om je te hechten aan je partner, vraagt het ook tijd om je weer los te maken.

Fasenmodel

Bij een relatiebreuk zijn er een aantal fases die doorlopen worden. Die zijn niet voor iedereen intensief en ook de volgorde kan verschillen.

Eerst kom je in de ontkenningsfase: je kan moeilijk accepteren dat je partner er niet meer is voor jou. Het verlies is zo pijnlijk dat je het gedoseerd moet toelaten om het te kunnen verwerken. Soms hoop je dat alles nog terug goed komt.

Daarna volgt de wanhoopsfase: het begint tot je door te dringen dat de relatie echt gedaan is. Je voelt je diepbedroefd en je denkt misschien dat je nooit meer over de breuk heen kan komen. Je kan ook heel kwaad zijn op je ex omdat de relatie voorbij is. Die kwaadheid kan je helpen om afstand te nemen van hem of haar.

Uiteindelijk volgt de onthechtingsfase: langzaamaan maak je je los van je ex en accepteer je dat de relatie gedaan is. Je gevoelens worden minder intens en je kan je verdriet een plaats geven. Je staat dan weer op eigen benen en vroeg of laat sta je weer open voor een nieuwe relatie.

Rouwtaken

De laatste jaren spreekt men meer over een aantal taken (i.p.v. fases) die je moet afwerken om een moeilijke periode door te komen. Zo zijn er verliesgerichte en herstelgerichte taken, waarbij je respectievelijk het verlies van de relatie moet verwerken en het eigen leven weer moet oppikken en alleen moet verder gaan. De manier waarop je dat proces vormgeeft is voor iedereen verschillend en kan er dus voor iedereen anders uitzien. Sommigen zullen dwars door de pijn heen gaan om snel nadien weer uit te kijken naar een andere partner. Anderen nemen hier meer tijd voor en doen er langer over om zich als alleenstaande goed te voelen.

Hoe lang het verwerkingsproces duurt en het verloop ervan hangt ook af van een aantal factoren. Die kunnen de losmaking bemoeilijken of vergemakkelijken.

1. Wie nam de beslissing?

Degene die de beslissing neemt om uit elkaar te gaan, is meestal het snelst over zijn of haar verdriet heen. Gevoelens van controle en opluchting spelen daarbij een rol. Als jij degene bent die aan de kant wordt geschoven, ben je meestal niet alleen verdrietig omdat de relatie mislukt is, maar voel je je ook als persoon afgewezen. Je hebt het gevoel dat je niet aantrekkelijk of interessant genoeg bent om je partner te blijven boeien. Daar kan je zelfvertrouwen onder lijden.

2. Schuldgevoel

Het is niet omdat jij de beslissing hebt genomen dat je het daarom makkelijk hebt. Sommige mensen blijven ‘hangen’ in schuldgevoel: ‘Wat doe ik mijn ex-partner en kinderen aan?’ Als je je schuldig voelt, duurt je verdriet langer. Niemand is echter volledig schuldig aan het mislukken van een relatie. Een scheiding wordt bijna altijd veroorzaakt door een combinatie van verschillende elementen. Beide partners hebben een aandeel in het mislopen van de relatie.

3. De relatie

Ook het soort problemen dat je binnen je relatie had, bepaalt hoe makkelijk je je ex kunt loslaten. Koppels die na veel heftige conflicten uit mekaar zijn gegaan, hebben het meestal wat gemakkelijker. Zij denken vaak al negatiever over de ander en kunnen zich daardoor sneller van hem of haar losmaken. Hoe langer je je partner echter gekend hebt, hoe moeilijker het is om het verlies te verwerken.

4. Je hechtingsstijl

De manier waarop je je bindt en relaties aangaat met anderen speelt ook een belangrijke rol. Mensen met een angstige hechtingsstijl hebben het vaak moeilijker met een scheiding omdat ze zich in de steek gelaten voelen. Ze zijn boos en wrokkig en voelen zich afgedankt. Ook de angst om alleen te zijn speelt hen parten.

5. Je zelfbeeld

Twijfel je aan je eigen kwaliteiten en heb je een weinig positief zelfbeeld, dan kan je het moeilijker hebben om je partner los te laten. Kom je tegenslagen relatief snel te boven en heb je een goed gevoel over jezelf, dan verwerk je een relatiebreuk doorgaans vlugger.

6. Spijt

Soms heeft men spijt bij de partner te zijn weggegaan omdat de beslissing ondoordacht en impulsief genomen werd, bijvoorbeeld door een verliefdheid op iemand anders. In sommige gevallen kan de relatie met de ex-partner nog hersteld worden, maar vaak is er helaas te veel schade aangericht. Het is daarom belangrijk zeker niet over één nacht ijs te gaan. Heel wat koppels roepen de hulp van een relatietherapeut in om in het geval van een scheiding het gevoel te hebben dat ze er alles aan gedaan hebben en geen spijt hoeven te hebben nadien.

In deel 2, dat je zal kunnen lezen in SenNet Magazine van 5 juni, zal ik enkele adviezen meegeven die je kunnen helpen om een relatiebreuk op een goede manier te verwerken zodat je je weer kan openstellen voor een nieuwe liefde.

 

Auteur: Ilse Reynders

64 reacties

Professor
Na iets meer dan 13 jaar na de scheiding, vraag ik mij af of ik het ooit nog verwerkt krijg. Ik had destijds een heel stresserende job met veel overuren en weekeinddiensten. Toen ik op een bepaald moment over de rand werd geduwd, was plots, naast de meer en meer toenemende agressieve reacties op al wat verkeerd ging, ook mijn enthousiasme om nog aan iets te beginnen verdwenen. Op een avond kwam ik thuis van mijn werk en het huis was meer dan half leeg. Geen vrouw meer en geen kinderen meer. Politie heeft mij die avond bij familie opgepakt omdat ik op stap was met een geweer dat ik had meegenomen als ik het helemaal niet meer zou zien zitten. Ik heb nog mogen kiezen, al had ik geen keuze, en ben vrijwillig meegegaan naar de PAAZ en vandaar 10 maand psychiatrie. In die 10 maand heb ik amper aan mezelf kunnen werken omdat ik het trauma eerst moest verwerken dat ik door haar in de steek gelaten was. In de psychiatrie is ook het besef gekomen waar het allemaal verkeerd zat. Door mijn drukke bestaan in een poging om het gezin recht te houden, had ik het grootste gedeelte van mijn leven in mijn vrouw hare nek geschoven. Ik was zover heen dat ik voor het minste op haar een beroep deed. Ik bekeek vluchtig de post, gaf alles aan haar en vroeg dan: "Over wat gaat dit?". Of situaties als: "Schat kan je dat een geven?" of: "Weet jij dat ergens liggen?". Iets zelf nemen of zelf gaan zoeken was er blijkbaar teveel aan geworden en mijn vrouw deed gewoon wat haar gevraagd werd. Ik was niet achtergelaten als een klein kind mar meer als een prematuurtje. Naast de ontreddering was er ook de paniek dat ik er plots allen voor stond en zelfs de meest normale dingen deden mij toen doodsangsten uitstaan. Iedere keer dat ik besefte dat ze weg was en nooit meer zou terug komen, gaf mij telkens een trap in de maagstreek. Dit heeft toch een paar jaar geduurd, temeer omdat ik mijn ex niet kon vermijden. Mijn kinderen zijn evenals ik lid van meerdere muziekverenigingen. Toen ik tegen mijn ex herhaalde wat een goede kennis mij ooit vertelde nl.: "Die wonde kan nooit helen wat jullie zien elkaar te vaak", is ze zelf ook muzikante geworden en zit ze in dezelfde verenigingen als wij. Het feit dat ze na 6 maanden al iemand anders had terwijl ik nog in de psychiatrie zat, maakt het er allemaal net gemakkelijker op.
In 13 jaar heb ik al van alles meegemaakt. In het begin regelmatig ruzie over de kinderen, dan werd ze plots aanhankelijk en heel vriendelijk en behulpzaam als bleek dat haar nieuwe vriend toch ook het van het niet was. Dan plots een grote afstandelijkheid van het moment dat haar vriend de deur uit moest en ik hem heb helpen verhuizen. Als ze dan opnieuw iets begon met iemand, heb ik diezelfde avond mijn ontslag ingediend ij 2 verenigingen waar ze ook komt evenals mijn kinderen. Dat wou ik echt niet meer zien. Ondertussen is het met vriend nr.2 ook al afgelopen en ben ik, in eerste plaats door het gemis om in die verenigingen samen met te kinderen te kunnen musiceren, en in de tweede plaats door het onbegrip van de andere muzikanten en hun constant gevraag om terug te komen, weer lid geworden van beide fanfares. Doch sinds november 2015 doe ik net of ze er niet is en spreek ik ook niet meer tegen haar. Ik was trouwens altijd de eerste die moest beginnen want zelf kwam ze nooit iets zeggen, zelfs geen gelukkige verjaardag wensen. Voor die bewuste novemberdag waar ze met nummer 2 verscheen, waren er enkel mails over en weer gegaan omdat je met haar nooit over ONS kan of kon praten want dan sloeg ze dicht en had je het idee dat je in de tuin tegen een boom bezig was. In één van haar laatste mails stond dan in dat ik haar MOEST terug hebben en dat ze daardoor niet vriendelijk tegen mij kon zijn omdat ze mij dan valse hoop gaf. Nu ja, dat heeft ze dan wel continu in de vorige jaren gedaan en soms ook in haar mails waarin ze dan om 6 uur s'morgens schreeft: "Geef mij tijd". Op een voorstel om af en toe eens iets samen te ondernemen met de kinderen en hun verloofdes erbij, kreeg ik als antwoord waarom dat ik daarbij moest zijn of dat ik ook een kind van haar was. Nochtans zou dit voor de kinderen een hele opluchting zijn omdat ze nu al de hele tijd steeds moeten kiezen tussen hun 2 ouders als er een activiteit in een vereniging plaats vind. Ik had haar nochtans gemaild dat ik ook niet wist of ik met haar nog iets wou beginnen aangezien er in al die jaren zoveel veranderd was. De enige manier is om een aantal dingen samen te doen. Doordat we beiden ons eigen huis hebben, zullen we waarschijnlijk toch nooit meer samenwonen maat er bestaat nog altijd iets als een latrelatie of friends with benefits. Ze heeft mij destijds van ons huis een bouwwerf laten maken en ze heeft net hetzelfde gedaan met haar eerste vriend die van haar huis een bouwwerf heeft gemaakt. Toen ik met een paar kennissen bij haar thuis ging vaststellen dat we dat allemaal wel konden oplossen, vond ze dat heel goed en vertelde ze de kinderen dat ze dat wel zag zitten maar op de volgende repetitie zei ze opnieuw geen woord. Dus blijft ieder bij gebrek aan hulp op zijn eigen bouwwerf zitten en de kinderen zitten er middenin. Ik weet ondertussen wat ik tijdens ons huwelijk allemaal misdaan heb en blijf mij daar schuldig om voelen temeer omdat ik niets kan goedmaken en ook omdat er met haar niet kan over worden gesproken. Zij zit hoog in haar ivoren toren en heeft niets misdaan. Dit draagt allemaal bij dat ik het na 13 jaar nog steeds niet heb kunnen verweren en belet mij dan ook om een nieuwe relatie aan te gaan. Ik zit in een vicieuze cirkel omdat ik iemand nodig heb om de vorige relatie te kunnen verwerken maar geen relatie kan aangaan omdat de vorige nog niet verwerkt is. Daarbij lig ik bij de vrouwen toch niet in de markt, val ik steeds op iemand die ofwel te jong is, al verpast ofwel scheel er iets aan en is het een speciaal geval. Met mijn 58 jaar vind ik het ook steeds moeilijker om in mijn leeftijdscategorie iemand nog aantrekkelijk te vinden. Dus al bij al: ze zeggen wel zeg nooit nooit maar ik ben er mij ondertussen wel van bewust dat een nieuwe relatie, een proper afgewerkt huis en een beetje geld (de scheiding heeft en groot gat geslagen in de bankrekening), voor mij nog een utopie zijn. Ik heb mij voor haar kapot gewerkt en ben bedankt met levenslange eenzaamheid. De aanhoudende problemen hebben ook na al die jaren van stress, verdriet, angst en schuldgevoel, mijn gezondheid aangetast. Dus als men zegt dat op ieder potje wel een dekseltje past: gooi eens een potje op de grond, zet er je voet op en zoek dan een dekseltje dat er nog op past. Ik betwijfel dat je nog iets zult vinden om het volledig af te sluiten. Na haar laatste mail waarin stond: " Het spijt mij dat ik in je leven gekomen ben", heb ik er een punt achter gezet en is het aan haar om de vrede te herstellen en ik word serieus ambetant als ze in een vereniging plots e-in een schaterlach gaat want zij heeft het blijkbaar wel goed, altans dat laat ze toch uitschijnen want zelfs haar eigen kinderen weten niet wat er in hun moeder omgaat. Achter iedere deur die je open doet, doet zij een andere deur weer dicht en zo blijft ze verborgen, nooit word er meer dan een tip van de sluier opgelicht. Voor de mensen die in soortgelijke situaties zitten: er zijn nog een hele boel mensen met soortgelijke problemen. Blijven doorgaan is de boodschap. Ik denk iedere dag dat MIJN dag nog zal komen en ondertussen leef ik nog want ik heb mij in de psychiatrie voorgenomen om mijn kinderen hun verdere leven niet op te zadelen met het feit dat hun eigen vader zichzelf iets aangedaan heeft. En als God bestaat, dat Hij dan eens even terug naar beneden komt want ik heb er een eitje mee te pellen en dan stuur ik Hem wel door naar jullie indien nodig. Alvast veel sterkte en profiteer en geniet met volle teugen van de goede dagen en leuke dingen, zo kan je er beter tegen als het eens wat minder gaat.

Ciaokes,

Guido Truyen
9/05/17 23:07 REAGEER
Carolina Ben
Blij dat ik mijn ex-geliefde terug heb..

Krijg je geliefde terug en voel je voor altijd geliefd,

Hulp die echt snel werkt,

Neem contact met hem op voor relatie-/huwelijksproblemen,

Robinsonbuckler11@gmail.com
26/03/24 07:19 REAGEER
Wat zou ik vroeger keiblij geweest zijn, indien mijn partner het had afgestapt. Was n echte blok aan mijn been,voor alles stond ik er alleen voor. Ik was alleen met 2, mijnheer kwam steeds 1st, altijd hij hij en nog eens hij.Om persoonlijke redenen kon ik zelf niet weg gaan. Enfin na 42 jaar mistrouwd, van de ene moment in de ander: weduwe (letterlijk en figuurlijk) tot de dood ons scheid....42 jaar vergooid aan iemand die het niet verdiende!!! Te laat en te oud om nog iemand, wie wou er nu een die op tram 6 zat? Een oudere....met mankementen...om terug betalende inwonende meid te spelen, en verpleegster? Neen, dank u ! Ben nu 13 jaar alleen, de gelukkigste van mijn leven :)))))) Voor mij geen partner meer, niet voor herhaling vatbaar. Vrijheid blijheid zeg ik maar, enne ben alleen, maar nooit eenzaam. Amuseer mij rot op m'n eentje :))))))))))))))))))) Dit is ff andere koek hè, seule maitre a bord :)))) Eindelijk leef ik voor mezelf, enne wordt mijn leven niet meer door 'n partner geleefd...joepie: Welgemeende groetjes van Nicky, die nu op tram 7 zit, jawel!!!
10/05/17 00:02 REAGEER
amelia057
Ik had een zeer ernstige rugpijn en mijn man leed aan kanker; we zijn al een tijdje op zoek naar hulp om deze ziekten te genezen, maar de inspanningen van onze lokale arts hier in Nederland konden ons niet helpen, dus besloot ik om contact op te nemen met Lord Bubuza via Whatsapp: +1 505 569 0396 voor hulp. Ik legde hem ons probleem uit en hij zei dat hij ons zou genezen met zijn kruiden, ik gaf wat hij vroeg om de kruidengeneesmiddelen te bereiden en na de voorbereiding stuurde hij ons de kruiden en we namen het zoals hij ons had opgedragen. Binnen 48 uur na inname van de kruidenmedicatie voelde ik geen rugpijn meer. Ik rende naar mijn man en vertelde het hem. Hij was verrast en zei dat hij zich beter voelde en dat hij het zeker wilde weten, dus gingen we naar het ziekenhuis en de dokter bevestigde dat mijn rugpijn en de kanker van mijn man verdwenen waren. Onze dokter was verrast en vroeg hoe het gebeurde, ik ben erg opgewonden en ik wil dit goede nieuws met de wereld delen. Heeft u een soort ziekte en heeft u dringend genezing nodig, neem dan contact op met heer Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
20/07/20 10:24 REAGEER
amelia057
Ik had een zeer ernstige rugpijn en mijn man leed aan kanker; we zijn al een tijdje op zoek naar hulp om deze ziekten te genezen, maar de inspanningen van onze lokale arts hier in Nederland konden ons niet helpen, dus besloot ik om contact op te nemen met Lord Bubuza via Whatsapp: +1 505 569 0396 voor hulp. Ik legde hem ons probleem uit en hij zei dat hij ons zou genezen met zijn kruiden, ik gaf wat hij vroeg om de kruidengeneesmiddelen te bereiden en na de voorbereiding stuurde hij ons de kruiden en we namen het zoals hij ons had opgedragen. Binnen 48 uur na inname van de kruidenmedicatie voelde ik geen rugpijn meer. Ik rende naar mijn man en vertelde het hem. Hij was verrast en zei dat hij zich beter voelde en dat hij het zeker wilde weten, dus gingen we naar het ziekenhuis en de dokter bevestigde dat mijn rugpijn en de kanker van mijn man verdwenen waren. Onze dokter was verrast en vroeg hoe het gebeurde, ik ben erg opgewonden en ik wil dit goede nieuws met de wereld delen. Heeft u een soort ziekte en heeft u dringend genezing nodig, neem dan contact op met heer Bubuza via WhatsApp:( +1 505 569 0396 ) of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
21/07/20 08:46 REAGEER
jselinade
Leven zonder je geliefde is als leven in slavernij, ik ben gekomen om alle glorie terug te geven aan heer Bubuza, de toverspreider voor het herenigen van mijn man en ik, ik ben 12 jaar getrouwd en mijn huis was tot voor kort heel vredig en mooi toen mijn man begon te vrouwiseren, ik probeerde met hem te praten, maar er veranderde niets, ik wilde mijn huwelijk opgeven en een echtscheiding opgeven toen ik een vriend tegenkwam die me voorstelde aan heer Bubuza de betovergieter, ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn problemen. Hij vertelde me dat hij me zal helpen en dat mijn man bedelend bij me terugkomt, ik voorzag in de dingen waar Heer Bubuza om vroeg en het was precies 14 uur nadat de spreuk was uitgesproken en mijn man huilend thuiskwam en me smeekte hem te vergeven, in het begin leerde ik dat hij een grapje maakte, ik vergaf hem en het geluk in mijn huis werd weer hersteld, mijn man is nu een veranderde man en ik ben erg gelukkig, allemaal dankzij Lord Bubuza. neem vandaag nog contact met hem op voor hulp via WhatsApp::: +1 505 569 0396 of e-mail::
( lordbubuzamiraclework@hotmail.com )
2/08/20 03:35 REAGEER
jselinade
Leven zonder je geliefde is als leven in slavernij, ik ben gekomen om alle glorie terug te geven aan heer Bubuza, de toverspreider voor het herenigen van mijn man en ik, ik ben 12 jaar getrouwd en mijn huis was tot voor kort heel vredig en mooi toen mijn man begon te vrouwiseren, ik probeerde met hem te praten, maar er veranderde niets, ik wilde mijn huwelijk opgeven en een echtscheiding opgeven toen ik een vriend tegenkwam die me voorstelde aan heer Bubuza de betovergieter, ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn problemen. Hij vertelde me dat hij me zal helpen en dat mijn man bedelend bij me terugkomt, ik voorzag in de dingen waar Heer Bubuza om vroeg en het was precies 14 uur nadat de spreuk was uitgesproken en mijn man huilend thuiskwam en me smeekte hem te vergeven, in het begin leerde ik dat hij een grapje maakte, ik vergaf hem en het geluk in mijn huis werd weer hersteld, mijn man is nu een veranderde man en ik ben erg gelukkig, allemaal dankzij Lord Bubuza. neem vandaag nog contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail:
( lordbubuzamiraclework@hotmail.com ) ..
2/08/20 04:41 REAGEER
Rita234
Wauw, er is goed nieuws voor mensen die hun ex-geliefde nog steeds terug willen. Toen mijn ex-geliefde met me brak, dacht ik dat ik hem nooit meer terug zou krijgen. We gingen uit elkaar 8 maanden geleden, ik hield zo veel van hem met heel mijn hart, toen praatte hij niet meer met mij gedurende die 8 maanden dat we vreemder voor onszelf werden, maar toen ik contact opnam met Dr. Sacre die een krachtige spreukster is, hielp me om wat gebeden te doen, belde mijn ex-minnaar me terug en bood zijn excuses aan dan vergeten we het verleden en beginnen we een nieuwe relatie. Nu zijn we allebei gelukkig in onze relatie, we houden van elkaar meer van alles in de wereld, allemaal dankzij Dr. Sacre voor hulp, als je hulp nodig hebt, schrijf hem dan op WhatsApp + 2349076034359 of e-mail hem sacretempleofpower@gmail.com, en hij zal je helpen ok

Rita. Uit Nederland
5/08/20 10:32 REAGEER
jselinade
Heer Bubuza is een God op aarde, ik kan niet stoppen met hem te bedanken. Ik ben 12 jaar getrouwd en mijn huis was erg vredig en lieftallig tot onlangs mijn man begon met rokkenjagerij, ik probeerde met hem te praten, maar er veranderde niets, ik stond op het punt mijn huwelijk op te geven en te scheiden toen ik een vriend tegenkwam die stelde me voor aan heer Bubuza, de spreukmaker, ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn problemen. Hij vertelde me dat hij me zou helpen en mijn man zal bij me terugkomen smekend, ik voorzag in de dingen waar Lord Bubuza om vroeg en het was precies 14 uur nadat de betovering was uitgesproken en mijn man huilend thuiskwam en me smeekte om hem te vergeven, Eerst leerde ik dat hij een grapje maakte, ik vergaf hem en het geluk in mijn huis werd weer hersteld. Mijn man is nu een veranderd man en ik ben heel gelukkig, allemaal dankzij Heer Bubuza. neem vandaag nog contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
11/08/20 17:31 REAGEER
Jan Michel
Ik ben de heer Jan Michel uit België Ik was een formele werknemer bij ING Bank in België. Ik ben 62 jaar oud, mijn vrouw stierf 20 jaar geleden en sindsdien zorg ik voor mijn 2 kinderen, maar nu zijn ze getrouwd, de laatste 2 jaar ontmoette ik Anna die uit Nederland komt. Ik hield zoveel van haar dat ik haar alles kon geven wat ze was toen ze 39 jaar oud was, na een tijdje daten was ik zo verliefd op haar, ze maakte het uit met mij en ik smeek om haar om terug te komen mijn zoon belde haar ze zei nee, dat ze iemand anders een boete heeft gedaan en we houden zo veel van elkaar na een paar dagen las ik een artikel over hoe dr. Sacre kan helpen om je relatie weer terug te brengen, ik neem contact op met dr. Sacre voor hulp hij vertelde me wat ik moest doen om mijn geliefde terug te brengen, wat ik deed, hij deed de gebeden en Anna was terug ze hield van me en koesterde me meer, en we hebben de beste tijd van ons leven, dr.Sacre bereidt ook wat natuurlijke kruiden voor die heeft me weer sterk en gezond gemaakt nu voel ik me als een jonge man. Ik heb haar seksueel heel goed bevredigd we zijn allebei gelukkig, neem contact op met Dr. Sacre op WhatsApp-nummer +2349076034359 of e-mail hem op sacretempleofpower@gmail.com


De heer Jan Michel, formeel bankier van ING bank
16/08/20 19:05 REAGEER
zaa401
Ik kreeg een heel serieus gevecht met mijn vriend, wat leidde tot onze breuk, ik maakte me zorgen over onze relatie omdat ik zoveel van mijn vriend hou en hem niet wilde verliezen, dus besloot ik een oplossing op internet te zoeken toen ik zag verschillende getuigenissen van mensen die Heer Bubuza bedankten voor het herenigen van hun relatie, dus nam ik onmiddellijk contact op met Heer Bubuza op WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn relatieproblemen, Hij reageerde en beloofde me te helpen. Hij verzekerde me dat ik de resultaten binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik deed wat hij me had opgedragen, 15 uur later belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Lord Bubuza is geweldig en ik kan niet stoppen hem te bedanken. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
24/08/20 23:08 REAGEER
alfonsovazquez141
Hallo kijkers online, ik ben Alfonso Vázquez en ik ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik werd geholpen om mijn vrouw terug te krijgen. Ik was een cheat en mijn vrouw betrapte me verschillende keren. Ik probeerde mezelf te repareren en elke keer belandde ik keer op keer vals spelen. Ik denk dat ik niet besefte wat ze voor me betekende totdat ze me met rust had gelaten. Ik begon een manier te vinden om haar terug te krijgen, maar niets leek perfect te werken totdat ik een artikel tegenkwam over Heer Zakuza die wereldwijd veel mensen hielp om hun relaties terug te krijgen. Ik nam contact met hem op via zijn WhatsApp-nummer via + 1 740-573-9483 en hij verzekerde me dat mijn vrouw binnen 48 uur bij mij terug zou komen met zijn krachtige magie en ik betaalde 410 euro voor de materialen die nodig waren voor het werk. Verrassend genoeg kwam mijn vrouw na 2 dagen terug naar huis en zei dat ze nog steeds van me houdt en ik heb gezworen haar nooit meer te bedriegen. Allemaal dankzij Lord Zakuza. WhatsApp hem via + 1 740-573-9483 of e-mail hem via: lordzakuza7@gmail.com
3/09/20 15:18 REAGEER
febeanouk
Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com
4/09/20 01:57 REAGEER
Lore23
Dit is een sacret die je kunt gebruiken om je ex-man of vriend terug te krijgen, dr.Sacre is de oplossing voor hoe je je geliefde terug kunt krijgen, dr.Sacre is een geweldige spreukmaker en een heel eerlijk persoon, hij bracht mijn ex-minnaar terug voor mij binnen 24 uur en nu houden we zo veel van elkaar Dr. Sacre is een geweldige spreukmaker waarmee je kunt praten voor hulp, als je je geliefde terug wilt en om van je te houden en je te koesteren, neem dan contact op met Dr Sacre op WhatsApp +2349076034359 of stuur een e-mail naar sacretempleofpower @ gmail.com om uw relatieprobleem op te lossen

Miss Lore
9/09/20 14:12 REAGEER
Lore23
Dit is de beste manier om te voorkomen dat je geliefde je bedriegt, mijn man bedroog me, ik hou zoveel van hem, maar na een tijdje gingen we uit elkaar, maar ik hou nog steeds van hem, ik las online over de krachtige spreukmaker van Dr Sacre, en toen Ik legde het hem uit en hij deed een spreuk voor mij en mijn man kwam bij me terug en nu is hij gestopt met me bedriegen en nu is hij meer van zijn familie dan wat dan ook, dankzij dr.Sacre als je hulp nodig hebt, neem dan contact met hem op via
WhatsApp + 2349076034359
e-mail: sacretempleofpower@gmail.com
en hij zal u helpen uw relatieprobleem op te lossen

Mevrouw Jasmijn Lars, ik woon in Friesland, Nederland
16/09/20 09:12 REAGEER
evabray
Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis afleggen, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij hem terug te hebben. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)
18/09/20 13:46 REAGEER
evabray
Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis afleggen, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij hem terug te hebben. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)
18/09/20 13:52 REAGEER
evabray
Mijn man kwam terug naar huis en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had begaan en beloofde dat hij het nooit meer zou doen. Sindsdien is alles weer normaal. Dank u Dr. ODIBOH voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Dr. ODIBOH is de beste online spell-caster die je ooit kunt kennen en hij is krachtig en oprecht. Neem vandaag nog contact met hem op: (odibohsolutionhome@gmail.com) whatsapp: +2347048883838
24/09/20 17:27 REAGEER
BarboraWEERR
Na 3 jaar bij mijn geliefde Zdenìk te zijn geweest, heeft hij het onlangs uitgemaakt, maar ik hou altijd van hem met heel mijn hart, een vriend van mij stelt me voor aan Dr Sacre die haar helpt haar geliefde terug te krijgen, ik heb alles uitgelegd aan Dr Sacre die me hielp en de betovering uitsprak en mijn geliefde kwam bij me terug en bood zijn excuses aan en vandaag zijn we weer terug, hij houdt nu meer van me dan voorheen, je kunt contact opnemen met Dr Sacre ok WhatsApp-nummer (+2349076034359) als je geïnteresseerd bent en je hebt hulp nodig om hem te schrijven op zijn WhatsApp-nummer voor een snelle reactie
Barbora.
24/10/20 14:26 REAGEER
samira56
Ik was het slachtoffer van een zeer gewelddadige relatie.. Het kon mijn vriend niet schelen en hij zal me verslaan voor een kleine fout die ik maak. Dus ik zocht hulp op internet en zag getuigenissen van mensen die heer Bubuza waardeerden voor het herenigen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn probleem. Hij beloofde me dat hij me zou helpen met zijn betovering, ik deed wat hij me had opgedragen en mijn vriend kwam terug en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Eerst dacht ik dat hij zo grof zou zijn als vroeger, maar het is nu 2 jaar geleden dat Lord Bubuza ons herenigde met zijn spreuk en we zijn nu gelukkig getrouwd. Lord Bubuza is echt en nu geloof ik dat hij als een God op aarde is om het gebroken huis te herenigen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
1/12/20 21:03 REAGEER
jantinab11
Ik wil Heer Bubuza bedanken voor het herstellen van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd vanwege mijn ontrouw als man en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen, ik smeekte mijn vrouw maar ze zei haar het besluit was genomen. Mijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben heel erg blij om de wereld te laten weten dat de scheiding is geannuleerd en dat we een gelukkig leven leiden. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, heb je hulp nodig? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
17/12/20 10:44 REAGEER
jantinab11
Heer Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd vanwege mijn ontrouw als man en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen, ik smeekte mijn vrouw maar ze zei dat ze een besluit had genomen. Mijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben heel erg blij om de wereld te laten weten dat de scheiding is geannuleerd en dat we gelukkig leven. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
29/12/20 00:54 REAGEER
Edith Wood
Mijn naam is Edith Wood, ik wil iedereen vertellen over Dr. Ogundele, een geweldige man die mijn man binnen 24 uur voor mij terugbracht met zijn krachten, wat een machtige spreukmaker, als je op wat voor manier dan ook hulp nodig hebt. Ik raad je aan om contact met hem op te nemen via WhatsApp of Viber Chat: +27638836445. E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Hij heeft de bevoegdheden om elk probleem, elke relatie, liefde of ziekte op te lossen. Zo super en echt bracht hij mijn man terug die me 9 jaar geleden verliet met zijn betovering.
18/02/21 00:43 REAGEER
deboerj11
Een paar maanden geleden zei mijn vriend dat hij zich depressief voelt als hij bij mij is en dat hij een relatiebreuk nodig heeft. Ik was in de war en te gekwetst, maar ik weet niet wat er mis ging in onze relatie waardoor hij uit elkaar ging, ik huilde naar een vriend en ze vertelde me hoe heer Bubuza haar relatie herstelde met zijn betovering, dus ik stuurde een sms naar de heer Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Hij reageerde en beloofde me te helpen, hij vertelde me dat mijn vriend bij me terug zal komen smekend op zijn knieën. Ik deed wat Lord Bubuza me vertelde en 16 uur later kwam mijn vriend thuis, huilend op zijn knieën en smeekte me om hem te vergeven. Hij voelt zich nu zo tot mij aangetrokken en mijn relatie is nu heerlijk. Heeft u een relatieprobleem? Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
17/03/21 10:34 REAGEER
lyndsay045
Ik heb ervoor gekozen om heer Bubuza openlijk te bedanken omdat hij als een God op aarde is. Hij loste mijn relatieproblemen gemakkelijk op met zijn spreuk, voorheen werkte mijn relatie niet, mijn vriend was een bedrieger en ik probeerde al het mogelijke om dingen tussen ons te laten werken, al mijn inspanningen waren tevergeefs, ik stond op het punt van het beëindigen van de relatie toen ik heer Bubuza ontmoette die door zijn betovering mijn vriend wonderen deed en hij stopte met vals spelen, Lord Bubuza spell werkte binnen 12 tot 16 uur nadat ik deed wat hij had opgedragen en vandaag zijn we rolmodellen voor de meeste mensen in onze buurt vanwege hoe lief en zorgzaam mijn vriend nu is, heb je hulp nodig??? Neem vandaag nog contact op met heer Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
7/05/21 12:24 REAGEER
EDDDD
De snelste en eenvoudigste manier om je ex-minnaar, vrouw of echtgenoot binnen 12 uur zonder enige vertraging terug te krijgen. Ze houden van je en koesteren je Dr. Sacre, hij is een geweldige betoveraar hij bracht mijn ex-minnaar terug die het uitmaakte met mij 8 maanden geleden, nu houden we meer van elkaar en koesteren we elkaar meer dan wat ook ter wereld neem contact op met Dr Sacre op e-mailadres sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp of bel hem +2349076034359 voor hulp als je je geliefde mist

Andrea Martin
21/01/22 01:59 REAGEER
EDDDD
Mijn man verliet me voor een andere vrouw, hij zei dat hij wilde scheiden,,,Dr Sacre help me met is de macht om mijn man terug te krijgen, hij annuleert de scheiding en we zijn weer bij elkaar heeft één gelukkig gezin contact met Dr Sacre op WhatsApp-nummer ( +2349076034359)

mevrouw Astrid Zehbe
14/02/22 13:28 REAGEER
Mevrouw23
Hoe je je man kunt stoppen tegen scheiding of echtscheiding en hem meer dan ooit tevoren liefhebben, ik en mijn man waren lange tijd gescheiden, hij liet me voor een andere vrouw, maar ik hou van hem met heel mijn hart, ik had over Dr. Sacre Hoe hij een relatie kan oplossen en liefhebbers bij elkaar brengt, neem ik contact met hem op en legde alles aan hem uit dat gebeurt dat hij me vertelde dat mijn man terug bij me zal zijn nadat de gebeden het materiaal heb gemaakt voor de gebeden, binnen 24 uur die ik nodig heb, Man was terug bij me, we zijn gelukkig samen heeft een grote gelukkige familie Mijn 2 kinderen zijn blij dat er vader terug is, informatie over hoe je contact kunt opnemen met Dr. Sacre is hieronder
Neem contact op met Dr Sacre
WhatsApp-nummer: +2349076034359
E-mailadres: Sacretempleofpower@gmail.com

Mevrouw Marian
5/04/22 08:25 REAGEER
Mevrouw23
De snelste en eenvoudigste manier om je ex-minnaar, vrouw of echtgenoot binnen 12 uur zonder vertraging terug te krijgen, ze houden van je en koesteren je, Dr Sacre, hij is een geweldige spreukgebruiker hij bracht mijn ex-minnaar terug die het uitmaakte met mij 8 maanden geleden, Nu houden we meer van elkaar en koesteren we elkaar meer dan wat ook ter wereld neem contact op met Dr Sacre op e-mailadres sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp of bel hem +2349076034359 voor hulp als je je geliefde mist

Andrea Martin
13/04/22 23:03 REAGEER
talley465
Contact opnemen met Lord Bubuza was de beste beslissing die ik tot nu toe in mijn leven heb genomen, mijn huwelijk was niet om over naar huis te schrijven vanwege de constante manier waarop mijn vrouw me bleef bedriegen. Ik moet zeggen dat ik een goede vader ben voor onze lieve kinderen en een goede echtgenoot voor mijn mooie vrouw. Wat ervoor zorgde dat mijn vrouw bleef vreemdgaan, was wat ik nog moest ontdekken omdat het haar aan niets ontbreekt, ik zorg voor al haar behoeften en die van de kinderen, ik heb haar twee keer betrapt op vreemdgaan en ik vergaf haar omdat ze beloofde te veranderen, maar ze hield zich nooit aan haar belofte, ik kon niet van haar scheiden omdat ik zoveel van haar hield, dus nam ik het als mijn verantwoordelijkheid om te zoeken naar een permanente oplossing voor het probleem waarmee ons huwelijk werd geconfronteerd toen ik in contact kwam met heer Bubuza door de talrijke getuigenissen van hoe hij gebroken gezinnen herstelde, besloot ik het eens te proberen en hij beloofde mijn vrouw terug te krijgen onder de 16 uur na het uitspreken van een spreuk, ik volgde zijn instructies en ik kreeg de permanente oplossing voor mijn probleem, mijn vrouw is gestopt met vreemdgaan en ze is de beste vrouw en moeder geworden die je maar kunt bedenken. Neem vandaag nog contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 951 442 2214 of bel: +1 507 400 0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com
6/05/22 02:50 REAGEER
Mevrouw23
Een must-read voor iedereen die een geliefde of getrouwde partner heeft verlaten en je houdt nog steeds van die persoon, je hebt Dr Sacre nodig om je te helpen ze terug te krijgen, ze houden van en koesteren je meer dan wat dan ook in de wereld, de eerste man met wie ik trouwde vroeg gestorven toen ik 24 jaar oud was na 14 jaar geen relatie gehad te hebben, ik begon te daten met Peter, die mijn huidige echtgenoot is, na 12 jaar relatie heeft Peter het uitgemaakt met mij en was aan het daten met een andere dame, we waren goed samen maar kon me niet voorstellen hoe hij net uit elkaar ging, toen begon te daten met een dame op zijn werkplek, ik herinner me dat hij altijd klaagde dat de dame hem altijd stoorde om een ​​relatie met haar te krijgen, maar hij zei altijd nee, alles ging zo snel dat hij brak en 2 dagen later trok hij bij haar in, ik weet al hoe Dr. Sacre mensen helpt, daarna stuur ik dr. Sacre een bericht en hij deed wat gebed en overleg en hij vertelde me dat de dame een duistere magische spreuk had gedaan om mijn geliefde te krijgen, hij vertelde me de oplossing om de betovering te verbreken die ik deed i ik heb het materiaal dat nodig is voor het gebed, na 48 uur komt mijn geliefde weer bij zinnen en komt bij mij terug, ik dank u Dr Sacre voor uw hulp en vandaag zijn we getrouwd, een breuk of scheiding is niet natuurlijk, maar het kwaad wil om jullie beiden te scheiden, stel altijd vragen via Dr. Sacre en fijne oplossing contactgegevens hieronder
Bel/Sms/Whatsapp: +2349076034359
E-mailadres: Sacretempleofpower@gmail.com
Instagram: @drsacre
Tiktok: @drsacre
Getuige: Anna Waasner
31/05/22 11:56 REAGEER
Mevrouw23
Ik wil het publiek een eenvoudige tip geven om je relatie, huwelijk, dating of geliefde te herstellen. Mijn geliefde Jerry heeft het 2 jaar geleden met me uitgemaakt, maar ik ben hem nooit vergeten omdat ik zoveel van hem hou, hij was mijn soulmate, mijn alles ,maar het was nog steeds uit met mij, maar ik hield nog steeds van hem, ik zag een getuigenis hoe dr sacre hielp om haar ex-man terug in haar leven te brengen, ik nam ook contact met hem op op Instagram, ik check zijn bio en stuur hem een ​​direct bericht op is WhatsApp op is profiel, ik legde hem alles uit en hij vertelde me dat mijn geliefde terug zou komen en hij zal van me houden en koesteren, ik kreeg de gebedspunten, na zijn gebed vertelde hij me pas binnen 12 uur mijn minnaar komt terug, voordat de 12 uur voltooid waren mijn minnaar kwam naar me toe smekend en vroeg om mijn vergeving, we zijn weer samen, hij behandelt me ​​als een koningin, ik hou van hem en hij houdt ook van mij, Ik waardeer wat je doet @drsacre

Bel/Sms/Whatsapp: +2349076034359
E-mailadres: Sacretempleofpower@gmail.com

Angelikaal Liam
1/06/22 12:51 REAGEER
lauraolsen
Mijn naam is Laura Olsen, ik ben erg blij om mijn geweldige ervaring te delen met de machtige Dr. Banjo die me heeft geholpen mijn vriend terug te krijgen. Mijn partner en ik hadden veel problemen en het werd zo erg dat we uit elkaar gingen. Ik huilde mijn ogen uit totdat mijn vriend in een perfecte relatie me vertelde hoe ze het deed en me voorstelde aan Dr. Banjo en hij vertelde me dat alles goed zou komen. Hij betoverde mij en mijn partner krachtig om zich te verzoenen en precies drie dagen later kwam Dan terug en smeekte me hem terug te nemen. We zijn nu gelukkiger en stabieler en Dan is ten goede veranderd. Als u zich in uw huwelijk of relatie in een vergelijkbare situatie bevindt, neem dan contact op met Dr Banjo via e-mail. e-mail drola.banjo@gmail.com of WhatsApp: +27 63 597 0874
2/09/22 09:56 REAGEER
Helphome
Ik wil gewoon dat de hele wereld weet over deze spreukgebruiker die ik enige tijd geleden heb ontmoet, ik kan niet alles zeggen wat hij voor mij heeft gedaan. mijn man verliet me 4 jaar geleden met mijn kinderen Ik was op internet aan het surfen toen ik de getuigenis van deze geweldige man online ontmoette, ik besloot het te proberen en mijn man is nu terug en we zijn weer blij ik kan niet alles zetten waarmee hij me heeft geholpen schriftelijk, alles wat ik kan zeggen is heel erg bedankt, ik ben erg blij en hij verzekerde me dat hij veel magie doet, waaronder

*Liefdesspreuk
* Kracht spreuk
*Successpreuk
*Het lot van de zwangerschap
*Bezwering van het huwelijk
*spreuk voor een goedbetaalde baan
*Beschermingsspreuk
*spreuk om een ​​rechtszaak te winnen
* succes spreuk enz.

Als je de hulp van de spreukgieter Dr. Ajayi nodig hebt, neem dan contact met hem op via dit e-mailadres (drajayi1990@gmail.com) of voeg hem toe op WhatsApp +2347084887094 en bespreek je probleem met hem. Hij is een goede man en ik zal hem altijd dankbaar zijn.
11/09/22 08:04 REAGEER
Helphome
Ben je een vrouw die op zoek is naar de vrucht van de baarmoeder, je wilt de stemmen van kinderen in je huis horen, maar je bent niet in staat geweest om zwanger te worden, maak je geen zorgen meer, want Dr. Ajayi zal je helpen om zelf een baby te krijgen, ik stond tegenover soortgelijke situatie wanneer een man getuigt hoe de grote betoveraar Dr. Ajayi hem hielp om zijn geliefde vrouw terug naar huis te krijgen na 9 maanden scheiding, ik nam contact op met Dr. Ajayi legde mijn toestand uit, hij zei me niet meer te huilen en bereidde een kruidenthee voor drankje voor mij dat ik nam en in drie maanden tijd was ik zwanger van een tweeling, ik ben nu een trotse moeder. neem voor elke levenssituatie contact op met Dr Ajayi, de betoveraar, hij is een goede man. Viber of WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com
16/09/22 23:17 REAGEER
arianalauritz
Mijn ex en ik zijn 4 maanden geleden uit elkaar gegaan en ik was al zwanger. We houden allebei van elkaar en het was een schok voor mij en het brak echt mijn hart. Ik probeerde hem te bellen en zijn beide lijnen waren verbroken. Ik probeerde hem te bereiken op sociale netwerken, maar hij heeft me van hen verwijderd. Ik probeerde zijn ouders te bereiken en ze vertelden me dat hun zoon zei dat hij niet van me houdt en me niet wil zien en dat ze niet weten wat er aan de hand is. Ik was ellendig in het leven, dus ik huilde tegen mijn zus en vertelde haar mijn probleem en zei dat ze een krachtige spreukgebruiker kende die haar collega hielp. Ik heb per e-mail contact met hem opgenomen en hij zei dat hij me zou helpen en vertelde het me. Ik was verbaasd toen hij al het mogelijke deed om de problemen op te lossen en onze relatie werd versterkt en de liefde werd hersteld. Hij is nu terug bij mij en we zijn gelukkiger samen. DR ISIKOLO is inderdaad transparant en verbazingwekkend in zijn werken. Voor het geval je hulp nodig hebt, wees gerust, hij zal je oprecht helpen. Hij zal je niet teleurstellen, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen, Hier is zijn contactpersoon: WhatsApp: +2348133261196 of e-mail hem op: isikolosolutionhome@gmail.com
6/10/22 19:37 REAGEER
Helphome
als u problemen heeft in uw echtelijke woning en een snelle oplossing wilt, zal ik u adviseren om contact op te nemen met dr. Ajayi, een geweldige spirituele man die rijkelijk gezegend is door zijn voorvaderen. hou echt van hem en wil niet dat we uit elkaar gaan, dus ik neem contact op met dr. Ajayi voor een liefdesbetovering na het lezen van getuigenissen van verschillende mensen online over hem, ik wil het proces doorlopen dat hij me vroeg te volgen en vandaag leef ik gelukkig met mijn man omdat hij de scheidingspapieren heeft geannuleerd en gescheurd na de liefdesbetovering door Dr. Ajayi, kunt u hem schrijven op zijn Whatsapp-nummer voor een snelle oplossing van uw problemen +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com
16/11/22 13:28 REAGEER
Helphome
Hartelijk groeten
Na zoveel jaren loterij te hebben gespeeld, vond ik het moeilijk om te winnen, dingen waren moeilijk voor mij, dus besloot ik het te bespreken met mijn vriendin die me hielp. Ze vertelde me over haar ervaring met Dr. Ajayi die haar hielp breng haar man terug die haar verliet om met een andere vrouw te trouwen en haar achterliet met vier kinderen om alleen te lijden, ze vertelde me verder hoe ze Dr. Ajayi online ontmoette. Ik was erg onder de indruk toen ik haar verhaal hoorde, dus ik vertelde haar over mijn pech in de loterij En ze stelde me voor aan Dr. Ajayi na al mijn sessies met Dr. Ajayi, na een week besloot ik het opnieuw te proberen. Ik kan mezelf niet geloven. Ik heb zoveel gewonnen dat ik het nooit zou kunnen geloven. Allemaal dankzij Dr. Ajayi. leef nu mijn droomleven. u kunt contact opnemen met Dr. Ajayi op Whatsapp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com voor hulp.
2/12/22 15:53 REAGEER
arianalauritz
I GOT MY HUSBAND BACK. kindly visit and see more reviews about DR ISIKOLO for your own solutions website: (https://isikolotemple.com)
Earlier this year, I had a terrible fight with my husband and he had no choice but to leave the house and I thought he was just angry that made him leave. After a few days, I couldn't contact him or get to know where he was. I waited and waited but he never returned or called me. I was filled with pains and remorse over what happened. I tried all I could to get him back but to no avail until I contacted DR ISIKOLO who came to my rescue. He did his work perfectly to reunite us and my husband called and returned back home exactly after 48 hours just as he promised. DR ISIKOLO is so real and he never fails. contact him if you need any help. text him via WhatsApp: +2348133261196
5/01/23 12:05 REAGEER
Anitabowen
Mijn vriend heeft me een maand geleden verlaten en hij vertrok met een andere vrouw die 10 jaar ouder is dan hij, ik heb het gevoel dat mijn leven helemaal voorbij is. Ik las op internet hoe een spell caster verschillende mensen heeft geholpen om hun liefde terug te krijgen. Ik ben de afgelopen maand depressief geweest en wat ik nodig heb, is hem terug te krijgen en gelukkig met hem samen te leven. dus ik besloot het eens te proberen, dus nam ik contact op met de spreukgieter genaamd Robinson beukelaar en legde hem mijn problemen uit en hij sprak een liefdesbetovering uit die ik gebruik om mijn vriend terug te krijgen en nu is mijn leven compleet en zijn we allebei erg blij met de relatie. en ik ben deze man zeer dankbaar, zijn e-mailadres voor contact, ((Robinsonbuckler@yahoo.com)),,, Heel erg bedankt en ik ben buitengewoon dankbaar. En er is geen kwaad verbonden aan zijn betovering. je relatie veel sterker.

Relatieprobleem oplossen
Los een gezinsprobleem op
Krijg je liefde terug
Onvruchtbaarheidsprobleem oplossen
Probleem met vervoerder oplossen
Zakelijk probleem oplossen
Geschil man/vrouw
Los het liefdesprobleem op
Rechtszaak winnen
Loterij spreuk
Geld spreuk
15/01/23 07:27 REAGEER
arianalauritz
Mijn man verliet mij en mijn zoon en keerde nooit terug totdat DR ISIKOLO tussenbeide kwam. Mijn verhaal verschilt niet van anderen die de tijd hebben genomen om informatie over hem met de wereld te delen. Ik had huwelijksproblemen met mijn man waardoor hij me verliet en naar een andere stad reisde. Op een gegeven moment was ik depressief en kreeg ik hulp uit het niets totdat ik in contact kwam met dr. Isikolo die me hielp. Hij herstelde de liefde en verbinding tussen mij en mijn partner en ik kreeg hem na 2 dagen terug zoals hij had beloofd. Net als iedereen die over hem praat, ben ik hier om het goede over hem te zeggen en hem te bedanken voor het feit dat hij weer vreugde in mijn leven heeft gebracht. Hij zal niet falen als je hem ook probeert te helpen. Sms hem gewoon via WhatsApp: +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com
18/01/23 09:20 REAGEER
Moller
Ik voel me zo blij vandaag omdat ik deel uitmaak van degenen die zich verheugen vanwege de hulp die DR WALE mij heeft gegeven om mijn man terug te krijgen. Ik ben acht jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man me bedroog en een scheiding wilde aanvragen. Maar toen ik DR WALE WhatsApp-nummer +2347054019402 tegenkwam op internet gepost door een dame, besloot ik contact met hem op te nemen en legde ik mijn situatie aan hem uit en zocht toen zijn hulp, maar tot mijn grote verbazing vertelde hij me dat hij dat wel zal doen help me met mijn zaak want er is geen probleem zonder een oplossing. hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik deed en hij werkte voor mij, en mijn man kwam na een paar dagen bij je terug, zoals hij had beloofd. Hier ben ik aan het vieren omdat mijn man weer thuis is en echt geniet van mijn huwelijk en wat een geweldig feest. Ik zal blijven getuigen op internet, want DR WALE is echt een helper die God heeft gestuurd om ons allemaal te helpen. Neem nu contact op met DR WALE als u voor problemen in uw relatie staat. U kunt contact met hem opnemen via WhatsApp/Viber: +2347054019402 OF
E-mail: drwalespellhome@gmail.com
23/02/23 03:23 REAGEER
Moller
Omdat ik een aantal jaren een slecht huwelijk heb gehad door de gedachte eraan, verlies ik ook mijn baan, ik huilde dag en nacht en werd bijna gek. Maar nu ben ik weer op de been, allemaal dankzij DR WALE die mijn geluk heeft hersteld. Nadat ik had gelezen over alle goede dingen die DR WALE voor mensen heeft gedaan, nam ik snel contact met hem op en vertelde hem wat ik doormaak. Mijn man sloeg me toen altijd zonder reden in elkaar, hij pikt altijd aanstoot aan alles wat ik doe. Nadat hij DR WALE dit alles had verteld, deed hij een Voodoo-spreuk voor mij en ontdekte dat mijn man iemand anders zag buiten ons huwelijk, daarom kwam hij thuis en zocht naar fouten. Maar allemaal dankzij DR WALE dat hij nu alles weer normaal heeft hersteld. mijn man heeft mij om vergeving gevraagd en mijn baas op mijn werkplek heeft me gevraagd om weer aan het werk te komen. Ik raad DR WALE ook aan aan iedereen die hulp nodig heeft. WhatsApp/Viber: +2347054019402 OF E-Mail: drwalespellhome@gmail.com
4/03/23 01:01 REAGEER
tamaraelijas
Mijn naam is Greta Jokūbas, ik kom uit Litouwen. Ik heb altijd beloofd je aan te bevelen aan mensen die je hulp misschien ook nodig hebben, omdat ik de e-mail heb gevonden. De brief was het beste wat me ooit is overkomen, Dr. Ige Ajayi, u bent de meest zorgzame en medelevende persoon die ik ooit heb ontmoet. bekend Ik was erg van streek na bijna vijf jaar liefdeloos te zijn geweest. Ik vroeg om een ​​liefdesbetovering voor hereniging en het werkte verbazingwekkend. Ik woon gelukkig samen met de mooiste man ter wereld en ik heb ervoor gebeden. Dank je wel dr. Ige Ajayi, het zou niet genoeg zijn als je bedenkt wat je voor mij hebt gedaan, dus besloot ik dit getuigenis van je handwerk met de wereld te delen om te weten te komen over je goede werk voor mij. U kunt voor elk relatieprobleem bij deze man terecht en hij zal u ook helpen. Contact via e-mail e-mail drigeajayi@gmail.com. Telefoon/Whatsapp +2348130035939...
10/03/23 10:17 REAGEER
Glennrichard
DAT ALLEMAAL DANKZIJ DE MEEST BETROUWBARE SPELL CASTER TER WERELD. DAT KAN JE HELPEN JE VERLOREN LIEFDE BINNEN 48 UUR TERUG TE KRIJGEN (drayoolasolutionhome@gmail.com) Bedankt voor je wonder Dr. Ayoola Dit artikel is opgedragen aan Dr. Ayoola. Ik ben 9 jaar getrouwd met mijn lieve vrouw en onlangs heeft ze het uitgemaakt en het deed me diep pijn toen ze me zei haar met rust te laten en dat ze niet meer van me houdt terwijl ik altijd trouw en eerlijk tegen haar was. Ik heb alle manieren geprobeerd om haar terug te krijgen door haar te kopen wat ze wil, zoals ik altijd deed en ze liet me nog steeds met een gebroken hart achter en ze heeft zelfs een nieuw vriendje dat me nog meer kapot maakte totdat een vriend van mij van waar we werken me naar stuurde deze echte spreuk Dr genaamd Ayoola. Deze man heeft mijn leven compleet veranderd. Ik volgde alles wat hij me zei te doen en mijn vrouw kwam terug en smeekte me terug. Ik was stomverbaasd dat alles precies gebeurde zoals hij me had verteld. Ik had vertrouwen in alles wat hij me vertelde en alles was waar. Ook was hij er elk moment totdat ik mijn geluk terugkreeg en hij zorgt ook voor spreuken die impotentie, kaalheid, ziekten zoals HIV/AID, Herpes, Kankerloterij E.T.C. genezen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail op {drayoolasolutionhome@gmail.com of tekst of bel +14809032128
14/03/23 23:02 REAGEER
Glennrichard
DAT ALLEMAAL DANKZIJ DE MEEST BETROUWBARE SPELL CASTER TER WERELD. DAT KAN JE HELPEN JE VERLOREN LIEFDE BINNEN 48 UUR TERUG TE KRIJGEN (drayoolasolutionhome@gmail.com) Bedankt voor je wonder Dr. Ayoola Dit artikel is opgedragen aan Dr. Ayoola. Ik ben 9 jaar getrouwd met mijn lieve vrouw en onlangs heeft ze het uitgemaakt en het deed me diep pijn toen ze me zei haar met rust te laten en dat ze niet meer van me houdt terwijl ik altijd trouw en eerlijk tegen haar was. Ik heb alle manieren geprobeerd om haar terug te krijgen door haar te kopen wat ze wil, zoals ik altijd deed en ze liet me nog steeds met een gebroken hart achter en ze heeft zelfs een nieuw vriendje dat me nog meer kapot maakte totdat een vriend van mij van waar we werken me naar stuurde deze echte spreuk Dr genaamd Ayoola. Deze man heeft mijn leven compleet veranderd. Ik volgde alles wat hij me zei te doen en mijn vrouw kwam terug en smeekte me terug. Ik was stomverbaasd dat alles precies gebeurde zoals hij me had verteld. Ik had vertrouwen in alles wat hij me vertelde en alles was waar. Ook was hij er elk moment totdat ik mijn geluk terugkreeg en hij zorgt ook voor spreuken die impotentie, kaalheid, ziekten zoals HIV/AID, Herpes, Kankerloterij E.T.C. genezen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail op {drayoolasolutionhome@gmail.com of https://www.facebook.com/Dr-Ayoola-105640401516053/ tekst of bel +14809032128
14/03/23 23:06 REAGEER
Moller
Mijn leven werd verwoest toen mijn man me wegstuurde, na elf jaar dat we samen waren. Ik was verloren en hulpeloos nadat ik zoveel manieren had geprobeerd om mijn man terug te krijgen. Op een dag op het werk was ik afgeleid, niet wetende dat mijn baas me belde, dus hij ging zitten en vroeg me de reden van mijn afleiding, vertelde ik hem, en hij glimlachte en zei dat het geen probleem was. Ik heb nooit begrepen wat hij ermee bedoelde, het was geen probleem om mijn man terug te krijgen, hij zei dat hij een spreuk gebruikte om zijn vrouw terug te krijgen toen ze hem verliet voor een andere man, en nu zijn ze samen tot op heden en aanvankelijk was ik geschokt toen ik iets hoorde van mijn baas. Hij gaf me een WhatsApp-nummer van DR WALE, wat hem hielp zijn vrouw terug te krijgen, dit deed me denken wat opluchting in me te hebben, net toen ik thuiskwam, nam ik contact op met DR WALE en hij vroeg om mijn informatie en ook mijn eigen man. Ik stuurde hem de details, ik betaalde ook voor alle materialen waarvoor hij me vroeg te betalen. na enkele weken is verstreken. op deze goede dag belde mijn moeder me op en vertelde me dat mijn man smeekte dat hij me terug wilde, dat heb ik nooit geloofd, want mijn man is altijd trots op zichzelf. Ik moest me haasten naar het huis van mijn moeder en tot mijn grote verbazing smeekt mijn man me om vergeving dat hij mij en de kinderen terug naar huis wil, toen ik DR WALE een gesprek gaf over de plotselinge verandering van mijn man en hij maakte me duidelijk dat mijn man tot het einde van de wereld van me zal houden, dat hij nooit naar een andere vrouw zal vertrekken. mijn man doet nu goede dingen die hij nog niet eerder heeft gedaan, hij maakt me blij en doet wat hij moet doen als man zonder te zeuren. als je hulp nodig hebt, bereik dan DR WALE voor hulp op WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 OF E-mail: drwalespellhome@gmail.com
15/03/23 01:30 REAGEER
tamaraelijas
Hallo, goede dag allemaal, ik wil graag mijn getuigenis delen over hoe Dr. Ige Ajayi. Heeft me geholpen mijn huwelijksproblemen op te lossen. Mijn man heeft me voorgoed 3 maanden verlaten om bij een andere vrouw te zijn, ik was zo verdrietig en gefrustreerd, 1 trouwe dag dat ik aan het browsen was en ik een getuigenis tegenkwam van hoe Dr. Ige Ajayi een dame hielp haar man terug te brengen en de vrouw was gelukkig , dus ik nam contact met hem op voor hulp, in minder dan 48 uur belde mijn man me en begon zich voor alles te verontschuldigen. Nu we samen gelukkig zijn, heb ik mijn vreugde terug. Neem contact op met Dr. Ige Ajayi, voor elk soort huwelijksproblemen, rechtszaak, elke vorm van ziekte of aandoeningen. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt. E-mail: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939.
20/03/23 10:14 REAGEER
Moller
Na jarenlang een relatie met mijn ex te hebben gehad, hij heeft het uitgemaakt, ik heb er alles aan gedaan om hem terug te halen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, ik smeekte hem met alles, ik heb beloften gedaan, maar hij weigerde. Ik ging naar een vriendin en legde mijn probleem uit aan mijn vriendin, en zij stelde voor dat ik contact op zou nemen met Dr. Wale die haar tijdens haar tijd had geholpen. Dat is hoe ik WhatsApp op +2347054019402 Dr Wale de spreukgieter, ik legde hem alles uit en vertelde hem hoe mijn geest zo nu en dan wordt gestoord. en hij vertelde me dat er geen probleem was, dat alles binnen vier dagen in orde zal zijn, hij vertelde me dat mijn ex binnen enkele dagen bij me terug zal komen, hij sprak de betovering uit en zei dat ik de instructie moest volgen die hij me gaf, dus dat deed ik en volgde alle instructies die hij me gaf. Verrassend genoeg was het op de tweede dag rond de avond. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en het enige dat hij zei was dat het hem zo speet voor alles wat er is gebeurd dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, die persoon zou helpen door hem of haar te verwijzen naar de enige echte en krachtige spreukgieter die me hielp met mijn eigen probleem. Zijn WhatsApp/Viber: +2347054019402 OF e-mail: drwalespellhome@gmail.com
als u zijn hulp nodig heeft in uw relatie of een andere zaak.
1) Liefdespreuken
2) Verloren liefdespreuken
3) Stop echtscheidingsspreuken
4) Huwelijksspreuken
5) Zwangerschapsspreuk
6) Verbreekspreuken
7) Doodsspreuk
8.) U wilt promotie maken in uw kantoor.
9) je geliefde willen bevredigen
10) Loterij
30/03/23 23:38 REAGEER
tamaraelijas
Mijn naam is Gabrella Pablo, en ik woon in de VS... Mijn leven is terug!!! Na 1 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen. Ik had het gevoel dat mijn leven op het punt stond te eindigen, ik pleegde bijna zelfmoord, ik was emotioneel heel lang down. Dankzij een spell caster genaamd Dr. Ige Ajayi, die ik online heb ontmoet. Op een trouwe dag, toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik veel getuigenissen tegen over deze specifieke spreukgieter. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex-geliefde terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt, kanker geneest en andere ziekten, sommigen getuigden dat hij een spreuk kan uitspreken om echtscheiding te stoppen, enzovoort. ik kwam ook een bepaalde getuigenis tegen, het ging over een vrouw genaamd Sonia, ze getuigde over hoe hij haar ex-geliefde in minder dan 2 dagen terugbracht, en aan het einde van haar getuigenis liet ze het e-mailadres van dr. Ige Ajayi vallen. Na dit allemaal te hebben gelezen, besloot ik het eens te proberen. Ik nam contact met hem op via e-mail en legde hem mijn probleem uit. In slechts 48 uur kwam mijn man bij me terug. We hebben onze problemen opgelost, en we zijn nog gelukkiger dan voorheen Dr. Ige Ajayi, is echt een begaafd man en ik zal niet stoppen met hem te publiceren omdat hij een geweldige man is... Als je een probleem hebt en op zoek bent naar een echte en echte spell caster om al uw problemen voor u op te lossen. Probeer High Dr Ige Ajayi op elk moment, hij is misschien het antwoord op uw problemen. Hier is zijn contactpersoon: drigeajayi@gmail.com of bel/whatsapp hem +2348130035939
17/04/23 15:10 REAGEER
tamaraelijas
Ik wil dr. Ige Ajayi bedanken voor het oplossen van mijn huwelijksproblemen. Hij bracht mijn man terug nadat hij 4 maanden van huis was gegaan om bij een andere vrouw te blijven. Ik was erg hulpeloos omdat ik zoveel van mijn man hou, ik was op internet aan het zoeken toen ik getuigenissen zag van hoe hij velen hielp om hun probleem op te lossen, ik nam contact met hem op en dat was het einde van mijn probleem. Neem contact met hem op via e-mail: drigeajayi@gmail.com/Whatsapp: +2348130035939
5/05/23 16:18 REAGEER
SamanthaGray
Goede dag ben Samantha Gray:
Heb je hulp nodig om je ex-vriend of vriendin terug te krijgen, hulp om ervoor te zorgen dat je man of vrouw alleen van je houdt? Neem contact op met dokter Ogundele. Deze man is een eerlijke spreukgieter die mijn man binnen 24 uur voor mij terugbracht. Mijn man ging vreemd met een andere vrouw en zijn houding veranderde, maar dokter Ogundele bracht hem terug voor mij. Neem contact met hem op via WhatsApp, Telegram of Viber Chat: +27638836445. Hij bracht mijn man terug zoals hij had beloofd en zijn krachten zijn onschadelijk.
12/05/23 03:04 REAGEER
tamaraelijas
Mijn leven is terug!!! Na 8 jaar gebroken huwelijk verliet mijn man mij en onze twee tweelingen. Ik had het gevoel dat mijn leven op het punt stond te eindigen, ik pleegde bijna zelfmoord, ik was emotioneel heel lang down. Dankzij een spell caster genaamd Dr. Ige Ajayi die ik op een trouwe dag online ontmoette, terwijl ik op internet aan het surfen was, was ik op zoek naar een goede spell caster die mijn problemen kan oplossen. Ik kwam veel getuigenissen tegen over deze specifieke spell caster. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex-geliefde terugbracht, sommigen getuigden dat hij baarmoeders herstelde, hiv en andere ziekten genas, sommigen getuigden dat hij een spreuk kan uitspreken om echtscheiding te stoppen, enzovoort. ik kwam ook een bepaalde getuigenis tegen, het ging over een vrouw genaamd Christina, ze getuigde over hoe dr. Ige Ajayi haar man in minder dan 7 dagen terugbracht en het effect van de kanker van hun zoontje ongedaan maakte, en aan het einde van haar getuigenis ze schreef dr. Ige Ajayi. Nadat ik dit allemaal had gelezen, besloot ik Dr. Ige Ajayi eens te proberen. Ik nam contact met hem op via e-mail en legde hem mijn probleem uit. In slechts 3 dagen kwam mijn man bij me terug. We hebben onze problemen opgelost en we zijn nog gelukkiger dan voorheen. Dr. Ige Ajayi is echt een begaafd man en ik zal niet stoppen met goed over hem te publiceren, want hij is een geweldige man... Als je een probleem hebt en op zoek bent naar een echte en oprechte spell caster om al je problemen voor je op te lossen , neem contact op met Dr. Ige Ajayi en hij zal een eeuwige oplossing voor uw probleem bieden. Hier is zijn contactpersoon: drigeajayi@gmail.com of bel/whatsapp hem +2348130035939
27/05/23 11:44 REAGEER
DaisyRoss
Krijg je ex terug met de hulp van Dr Ogundele spell caster die mijn relatie heeft gered, hou je nog steeds van je ex en mis je je ex of wil je je ex-man terug, de kans is hier om je ex terug te krijgen, geef nog niet op, geluk waard is om voor te vechten. Check de website van Dr. Ogundeltwe: (https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu) of WhatsApp, Telegram: +27638836445. Ik ben Daisy Ross en deze opmerking is mijn waardering omdat deze man mijn man binnen 24 uur terugbracht met bevoegdheden..
29/05/23 11:52 REAGEER
tamaraelijas
Ik wil dr. Ige Ajayi bedanken voor het oplossen van mijn huwelijksproblemen. Hij bracht mijn man terug nadat hij 4 maanden van huis was gegaan om bij een andere vrouw te blijven. Ik was erg hulpeloos omdat ik zoveel van mijn man hou, ik was op internet aan het zoeken toen ik getuigenissen zag van hoe hij velen hielp om hun probleem op te lossen, ik nam contact met hem op en dat was het einde van mijn probleem. Neem contact met hem op via e-mail: drigeajayi@gmail.com/Whatsapp: +2348130035939.
23/06/23 15:29 REAGEER
lauraolsen
Mijn man heeft mij en de kinderen de afgelopen acht maanden verlaten en weigerde terug te komen omdat hij werd vastgehouden door een vrouw die hij net had ontmoet, waardoor hij mij en de kinderen in de steek liet.
Pas toen ik online zoveel getuigenissen over Dr. Ola Banjo zag en de moed had om contact met hem op te nemen en zijn instructies op te volgen, kwam mijn man tot mijn grote verbazing binnen een week bij mij terug.
Ik weet niet hoe de situatie is met uw gezin, werk of leven in het algemeen, maar ik ben er zeker van dat hij u binnenkort kan helpen.
Neem vandaag nog contact met hem op via e-mail: drola.banjo@gmail.com
Whatsapp: +27 63 414 5114
13/09/23 13:25 REAGEER
Helphome001
We hebben allemaal onze verschillende verhalen in het leven. Er zijn ups en downs geweest, maar ik was er nog kapoter van toen mijn verloofde, met wie we al zeven jaar aan het daten zijn, zei dat we onze relatie moesten beëindigen. Ik heb niet het soort pijn ervaren dat ik die dag in mijn leven voelde. Ik vroeg wat ik verkeerd had gedaan, maar hij zei dat hij moe was. Na drie maanden scheiding kwam ik een getuigenis tegen van een dame die goede dingen vertelde over Dr. Ajayi, een spreukenmaker die veel mensen heeft geholpen de vrede en liefde in hun huis te herstellen. Ik hou echt van mijn man en wil hem terug in mijn leven, dus ik neem contact op met Dr. Ajayi en leg mezelf uit. Na enig overleg kreeg ik te horen wat het probleem is en wat ik moet doen om mijn relatie te herstellen. Ik heb alles aan mij gevraagd en na 72 Uren na de betovering nam mijn verloofde contact met mij op en we zijn nu gelukkig getrouwd. Als je de hulp nodig hebt van een echte spreukenmaker, kun je vertrouwen op Dr. Ajayi en ik denk dat je weer een reden zult hebben om te glimlachen. Neem contact op met Viber / Whatsapp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com
15/10/23 14:21 REAGEER
Helphome001
Groeten
Na zoveel jaren in de loterij te hebben gespeeld, vind ik het erg moeilijk om te winnen. De dingen zijn erg moeilijk voor me geweest, dus besloot ik het te bespreken met mijn vriendin die me hielp. Zij vertelde me over haar ervaringen met Dr. Ajayi die hielp haar haar man terug te halen die haar verliet om met een andere vrouw te trouwen, waardoor ze met vier kinderen in haar eentje moest lijden. Ze vertelde me verder hoe ze Dr. Ajayi online ontmoette. Ik was erg onder de indruk toen ik haar verhaal hoorde, dus vertelde ik haar over mijn pech in de loterij En ze stelde me voor aan Dr. Ajayi na al mijn sessies met Dr. Ajayi, na een week besloot ik het opnieuw te proberen. Ik kan mezelf niet geloven. Ik heb zo veel gewonnen dat ik het nooit kon geloven. Allemaal dankzij Dr. Ajayi, hij is een geweldige man en als je spirituele hulp nodig hebt bij iets dat je leven verstoort, neem dan contact op met Dr. Ajayi op Whatsapp / Viber: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com en ik geloof dat je blij zult zijn dat je dat gedaan hebt.
19/10/23 20:22 REAGEER
Aliiina
Soms raak ik geschokt als artsen zeggen dat sommige ziekten niet te genezen zijn en ze doen geloven dat we ermee moeten sterven. Dat is waar, want die ziekten zijn niet gewoon en lichamelijk. Ik begon dit te begrijpen toen mijn vriend me meenam naar het westen Afrika om een bezoek te brengen aan deze kruidkundige, Dr. Ilekhojie genaamd, die een verbeterd kruidengeneesmiddel gaf dat mij volledig van HIV genas, zonder enige bijwerkingen. We denken dat het niet te genezen is, omdat onze artsen ons hebben verteld dat er geen remedie bestaat. Het is duidelijk dat sommige patiënten met herpes, vleesbomen, vertraagde voorproblemen verslaafd zijn aan de antivirale en andere aanvullende orthodoxe medicijnen, alleen maar om het virus te helpen onderdrukken en niet om het te genezen, omdat de doktoren ons hebben laten geloven dat het niet kan worden genezen en ik wel. Zeg stoutmoedig dat dit een leugen is, want er is een geneesmiddel en Dr. Ilekhojie kan u helpen met een geneesmiddel...

E-mail gethelp05@gmail.com
WhatsApp/Telegram +2348147400259
21/11/23 09:50 REAGEER
Helphome001
Goede dag, ik was al 13 jaar getrouwd toen mijn man op een avond thuiskwam met een scheidingspapieren die ik moest ondertekenen. Ik was in de war en vroeg wat het probleem is, maar hij verliet boos het huis en blokkeerde me van alle sociale mediaplatforms Deze plotselinge gedragsverandering zorgde ervoor dat ik hulp zocht toen ik goede getuigenissen over dr. Ajayi tegenkwam en ik besloot mijn problemen met hem te delen. Dr. Ajayi liet me begrijpen dat mijn man gemanipuleerd was en vertelde me wat ik moest doen om hem te bevrijden. Ik volgde al zijn instructies op, tot mijn verbazing kwam mijn man na een paar dagen thuis en is ons liefdesleven verbeterd. Allemaal dankzij Dr. Ajayi was mijn huwelijk een redding. Als u een relatieprobleem heeft, is Dr. Ajayi uw laatste stop. Neem contact op met Dr. Ajayi via e-mail: drajayi1990@gmail.com OF Whatsapp / Viber: +2347084887094
19/01/24 05:03 REAGEER
keizer155
Mijn vriend vertrok naar een ander meisje, zijn gewoonte om vreemd te gaan werd zo duidelijk en toen maakte hij het uit met mij. Ik huilde tegen mijn vriendin en zij vertelde me hoe Dr. Bubuza haar relatie herstelde met zijn liefdesbetovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Dr. Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 920 474 6543. Hij antwoordde en vertelde me dat mijn vriend terug zou komen bedelen binnen 12 tot 16 na het uitspreken van de liefdesbetovering. Ik gaf hem de vereisten om de liefdesbetovering uit te spreken. Zie, 14 uur later kwam mijn vriend huilend en smeekte me op zijn knieën om te vergeven en hem terug te accepteren. Het was zo overweldigend, dus ik heb mezelf beloofd dat ik over hem zal getuigen tegen de wereld. Deze man is een God op aarde en ik heb geen woorden om hem te bedanken. Heeft u hulp nodig om uw geliefde terug te krijgen? Maak je geen zorgen meer, neem contact op met Dr. Bubuza voor hulp via e-mail: bubuzaspelltemple@hotmail. com of WhatsApp: +1 920 474 6543
5/03/24 18:48 REAGEER
keizer155
Mijn vriend vertrok naar een ander meisje, zijn gewoonte om vreemd te gaan werd zo duidelijk en toen maakte hij het uit met mij. Ik huilde tegen mijn vriendin en zij vertelde me hoe Dr. Bubuza haar relatie herstelde met zijn liefdesbetovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Dr. Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 920 474 6543. Hij antwoordde en vertelde me dat mijn vriend terug zou komen bedelen binnen 12 tot 16 na het uitspreken van de liefdesbetovering. Ik gaf hem de vereisten om de liefdesbetovering uit te spreken. Zie, 14 uur later kwam mijn vriend huilend en smeekte me op zijn knieën om te vergeven en hem terug te accepteren. Het was zo overweldigend, dus ik heb mezelf beloofd dat ik over hem zal getuigen tegen de wereld. Deze man is een God op aarde en ik heb geen woorden om hem te bedanken. Heeft u hulp nodig om uw geliefde terug te krijgen? Maak je geen zorgen meer, neem contact op met Dr. Bubuza voor hulp via e-mail: bubuzaspelltemple@hotmail. com of WhatsApp: +1 920 474 6543
5/03/24 18:48 REAGEER
keizer155
Mijn vriend vertrok naar een ander meisje, zijn gewoonte om vreemd te gaan werd zo duidelijk en toen maakte hij het uit met mij. Ik huilde tegen mijn vriendin en zij vertelde me hoe Dr. Bubuza haar relatie herstelde met zijn liefdesbetovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Dr. Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 920 474 6543. Hij antwoordde en vertelde me dat mijn vriend terug zou komen bedelen binnen 12 tot 16 na het uitspreken van de liefdesbetovering. Ik gaf hem de vereisten om de liefdesbetovering uit te spreken. Zie, 14 uur later kwam mijn vriend huilend en smeekte me op zijn knieën om te vergeven en hem terug te accepteren. Het was zo overweldigend, dus ik heb mezelf beloofd dat ik over hem zal getuigen tegen de wereld. Deze man is een God op aarde en ik heb geen woorden om hem te bedanken. Heeft u hulp nodig om uw geliefde terug te krijgen? Maak je geen zorgen meer, neem contact op met Dr. Bubuza voor hulp via e-mail: bubuzaspelltemple@hotmail. com of WhatsApp: +1 920 474 6543
6/03/24 16:28 REAGEER
Maria_Gomez556
Hallo iedereen! Mijn naam is Maria en ik wil een getuigenis delen over hoe dokter Ogala een liefdesbetovering uitsprak die mijn man terugbracht. Ongeveer twee maanden geleden verliet mijn man mij en mijn dochter voor een jongere dame, en nadat hij op internet een opmerking had gezien van een vrouw die getuigde hoe zij werd geholpen door DR. OGALA. Ik besloot ook contact met hem op te nemen voor hulp, omdat ik alleen maar mijn man terug wilde krijgen. Hij hielp me met zijn liefdesbetovering en nu kwam mijn man bij mij terug. Degenen die dezelfde hulp nodig hebben, kunnen contact opnemen met Dr. Ogala via e-mail ogalasolutiontemple@gmail.com of WhatsApp +2349136297264
30/03/24 04:44 REAGEER

Login Registreer

Ilse Reynders

Relatiecoach
Relatiecoach
relatiecoach Ilse Reynders
Ilse is psychologe, seksuologe en relatietherapeute en is medeoprichter van het relatiebureau altero. Haar passie voor relaties leeft Ilse niet alleen uit in haar professionele bezigheden. Als vrouw houdt ze van hechte vriendschappen en authentieke contacten.

Meer artikels van Ilse Reynders

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels