Deel via

6 redenen om naar Koblenz te gaan!

June 2017
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Koblenz haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom Wyndham Garden Lahnstein Koblenz een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt en een diner tegen een supervoordeelprijs … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten aan de Rijn!

Koblenz

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Koblenz en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze stad absoluut verkennen? Dit zijn alvast 6 redenen.

1. Luxehotel in het hart van Rijnland

Dit 4-sterren luxehotel bevindt zich in een schitterend park in Lahnstein, Duitsland. Hier geniet je van rust, kan je heerlijk dineren in het restaurant met ongelofelijk mooi uitzicht, ontspannen in de Finse sauna’s en veel meer. Het is bovendien de perfecte uitvalbasis voor ontspannende wandel- of fietstochten in de natuur.

Reden 1

2. Lahnstein

Lahnstein is een mooie stad aan de rivieren de Rijn en de Lahn. Je kunt hier geweldige wandelingen maken langs het Rheinsteigwandelpad, waar je schitterende kastelen en paleizen kan bewonderen. De Ruppertsklam in Lahnstein is een buitengewone wandelervaring, dit mooie natuurreservaat is een absolute aanrader.

Reden 2

3. Koblenz, stad met geschiedenis

Koblenz is een prachtig gelegen oude stad, ingeklemd tussen de samenvloeiing van de Moezel en de Rijn. De stad heeft een geschiedenis die terug gaat tot de Romeinse tijd, meer dan 2000 jaar geleden. Oude vestingmuren, burchttorens, kastelen en patriciërshuizen zijn de overblijfselen uit een bewogen verleden. De nauwe straten, romantische stegen en mooie pleinen met hun fraaie fonteinen nodigen uit om de stad te verkennen. Terrassen en restaurants zijn er naast wijnlokalen in overvloed om te kunnen genieten van de uitstekende lokale wijnen.

reden 3

4. Deutsches Eck

De bekendste plek in Koblenz is de plaats waar de Moezel en de Rijn samenkomen, het Deutsches Eck. Sinds 2002 is het Deutsches Eck toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van Unesco. Je hebt er bovendien een schitterend uitzicht over het water, de heuvels en de stad. Zeker een bezoekje waard dus!

Reden 4 Deutsches-Eck-Startseite-Koblenz-PiELmedia

5. Bezoek Fort Ehrenbreitstein met de kabelbaan

Met de kabelbaan van Koblenz kun je een bezoek brengen aan de vesting Ehrenbreitstein. Geniet van de unieke uitzichten over de stad. De vesting Ehrenbreitstein ademt geschiedenis uit. Het fort omvat 4 grote musea met diverse tentoonstellingen die je terugvoeren in de tijd. Op deze grote hoogte vind je ook diverse restaurants en cafeetjes en een adembenemend panorama.

reden 5

6. Wandelen in het rivierdal 

In de omgeving van het hotel vind je diverse wandelroutes. Af en toe loop je over bergpaadjes die meer aan de Alpen doen denken dan aan gezapig rivierlandschap. De routes zijn zeer gevarieerd. Vanuit de levendige dorpjes aan de oever wandel je zo fraaie, stille loofbossen binnen om even later langs eindeloze graanvelden te lopen.

reden 6

De knalaanbieding!

Arrangement aan € 69 p.p. i.p.v. € 119

  • 128103 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • ontvangst met een fles water op de kamer
  • 1 x welkomstdiner op de dag van aankomst
  • gratis wifi
  • btw en diensten inbegrepen

Nu reserveren!

Reserveren vóór 15/07/2017, te verblijven tot 30/12/2017 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 138 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 12,50 en toeristenbelasting.

Meer informatie over hotel Wyndham Garden Lahnstein Koblenz vind je op deze pagina.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen.

Je betaalt op de MyHotelCard-website het totaalbedrag en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of iDeal. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je de bijkomende kosten van bv. dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

‘Nu reserveren!’

Voorwaarden

De actie is geldig tot en met 30/12/2017.

  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservering en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website, klik op ‘Nu reserveren’.
  • Je betaalt het totaalbedrag en € 12,50 reserveringskosten bij het boeken van je arrangement. In het hotel betaal je enkel nog eventueel bijkomende kosten van dranken, toeristenbelasting,…
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Huisdieren zijn toegelaten: € 14 p.n. op aanvraag.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 12.00 uur.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

 

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

1 reactie

wat zou ik daar alleen gaan doen? trouwens te duur als alleenstaande gepensioneerde !! oost west: thuis best en goedkoop ;)
27/06/17 22:57 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels