Deel via

Return to Sender: The Elvis Concert 2018 ook in ons land!

June 2017
‘Return to Sender’ zong een shakende Elvis Presley in 1962 in de film Girls! Girls! Girls! Met minstens evenveel vuur en overtuiging brengt de Amerikaan Dwight Icenhower dezer dagen zijn versie op het podium. Dwight had een zoon kunnen zijn van The King en dan praten we niet alleen over z’n uitstraling, maar vooral over z’n unieke stemgeluid. Op algemeen verzoek keert hij volgend jaar met 'The Elvis Concert 2018 - featuring his original musicians' terug naar ons land!

The King Of Rock and Roll

dwightMijn God, wat is ie goed. Je kon met je eigen ogen zien hoe Dwight bijna geen moeite had om de zaal in te pakken’, zegt de Nederlandse concertproducent en Elviskenner Arjan Deelen. Als auteur van twee succesvolle boeken (‘Elvis: 'Caught In A Trap’ en ‘Elvis: Walk A Mile In My Shoes’) over het leven van The King, weet hij waarover hij praat. ‘Dwight Icenhower (U.S.A.) neemt de lead vocals voor zijn rekening. Ik ben de tel kwijtgeraakt, maar hij is al vier keer uitgeroepen tot de beste Elvisimitator ter wereld. Eind vorig jaar won hij opnieuw en dankzij z’n stem, uitstraling en zijn enorme gunfactor zal hij volgens mij nog vaak deze prestigieuze wedstrijd winnen. Hij ziet er niet alleen uit als de jonge Elvis, maar klinkt ook nog eens zo! De gelijkenis qua stem is zo groot, dat zelfs familieleden van Elvis werden “beetgenomen'” door de stem van Dwight. Wat een ongelofelijk talent hé.’

In 2017 is het 40 jaar geleden dat The King Of Rock and Roll stierf op 42-jarige leeftijd. Veel te jong, maar de muzikale erfenis die hij achterlaat blijft indrukwekkend. ‘The Elvis Concert 2018 - featuring his original musicians laat je kennismaken met de jonge Elvis. Eentje die de muziekwereld op z’n grondvesten laat daveren. De Elvis tegen wie vaders hun dochters wilden beschermen’, zegt Arjan Deelen als organisator, ambassadeur en grote Elvisfan. En hij gaat nog een paar stappen verder: ‘Het publiek wordt teruggevoerd naar de periode van de echte rock 'n roll en wordt ondergedompeld in de opwinding en de energie van die allereerste wilde Elvisshows. Geweldige klassiekers als “Hound Dog”, “Suspicious Minds”, “It's Now Or Never”, “Blue Suede Shoes” en vele anderen, komen op het podium weer tot leven met een ongekende passie en intensiteit. Dat is het geheim van het succes en daarom komen we in 2018 terug naar Vlaanderen met deze unieke show.’

Bob LanningNaast showmaster Dwight Icenhower zijn ook de vrienden én originele muzikanten uit de band van Elvis opnieuw aanwezig. Bob Lanning bijvoorbeeld, die achter de drums zat voor 63 concerten van Elvis. Hij is onder andere te horen op het album On Stage - February 1970; Elvis' beste livealbum ooit volgens vele recensenten.

Op percussie hoor en zie je Eddie Graham aan het werk. Hij was te zien in de concertfilm That's The Way It Is in 1970. Eddie en Bob vormden samen het hart van de ritmesectie in de band van Presley tijdens de vroege jaren '70.  Nu, 45 jaar later, staan ze weer samen op het podium voor deze bijzondere Europese tournee.

Na elk concert krijgt het publiek de kans om de muzikanten te ontmoeten, vragen te stellen, handtekeningen te laten zetten, of een selfie te nemen tijdens een meet & greet. Een unieke kans om kennis te maken met mensen die Elvis persoonlijk gekend hebben! Of, zoals een fan het stelde: ‘One handshake away from the King’.

Volle zalen, lovende kritieken en een dolenthousiast publiek bewijzen het: dit is dé ultieme Elviservaring!

The Elvis Concert 2018 - featuring his original musicians

Tickets voor The Elvis Concert 2018 - featuring his original musicians op vrijdag 12 mei in de Antwerpse Stadsschouwburg en zaterdag 13 mei in het Concertgebouw in Brugge, kan je bestellen op www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min)

antwerpen                                             brugge

 

3 reacties

soniaroeckens
Hij is en blijft The King en maakt nog steeds mensen gelukkig !
27/06/17 07:22 REAGEER
geef mij maar Johnny Mathis, Nat King Cole, John Lennon....geen Elvis, nee. ieder zijn goesting, moet kunnen :) veel plezier aan zijn fans, geniet van het concert
27/06/17 23:09 REAGEER
mistery-man
Only One King , Elvis Presley himself, There never be another Elvis R.I.P
28/06/17 00:19 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels