Deel via

Sammeke Gooris en De Romeo’s komen naar Het Schlagerfestival 2018!

July 2017
De kans is groot dat knuffelbeer en publiekslieveling Sam zijn basketsloefkes aanheeft als hij op 23, 24 en 25 maart te gast is op Het Schlagerfestival 2018. Met Sam, Christoff, Bart Kaëll én De Romeo’s belooft het alvast een lucky 13de editie te worden. Ook het Italiaanse icoon Umberto Tozzi kijkt uit naar het festival, en dat gevoel is wederzijds! Ambiance verzekerd in de Ethias Arena in Hasselt!

Hot & trending!

Het lijkt wel of Vlaanderen in een permanente Schlagerfestivalmodus zit. Wij verkopen dagelijks tickets voor ons festival en het mooie is dat de snelheid en het aantal kaartjes per bestelling jaar na jaar blijft groeien. Zowel bij het publiek als bij de bedrijven is Het Schlagerfestival hot en trending, en ik begrijp dat. Als je éénmaal in Hasselt bent geweest, ondergedompeld in onze unieke festivalsfeer, dan ben je verkocht en kom je terug. De succesformule blijft een combinatie van verschillende factoren. Je hebt de gevarieerde, herkenbare line-up, gecombineerd met een prachtige zaal, een indrukwekkend podium, licht, geluid en de liveband. Wij geven onze bezoekers het beste van het beste, omdat we dat belangrijk vinden en omdat ze dat ook enorm waarderen’, zegt Chris Bergs namens medeorganisator PSE Belgium.

Vaste waardes

goorisMensen kiezen voor zekerheden én voor grote namen; artiesten met uitstraling en charisma, die het ‘entertainmentvak' perfect beheersen. Christoff, Umberto Tozzi en Bart Kaëll passen in die optiek perfect op de affiche en krijgen ondertussen ook het gezelschap van Sam Gooris en De Romeo’s. Op z’n 44ste is Sam een vaste waarde in de showbizz. 25 jaar na z’n gouden doorbraakhit Marijke springt hij nog steeds vlotjes het podium op, doet hij op z’n ‘Basketsloefkes’ een heerlijke moonwalk en laat hij het gras maar groeien.

Ook goed voor een stevige portie ambiance zijn De Romeo’s. Volgend jaar vieren Chris, Gunther en Davy hun 15-jarig bestaan en afgaande op hun enorme energie en populariteit, is de kans groot dat ze nog een tandje bijsteken. ‘Wij voelen ons ontzettend thuis op Het Schlagerfestival. Ik denk dat je het kan vergelijken met als sporter deelnemen aan het WK voetbal, de Tour de France of Roland Garros. Wij krijgen zo’n kick als we op een paar dagen tijd 45.000 man bereiken. Die sfeer en ambiance die je op het podium meemaakt is echt indrukwekkend. Als artiest wil je daar echt bij zijn, nét omdat het zo plezant is’, zeggen De Romeo’s geamuseerd.

Meer dan half miljoen Frikandel XXL’en

Ze wonnen een MIA, Radio 2 Zomerhit, enkele anne-awards en ze hebben tegen hun muur een paar gouden platen hangen, maar een officiële onderscheiding voor de verkoop van meer dan 500.000 ‘Romeo’s Frikandel XXL’, dat hadden ze nog niet. ‘Ongelofelijk. We hebben hem voorgesteld op de vooravond van Valentijn en begin maart lagen er 300.000 “Romeo’s Frikandel XXL’en” in een paar duizend frituren in België. De voorbije vier maanden hebben de mensen massaal onze 35 centimeter gekruide worst ontdekt en ondertussen zijn er al meer dan 500.000 verkocht en still counting’, zegt Romeo Chris Van Tongelen. ‘Als je even rekent, dan hebben De Romeo’s een worst gedraaid van bijna 200 km lang, goed voor de lengte van 2000 voetbalvelden. Indrukwekkend als je er een moment stil bij staat’, zegt Davy Gilles.

Ambitieus

xxlOok bij vleesproducent Vanreusel, die 'De Romeo’s Frikandel XXL' produceert en verdeelt, zijn ze positief verrast. ‘Toen onze vertegenwoordigers “De Romeo’s Frikandel XXL” gingen voorstellen bij onze frituristen, wisten we dat het goed zat. De reacties waren onmiddellijk positief en resulteerden in een uitlevering van 300.000 frikandellen in België. Dat gegeven was opzienbarend, maar dat we vier maanden later meer dan 500.000 stuks zouden verkocht hebben, dat overtreft onze stoutste dromen. We kunnen inderdaad spreken van een mega succes én daarom blijven we hem produceren, uitleveren en aanbieden aan de consument via de frituren’, zegt gedelegeerd bestuurder Bart Vanreusel. (foto: (c) Roland Hermans - De Romeo's & Maurice De Kroon (Vanreusel))

De Romeo’s hebben de grootste en de langsteniet alleen in Vlaanderen, maar ook in Wallonië wordt 'De Romeo’s Frikandel XXL’ verdeeld en ik hoor dat ze bij Vanreusel overwegen om hem ook te gaan exporteren naar de buurlanden’, zegt Gunther Levi. Bart Vanreusel: ‘Klopt. We krijgen signalen uit Nederland en Duitsland dat ze geïnteresseerd zijn in “De Romeo’s Frikandel XXL”. De gekruide, licht pikante vleessnack van De Romeo’s van 35 centimeter, heeft er nu al fans. Hij is er voorlopig officieel nog niet, maar we denken er wel over na. Momenteel focussen we nog volop op België, waar de promotie de komende maanden mét De Romeo’s wordt doorgetrokken.’

schlagerHet Schlagerfestival 2018

Tickets voor Het Schlagerfestival 2018, dat plaatsvindt op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart mét gastartiesten Christoff, De Romeo’s, Umberto Tozzi, Sam Gooris en Bart Kaëll, kunnen besteld worden via www.hetschlagerfestival.be

 

1 reactie

wie zijn deze wereldberoemde figuren uit vlaanderen???? mss leef ik onder n steen :)))
4/07/17 23:29 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels