Deel via

Pakkend eerbetoon van man aan overleden vrouw

September 2020
De liefde tussen partners overschrijdt de grenzen van de dood. Een Amerikaanse man wiens vrouw in 1995 overleed, plantte ter haar nagedachtenis 6000 bomen. Zovele jaren later blijkt dit bos een onverwachte en verrassende boodschap te bevatten, meldt het Amerikaanse ViraLife, een website met opmerkelijke artikels uit de hele wereld.
Liefde kan onvoorwaardelijk zijn, leert ons het verhaal dat de Amerikaanse website ViraLife publiceert.
 

Een sprookjeshuwelijk...

 
Janet was de liefde voor het leven van Winston Howes. In feite was het liefde op het eerste gezicht voor de tweelingzielen, die elke dag sterker werd. Het stel trouwde in 1962 en hield onvoorwaardelijk van elkaar. Hun liefde was zo sterk dat mensen in de gemeenschap hen vroegen hoe ze zo gelukkig bleven na zoveel jaren samen.
Nadat ze in 1962 trouwden, verhuisden Winston en Janet naar een mooie boerderij verspreid over een oppervlakte van 455 hectare. Janet beviel kort daarna van hun eerste zoon, en door de jaren heen hadden de twee een relatie waar anderen alleen maar van kunnen dromen.
 

... dat niet kon blijven duren

 
achtgenoot1 Hun relatie was sterk en stabiel, hun zoon was gezond en hun boerderij bloeide. Het leven was perfect in Wickwar, Gloucestershire, de plek waar het droomhuis van Winston en Janet al meer dan drie decennia staat.
Maar de dingen stonden op het punt te veranderen.
In 1995 stierf Janet plotseling toen ze op 50-jarige leeftijd een hartaanval kreeg.
Winston was gebroken en zijn hele wereld stortte in. De liefde van zijn leven was weg.
 

Eerbetoon aan zijn vrouw...

 
Om de nagedachtenis van zijn geliefde vrouw te eren, plantte Winston 6000 eikenbomen in een veld vlakbij het huis waar ze al die jaren woonden.
Winston wilde een besloten en heilige plek creëren waar hij en zijn zoon in moeilijke tijden naartoe konden gaan. Dus Winston begon bomen te planten - veel bomen.
 

... met een verrassing

 
Maar wat Winstons eerbetoon zo speciaal maakt, is wat hij in het bos verstopte - een open hartvormig veld.
Zijn prachtige liefdesverklaring werd 17 jaar lang geheim gehouden voor de wereld. Winston bereikte zijn doel, maar de echte motivatie achter het werk bleef geheim, verborgen tussen alle bomen.
In 2012 werd Winstons geheim eindelijk onthuld toen een man genaamd Andy Colette hoog in de lucht vloog in een heteluchtballon. Hij keek naar beneden en zag de vorm van een hart.
Winstons prachtige eerbetoon was jarenlang zijn geheime tuin totdat Andy het per ongeluk van bovenaf zag.
"Je kunt je dit liefdesverhaal voorstellen, ik heb zelf een ballon en vlieg er vaak mee, maar het was een geweldig gezicht dat ik nog nooit eerder heb gezien", zei Andy.
 

Verwijzing naar ouderlijk huis

 
De rand van Winston Howes' hart wijst naar het ouderlijk huis van Janet.
Winston plantte ook een haag eromheen en elk voorjaar bloeien de narcissen.
"Ik vond het een geweldig idee - ik was geïnspireerd - en plantte een paar duizend eikenbomen. Zodra ik klaar was, zette ik een stoel in het veld, dat omhoog kijkt op de heuvel vlakbij waar ze opgroeide", aldus Winston, die nu regelmatig op de stoel zit en mijmert over zijn overleden echtgenote.
Auteur: Stefaan Van Laere

6 reacties

Catharina31
Wat een onvoorstelbaar lief gebaar van een man aan zijn overleden vrouw! Ze kan mijn liefde voor haar nu vanuit de hemel zien, zal zijn overweging geweest zijn. Heel mooi en aandoenlijk.
21/09/20 16:13 REAGEER
keryan
Ontroerend!
21/09/20 16:31 REAGEER
Liefde, sprookjes huwelijk, mooi hè......eerder uitzonderingen........ik ken er zo geen, zelf helemaal niet, en nooit gemist, au contraire. WSS vanwege mijn lage E.Q ;-)
21/09/20 17:54 REAGEER
andreketele
Bomen planten kan ik niet, begrijpen wel, als uw partner, uw hoogste goed en steun in uw leven, overlijdt. 65 jaar samen lief en leed gedeeld met mijn echt-
genote, tot haar ziekte haar opsloot, in quarantaine in een WZC.
Waar mijn lieve en gelukkige vrouw in drie maanden tijd, afgetakeld, fysiek en
mentaal is ten onder gegaan. Vermoord niet van corona maar door corona en
het verstikkend isolement, zoals zovele " corona doden " in WZC 's.
Hulpeloos heb ik de aftakeling moeten aanzien, zoals een drenkeling die ver-
drinkt terwijl ik er sta op te kijken. Hoe onrechtvaardig !
Bomen plant ik niet, maar met rozen bij haar foto tracht ik mij nog dicht bij haar
te voelen.
A. K.
29/09/20 15:02 REAGEER
Glennrichard
DAT ALLEMAAL DANKZIJ DE MEEST BETROUWBARE SPELL CASTER TER WERELD. DAT KAN JE HELPEN JE VERLOREN LIEFDE BINNEN 48 UUR TERUG TE KRIJGEN (drayoolasolutionhome@gmail.com) Bedankt voor je wonder Dr. Ayoola Dit artikel is opgedragen aan Dr. Ayoola. Ik ben 9 jaar getrouwd met mijn lieve vrouw en onlangs heeft ze het uitgemaakt en het deed me diep pijn toen ze me zei haar met rust te laten en dat ze niet meer van me houdt terwijl ik altijd trouw en eerlijk tegen haar was. Ik heb alle manieren geprobeerd om haar terug te krijgen door haar te kopen wat ze wil, zoals ik altijd deed en ze liet me nog steeds met een gebroken hart achter en ze heeft zelfs een nieuw vriendje dat me nog meer kapot maakte totdat een vriend van mij van waar we werken me naar stuurde deze echte spreuk Dr genaamd Ayoola. Deze man heeft mijn leven compleet veranderd. Ik volgde alles wat hij me zei te doen en mijn vrouw kwam terug en smeekte me terug. Ik was stomverbaasd dat alles precies gebeurde zoals hij me had verteld. Ik had vertrouwen in alles wat hij me vertelde en alles was waar. Ook was hij er elk moment totdat ik mijn geluk terugkreeg en hij zorgt ook voor spreuken die impotentie, kaalheid, ziekten zoals HIV/AID, Herpes, Kankerloterij E.T.C. genezen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail op {drayoolasolutionhome@gmail.com of tekst of bel +14809032128
13/03/23 09:55 REAGEER
Lerynnewest
Ik ben zo opgewonden om mijn man terug te krijgen nadat dr. Ayoola me heeft geholpen mijn man heeft het uitgemaakt en vertelde me dat het voorbij is tussen ons Ik huil helemaal niets hielp ik besloot hulp te zoeken door alle boeken te lezen over terugbrengen je ex terug is er niets gebeurd dan ga ik online op zoek naar oplossingen om mijn man zelf terug te krijgen Ik zag zoveel getuigenissen online over Dr. Ayoola over hoe hij zoveel mensen heeft geholpen om hun verbroken huwelijk en relaties te herstellen en zag ook enkele mensen getuigen over hoe deze zelfde man hen hielp om een loterij te winnen. Ik was geïnteresseerd en ik neem contact met hem op om me te helpen mijn man terug te krijgen. vandaag ben ik blij de hele wereld te kunnen vertellen dat mijn man weer bij me is en dat we gelukkig samenleven, allemaal dankzij jou Dr. Ayoola voor goed werk, neem contact met hem op als je geïnteresseerd bent om je geliefde terug te krijgen of als je een loterij wilt winnen neem contact op met dr. Ayoola via e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com of sms of bel en WhatsApp +14809032128
19/03/23 11:42 REAGEER

Login Registreer

Stefaan Van Laere

Hoofdredacteur
Hoofdredacteur
Hoofdredacteur van SenNet Magazine Stefaan Van Laere (1963) wilde als kind de Tour de France of toch minstens het wereldkampioenschap veldrijden winnen. Door omstandigheden geheel buiten zijn wil is dat er vooralsnog niet van gekomen. Hij is sinds 1988 actief als beroepsauteur en journalist met een brede waaier aan interesses. Hij schreef intussen meer dan 80 boeken (zowel fictie als non-fictie) voor jeugd en volwassenen en publiceerde artikels in tal van kranten en magazines. Ook heeft hij zijn eigen uitgeverij (Partizaan). Hij is van oordeel dat elk onderwerp interessant genoeg is om over te schrijven en dat leeftijd vooral een getal is. www.stefaanvanlaere.be www.partizaan.befacebook

Meer artikels van Stefaan Van Laere

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels