Deel via

Waar heb ik mijn bril gelaten?

January 2024
Voor Ben Boomer is een nieuw jaar traditioneel om hoopvol vooruit te kijken. Hij maakt op zijn eigen manier zijn nieuwsjaarwensen aan ons over.

Aan de lieve lezers van Seniorennet

Als de klokken luiden en het vuurwerk de nachtelijke hemel verlicht, weten we dat er weer een jaar voorbij is gevlogen. Laten we samen een moment nemen om te lachen en te genieten van het leven zoals alleen senioren dat kunnen. Hier zijn mijn alternatieve  Nieuwjaarswensen voor jullie voor het jaar 2024:

Moge jouw dagen gevuld zijn met zoveel vreugde en gelach als het aantal potjes pillen in je medicijnkastje. En laten we hopen dat je ze niet met snoepjes verwisselt!

We weten allemaal dat onze medicijnen soms als snoepjes kunnen lijken, vooral als ze dezelfde kleur hebben. Maar laten we hopen dat je geen onverwachte verrassingen tegenkomt als je iets uit dat kastje probeert te halen.

Laten we dit jaar beloven om het jaarlijkse "waar heb ik mijn bril gelaten" mysterie op te lossen. Misschien is het tijd om er een trackingsysteem voor te ontwikkelen!

Brillen lijken altijd een eigen leven te leiden, verdwenen onder kussens of achter kranten. Laten we 2024 het jaar maken waarin we een oplossing vinden voor dit eeuwige raadsel.

Moge je dit jaar meer glimlachen ontvangen dan ongevraagde adviezen van kinderen en kleinkinderen. Maar laten we eerlijk zijn, soms kunnen die adviezen best nuttig zijn.

bril2

Onze familieleden hebben vaak een schat aan adviezen paraat, of we er nu om vragen of niet. Laten we ons voornemen om ze te danken voor hun bezorgdheid, zelfs als we ons al lang hebben bewezen.

Ik wens je een nieuw paar schoenen dat niet alleen comfortabel is, maar ook stijlvol genoeg om indruk te maken op de buurman/buurvrouw bij de jaarlijkse barbecue.

Comfort is belangrijk, maar een beetje stijl kan nooit kwaad. En wie weet, misschien zul je de show stelen bij de buren met je nieuwe schoenen!

Laten we toasten op een jaar vol spannende avonturen, zoals het ontdekken van nieuwe tv-zenders, deelname aan lokale kaarttoernooien en het uitproberen van exotische smaken in het verzorgingstehuis.

Het leven kan een avontuur zijn, zelfs als het tempo wat langzamer is. Laten we elke dag benaderen met een gevoel van nieuwsgierigheid en opwinding.

Moge je 2024 beginnen met de overtuiging dat het nooit te laat is om een nieuwe hobby te ontdekken, zelfs als die hobby 'wolken kijken' of 'bankzitten' is.

Er is geen leeftijdslimiet voor het ontdekken van nieuwe passies. Of je nu besluit om te schilderen, te tuinieren of gewoon van een goede film te genieten, laat 2024 het jaar zijn waarin je nieuwe interesses omarmt.

bril3-1140

Dit jaar wens ik je meer momenten van verwondering dan momenten van vergetelheid. En als je iets vergeet, onthoud dan dat er altijd een goed excuus is om een vermakelijk verhaal te verzinnen.

Het kan gebeuren dat we af en toe iets vergeten, maar laten we erom lachen en het een interessanter verhaal maken dan het eigenlijk was.

Laten we hopen dat we in 2024 niet alleen 'reply all' vermijden in onze e-mails, maar ook nieuwe digitale trucjes leren, zoals emoji's en GIFs gebruiken om onze berichten op te fleuren.

Het digitale tijdperk kan verwarrend zijn, maar laten we ons niet ontmoedigen. Laten we samen ontdekken hoe we die emoji's en GIFs kunnen gebruiken om onze online communicatie leuker te maken.

Ik wens je meer tijd om te genieten van de kleine dingen in het leven, zoals een wandeling in het park, een kopje thee met vrienden of gewoon een luie dag met een goed boek.

bril4-1140

Soms zijn het de eenvoudige genoegens die ons het meest vreugde brengen. Laten we 2024 gebruiken om deze momenten te waarderen.

En tot slot, moge je wifi-verbinding snel en betrouwbaar zijn, zodat je altijd in contact kunt blijven met je dierbaren, zelfs als ze aan de andere kant van de wereld wonen.

In deze moderne wereld is het belangrijk om verbonden te blijven met familie en vrienden, waar ze zich ook bevinden. Laten we ervoor zorgen dat onze wifi altijd werkt, zodat we nooit een belangrijk Skype-gesprek hoeven te missen.

Lieve senioren, laten we 2024 omarmen met open armen en een glimlach op ons gezicht. Het maakt niet uit hoe oud we zijn, er is altijd ruimte voor gelach, liefde en avontuur. Laten we samen het komende jaar vieren en genieten van elk moment dat het ons brengt.

Met humoristische groeten,

Ben Boomer

Auteur: Ben Boomer

0 reacties

Login Registreer

Ben Boomer

Gepensioneerd, gepassioneerd, ervaringsdeskundige, het hart op de tong, recht voor de raap. Kritisch maar positief.

Meer artikels van Ben Boomer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels