Deel via

Hoe samen verder na een liefdesaffaire?

February 2015
Vreemdgaan is een deuk in het vertrouwen. Voor één derde van de koppels is het een reden om te scheiden. Maar gelukkig hoeft overspel niet altijd het einde van een relatie te betekenen. Hoe verwerk je een affaire als je samen beslist om door te gaan met je huwelijk of relatie? Is er nog hoop? Hoe moet het verder met de relatie?

Trouw in de relatie is een belangrijke waarde

De uitkomst van overspel doet een relatie daveren op zijn grondvestenVoor de meeste koppels is ‘trouw’ een belofte die gemaakt wordt bij het aangaan van een duurzame relatie. Ook bij ons relatiebureau Altero merken we dat mensen ‘trouw’ meestal aankruisen in hun top 5 van relationele waarden. Wanneer één van de partners vreemdgaat, betekent dit een enorme deuk in het vertrouwen in de partner en in de relatie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ongeveer één derde van de koppels overspel benoemt als reden om te scheiden. Gelukkig betekent dit niet altijd het einde van de relatie. Heel wat koppels beslissen om toch samen verder te gaan.

/74/Relaties/Traan.jpg/74/Relaties/Verdriet.jpgEmotionele crisis voor beide partners

De periode nadat een liefdesaffaire boven water is gekomen, is sowieso een zeer pijnlijke en moeilijke periode voor beide partners. Je gaat zelf als het ware door een crisis. Ook je relatie is in crisis. Het doet de relatie daveren op zijn grondvesten. De basis van het vertrouwen is aangetast en dit is zeer pijnlijk en beangstigend. Wat voor jou veilig en uniek voelde, blijkt niet meer zo te zijn. Je voelt je gekwetst, verraden en vernederd.

Op de achtbaan van emoties

De basis van vertrouwen is aangetast en dit is zeer pijnlijk en beangstigendBereid je voor op een lange periode van emotionele ups en downs. Bedrogen worden door je partner roept heel wat heftige emoties op. Dat je kwaad bent, is niet meer dan logisch. Een eerste begrijpelijke reactie van de bedrogen partner is vaak dat deze onmiddellijk wil scheiden. Toch is het aan te raden om tijdens deze crisisperiode geen definitieve (impulsieve) beslissingen te nemen. Kom eerst wat op adem, gun jezelf wat rust of neem desnoods even een time-out. Later kan die beslissing alsnog genomen worden.

/74/Relaties/Verwelkt.jpgGekwetst, verdrietig, onzeker … en vol vragen

Naast woede voel je als bedrogen partner ook veel verdriet. Je voelt je gekwetst en heel wat vragen, waar je niet vrolijker van wordt, steken de kop op: “Blijkbaar was onze relatie dan toch niet zo goed als ik dacht?” “Wat had die ander meer te bieden dan ik?” Het is belangrijk om dit verdriet toe te laten en de pijnlijke waarheid onder ogen te zien.

Ook angst en onmacht steken de kop op. Overspel vormt immers een reële bedreiging voor de relatie en dit is beangstigend. Ook al kiest je partner opnieuw voor de relatie, dan nog blijft de angst vaak bestaan. Wie kan je garanderen dat het niet nog eens gebeurt?

Ook de ontrouwe partner heeft het lastig

Ook de partner die de affaire gehad heeft, maakt een moeilijke emotionele periode door. Deze heeft op zijn of haar beurt eigen pijn, verdriet en woede te verwerken. De relatie met de derde mag dan wel gestopt zijn, dit betekent niet dat ineens alle gevoelens van aantrekking en verliefdheid verdwenen zijn. Ook schuldgevoelens naar de partner toe, kunnen hardnekkig de kop op steken.

Het wordt sowieso anders

/74/Relaties/Gebroken hart.jpgSamen verder gaan, betekent dat je sowieso op een andere basis verder gaat. Het blinde vertrouwen dat er ooit was, komt waarschijnlijk nooit meer terug.

Het herstel in vertrouwen vraagt tijd en de beschadiging die je relatie heeft opgelopen, ‘geneest’ ook niet in een paar dagen. De prijs en de inspanning die het beide partners kost, is niet gering.

Hoe pak je het nu aan om verder te gaan na de affaire?

  1. Verwerking vraagt tijd

    Realiseer je bovenal dat het vertrouwen niet van vandaag op morgen hersteld is. Het verwerken van een affaire is een rouwproces en rouwen heeft tijd nodig.

  2. /74/Relaties/Illusie.jpgProbeer open en eerlijk te zijn

    Het is logisch dat er na een affaire heel wat onbeantwoorde vragen zijn. Hoe moeilijk het ook is, probeer toch open en eerlijk te praten. Probeer elkaar de ruimte te geven om gevoelens te uiten en vragen te beantwoorden, ook al worden deze enkele keren herhaald.

  3. Laat het wantrouwen niet de overhand nemen

    Dat er wantrouwen naar de partner toe is, is heel begrijpelijk, want het vertrouwen is uiteindelijk geschonden. Als je je partner echter voortdurend gaat uitvragen en controleren, komt dit de relatie meestal niet ten goede.

  4. Probeer te ‘begrijpen’ hoe dit kon gebeuren

    /74/Relaties/Weg.jpgDurf stil te zijn bij de vraag vanuit welk reden je (partner) vreemdgaat.  
    - Miste hij of zij iets in de relatie?
    - Welke onvrede was er over de relatie?
    - Was er nog voldoende tijd voor elkaar?
    - Wat heb je niet gezien in de relatie of wat werd er onder het tapijt     geschoven?

    M.a.w. wat is de betekenis van het vreemdgaan en wat kunnen jullie eruit leren naar de toekomst toe?

  5. Werk aan hernieuwde intimiteit

    Partners die door de crisis heen geraken, kunnen het gebeuren vaak achteraf zien als een kansDoor deze vragen toe te laten en erover te spreken, kan aan een hernieuwde intimiteit gewerkt worden. Zo kom je soms dichter bij elkaar te staan en kan het je relatie sterker maken. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Partners die door de crisis heen raken, zien het gebeuren achteraf vaak als een kans.

  6. /74/Relaties/Vingers.jpgSta open voor vergeving

    Wanneer je de relatie opnieuw een kans wilt geven, moet je hier ook open voor staan en bereid zijn je partner te vergeven. Uiteraard betekent dit niet dat de pijn hiermee voorbij is, maar blijven hangen in boosheid en je partner blijven onderwerpen aan kruisverhoren, brengt je natuurlijk ook geen stap verder.

  7. Aarzel niet om hulp te zoeken waar nodig

    Wanneer jullie er zelf niet uit geraken, kan de hulp van een relatietherapeut welkom zijn. Deze kan samen met jullie uitzoeken of er nog voldoende basis aanwezig is om samen verder te gaan en/of jullie helpen hulpbronnen aan te boren om (opnieuw) tot een bevredigende relatie te komen.

/74/Relaties/Vergeven.jpg /74/Relaties/Vertrouwen.jpg

Auteur: Ilse Reynders

21 reacties

nayo1323
Wat als het verschillende keren gebeurd is ?
10/02/15 14:31 REAGEER
pépévanbertem
Waarom altijd zoveel nadruk plaatsen op "vreemd-gaan"? Een goede relatie kan daar tegen.
Waarom ook altijd het seksuele zoeken? Overmatig tijd besteden met vrienden en familie aan de telefoon, in de vrije tijd... kan zeker ook een "ontvreemding" van uw partner zijn.
10/02/15 15:33 REAGEER
Christi
Daar hebt u zeker een punt. Men kan op veel manieren "vreemdgaan" zeker de dag van vandaag met het internet dat altijd en overal ter beschikking staat en zo (te) dikwijls de aandacht opeist.
10/02/15 17:20 REAGEER
MGeeraerts
Wel jammer dat op een bijhorende foto bij dit artikel enkel een man afgebeeld wordt met op de hemdskraag de afdruk van lippenstift....! Precies of het hier enkel zou gaan om mannen die vreemd gaan. Als je de vrouwen zou tellen die vreemd gaan zou je best wel eens aardig kunnen opkijken. Ik vind deze foto dus wel jammer gekozen!

M.Geeraerts
10/02/15 16:33 REAGEER
Naap
Er is nog een ander soort wantrouwen: mijn man heeft mij meermaals en op vele manieren bestolen. Rechtstreeks nemen, foefelen met rekeningen, even voorschieten enz. En dat terwijl hij tot drie maal meer verdient dan ik in een gewone werkweek. Ik verdien fulltime MET een bijverdienste driemaal minder. Het heeft een tijd geduurd eer ik dat doorhad maar we waren ondertussen getrouwd. Dus eindig je niet zomaar de relatie. Nu leven wij zo dat ik echt iedere winkelrekening wil ZIEN en ieder bedrag in een taverne en dergelijke wil HOREN. Ik weet nu ALTIJD wat ik in mijn gelbeugel heb en tel dat dan ook na. Daardoor voel ik mij erg vernederd en ben ik altijd op mijn hoede. Je moet niet vragen hoe een relatie daar onder lijdt.
11/02/15 19:19 REAGEER
tobybootje
Als dit jaren aanhoudt, dan heeft de andere bedgenoot er uiteindelijk genoeg van en komen er vodden van!! Wie houdt nu van een afgelikte boterham?!!
Wanneer men uiteindelijk dé vraag stelt en een positief antwoord krijgt: dan is het
afgelopen, het vertrouwen is weg, en op emotioneel vlak kan niets meer hersteld worden, enkel maar vrienden blijven.
16/02/15 15:30 REAGEER
ilde

Wij hadden zo een mooi leven samen.

4kinderen, gelukkig.
Maar op een gegeven moment kwam hij iedere avond thuis en klagen en zagen dat er rommel was ,wat helemaal niet was . maar er lag een sleutel op tafel en dat hoorde niet. NOG LEGO OP DE GROND ?DAT KON NIET; heb HEM EEN TIJDJE LATEN BELLEN ALS HIJ OP BUREAU VERTROK ; ZO DAT ALLES TOT IN DE PUNTJES WAS ?ALS HIJ THUIS KWAM; mijn BUURVROUW LACHTE MIJ UIT; wat EEN DWANG .Het werd zelfs erger . Na een gezellige avond . Als we gingen slapen ,begon hij weer ...en dit en dat , en alles moest tot in de puntjes weg. en DE GEZELLIGHEID WAS WEG EN IK KROOP VER WEG VAN HEM IN BED Op een gegeven moment had ik door dat hij iets had met mijn beste vriendin......
Het is goed gekomen tussen ons , meer als broer en zus . Ik mis ons vrijen , ja , maar voel me zo vernederd, en ben vies van hem en hij kan er het ook naar mij toe echt niet meer opbrengen om op een deftige manier zo ver te komen.
Heel erg en zeer moeilijk.
16/02/15 16:33 REAGEER
Mea00
Mijn naam is Mea Meijer Ik kom uit Amsterdam, Nederland, ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte spreuk online is die krachtig en oprecht is. Zijn naam is Drigbinovia. Hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man, die me verliet, te herenigen. Toen ik zwanger was, nam ik contact op met Drigbinovia. hij sprak een liefdesbetovering uit voor mij en mijn man, die zei dat hij niets meer met mij te maken heeft, belde me en begon me te smeken om terug te komen. Nu is hij terug met zoveel liefde en zorg. Vandaag ben ik verheugd te kunnen melden dat deze caster de kracht heeft om een ​​verbroken relatie te herstellen. want nu ben ik blij met mijn man. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Drigbinovia ook elke vorm van hulp bieden, zoals het genezen van allerlei ziekten, rechtszaak winnen, zwangerschapsproblemen, spirituele bescherming en meer. Je kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail doctorigbinovia93@gmail.com, bellen of hem toevoegen op WhatsApp / viber met zijn telefoonnummer +2348144480786. Geef de persoon van wie je echt houdt niet op?
16/07/20 12:43 REAGEER
amelia057
Ik had een zeer ernstige rugpijn en mijn man leed aan kanker; we zijn al een tijdje op zoek naar hulp om deze ziekten te genezen, maar de inspanningen van onze lokale arts hier in Nederland konden ons niet helpen, dus besloot ik om contact op te nemen met Lord Bubuza via Whatsapp: +1 505 569 0396 voor hulp. Ik legde hem ons probleem uit en hij zei dat hij ons zou genezen met zijn kruiden, ik gaf wat hij vroeg om de kruidengeneesmiddelen te bereiden en na de voorbereiding stuurde hij ons de kruiden en we namen het zoals hij ons had opgedragen. Binnen 48 uur na inname van de kruidenmedicatie voelde ik geen rugpijn meer. Ik rende naar mijn man en vertelde het hem. Hij was verrast en zei dat hij zich beter voelde en dat hij het zeker wilde weten, dus gingen we naar het ziekenhuis en de dokter bevestigde dat mijn rugpijn en de kanker van mijn man verdwenen waren. Onze dokter was verrast en vroeg hoe het gebeurde, ik ben erg opgewonden en ik wil dit goede nieuws met de wereld delen. Heeft u een soort ziekte en heeft u dringend genezing nodig, neem dan contact op met heer Bubuza via WhatsApp:( +1 505 569 0396 ) of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
21/07/20 10:34 REAGEER
jselinade
Leven zonder je geliefde is als leven in slavernij, ik ben gekomen om alle glorie terug te geven aan heer Bubuza, de toverspreider voor het herenigen van mijn man en ik, ik ben 12 jaar getrouwd en mijn huis was tot voor kort heel vredig en mooi toen mijn man begon te vrouwiseren, ik probeerde met hem te praten, maar er veranderde niets, ik wilde mijn huwelijk opgeven en een echtscheiding opgeven toen ik een vriend tegenkwam die me voorstelde aan heer Bubuza de betovergieter, ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn problemen. Hij vertelde me dat hij me zal helpen en dat mijn man bedelend bij me terugkomt, ik voorzag in de dingen waar Heer Bubuza om vroeg en het was precies 14 uur nadat de spreuk was uitgesproken en mijn man huilend thuiskwam en me smeekte hem te vergeven, in het begin leerde ik dat hij een grapje maakte, ik vergaf hem en het geluk in mijn huis werd weer hersteld, mijn man is nu een veranderde man en ik ben erg gelukkig, allemaal dankzij Lord Bubuza. neem vandaag nog contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
27/07/20 11:50 REAGEER
jantinab11
Heer Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd vanwege mijn ontrouw als man en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen, ik smeekte mijn vrouw maar ze zei dat ze een besluit had genomen. Mijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben heel erg blij om de wereld te laten weten dat de scheiding is geannuleerd en dat we gelukkig leven. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
29/12/20 00:03 REAGEER
mcmcray4035
Voordat je die relatie opgeeft vanwege bedrog, gebrek aan liefde of gebrek aan vertrouwen, onthoud dat er een man is die wonderen doet met zijn betovering om een verbroken relatie te herstellen, ik prees heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex-vriendje te krijgen van 3 jaar terug. Mijn vriend van 3 jaar heeft het uitgemaakt omdat hij me niet aantrekkelijk en lief genoeg vond, ik kreeg het contact van heer Bubuza via een vriend die heer Bubuza heeft geholpen haar relatie te herstellen en ik heb contact met hem opgenomen via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat heer Bubuza me vertelde en mijn ex-vriend kwam terug en smeekte me om hem te vergeven en alles is nu perfect, neem vandaag nog contact met hem op voor hulp en jij zult ook getuigen. Lord Bubuza WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
15/04/21 01:40 REAGEER
tamarahoff55
Lord Bubuza is een genie, hij kan alles doen met zijn wonderbaarlijke spreuk. Mijn vriend was beledigend en bedrieg, ik hou zoveel van hem en wilde hem niet kwijtraken aan een ander, dus ging ik op zoek naar hulp toen ik online getuigenissen tegenkwam van mensen die Heer Bubuza bedankten en prezen voor zijn hulp, dus ik neem contact met hem op ook, ik vertelde hem mijn situatie en ik deed precies wat hij me had opgedragen en alles over het bedrog van mijn vriend en beledigend gedrag veranderde, hij is nu zo lief en zorgzaam. Ik ben zo trots op je, Heer Bubuza.. Heeft u een probleem met uw relatie?? Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
24/05/21 12:01 REAGEER
douthitt0
Ik wil Lord Bubuza erkennen voor zijn hulp, hij heeft mijn vreemdgaande vriend laten stoppen met vals spelen met zijn spreuk. Mijn vriend bedroog en was respectloos, onze relatie was stressvol en we gingen 3 keer uit elkaar voordat ik via WhatsApp contact opnam met heer Bubuza voor hulp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering en vertelde mij wat ik moest doen. Het was heel verrassend en schokkend, want 15 uur nadat ik had gedaan wat heer Bubuza had opgedragen, kwam mijn vriend terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Mijn vriend bedriegt me niet meer en respecteert me niet meer. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf een gelofte heb gedaan dat als heer Bubuza me helpt, ik over hem zal getuigen voor de wereld. Hij is een god op aarde, hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
14/07/21 05:54 REAGEER
douthitt0
Ik wil Lord Bubuza erkennen voor zijn hulp, hij heeft mijn vreemdgaande vriend laten stoppen met vals spelen met zijn spreuk. Mijn vriend bedroog en was respectloos, onze relatie was stressvol en we gingen 3 keer uit elkaar voordat ik via WhatsApp contact opnam met heer Bubuza voor hulp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering en vertelde mij wat ik moest doen. Het was heel verrassend en schokkend, want 15 uur nadat ik had gedaan wat heer Bubuza had opgedragen, kwam mijn vriend terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Mijn vriend bedriegt me niet meer en respecteert me niet meer. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf een gelofte heb gedaan dat als heer Bubuza me helpt, ik over hem zal getuigen voor de wereld. Hij is een god op aarde, hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com
14/07/21 05:55 REAGEER
tanyadou56
Geen mens is God, maar er is een man die ik vertrouw en hij doet wonderen met spreuken, zijn naam is Lord Bubuza. hij heeft mijn huwelijk 11 jaar geleden gered met zijn spreuk. Mijn man vroeg een scheiding aan en het was erg gênant, beschamend en hartverscheurend. Ik begon hulp te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag waarin mensen Lord Bubuza waardeerden voor het helpen herstellen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 om hulp en hij reageerde en beloofde me te helpen mijn huwelijk te herstellen met zijn betovering. Ik deed wat hij me opdroeg en een paar uur later kwam mijn man terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Hij annuleerde de scheiding, het is nu 11 jaar en we zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik zal Lord Bubuza blijven waarderen omdat hij een God op aarde is. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website:: https://lordbubuzamiraculouswork.com
9/10/21 16:35 REAGEER
tanyadou56
Lord Bubuza heeft mijn huwelijk 11 jaar geleden gered met zijn spreuk. Mijn man vroeg een scheiding aan en het was erg gênant, beschamend en hartverscheurend. Ik begon hulp te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag waarin mensen Lord Bubuza waardeerden voor het helpen herstellen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 om hulp en hij reageerde en beloofde me te helpen mijn huwelijk te herstellen met zijn betovering. Ik deed wat hij me opdroeg en een paar uur later kwam mijn man terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Hij annuleerde de scheiding, het is nu 11 jaar en we zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik zal Lord Bubuza blijven waarderen omdat hij een God op aarde is. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com
16/10/21 09:34 REAGEER
Glennrichard
DAT ALLEMAAL DANKZIJ DE MEEST BETROUWBARE SPELL CASTER TER WERELD. DAT KAN JE HELPEN JE VERLOREN LIEFDE BINNEN 48 UUR TERUG TE KRIJGEN (drayoolasolutionhome@gmail.com) Bedankt voor je wonder Dr. Ayoola Dit artikel is opgedragen aan Dr. Ayoola. Ik ben 9 jaar getrouwd met mijn lieve vrouw en onlangs heeft ze het uitgemaakt en het deed me diep pijn toen ze me zei haar met rust te laten en dat ze niet meer van me houdt terwijl ik altijd trouw en eerlijk tegen haar was. Ik heb alle manieren geprobeerd om haar terug te krijgen door haar te kopen wat ze wil, zoals ik altijd deed en ze liet me nog steeds met een gebroken hart achter en ze heeft zelfs een nieuw vriendje dat me nog meer kapot maakte totdat een vriend van mij van waar we werken me naar stuurde deze echte spreuk Dr genaamd Ayoola. Deze man heeft mijn leven compleet veranderd. Ik volgde alles wat hij me zei te doen en mijn vrouw kwam terug en smeekte me terug. Ik was stomverbaasd dat alles precies gebeurde zoals hij me had verteld. Ik had vertrouwen in alles wat hij me vertelde en alles was waar. Ook was hij er elk moment totdat ik mijn geluk terugkreeg en hij zorgt ook voor spreuken die impotentie, kaalheid, ziekten zoals HIV/AID, Herpes, Kankerloterij E.T.C. genezen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail op {drayoolasolutionhome@gmail.com of tekst of bel +14809032128
13/03/23 09:54 REAGEER
mccray42
Mijn hart is gevuld met vreugde en ik weet echt niet hoe ik heer Bubuza moet waarderen omdat hij mijn man terug heeft gebracht na vijf jaar scheiding. Ik nam contact met hem op toen alle hoop verloren was, mijn vrienden bespotten me vanwege mijn mislukte huwelijk. Ik kon het niet meer aan, dus zoek ik op internet naar hulp als ik getuigenissen zeg van mensen die Lord Bubuza bedanken voor het herstellen van hun relatie met zijn betovering, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: WhatsApp: +1 920 474 6543 ook voor hulp en ik op voorwaarde dat de vereisten om de liefdesbetovering uit te spreken. 13 uur nadat Lord Bubuza me vertelde dat hij klaar was met het uitspreken van de spreuk, belde mijn man me huilend en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Ik dacht dat het een grap was, maar hij kwam huilend op zijn knieën thuis en vroeg om mijn vergeving. Ik kan Lord Bubuza echt niet genoeg bedanken, dus heb ik mezelf beloofd dat ik ook op internet over hem zal getuigen. Loopt uw huwelijk/relatie op de klippen? Neem voor hulp contact op met dit genie via e-mail: Lordbubuzamiraclework @ hotmail. com of WhatsApp: +1 920 474 6543
16/03/24 11:52 REAGEER
mccray42
Mijn hart is gevuld met vreugde en ik weet echt niet hoe ik heer Bubuza moet waarderen omdat hij mijn man terug heeft gebracht na vijf jaar scheiding. Ik nam contact met hem op toen alle hoop verloren was, mijn vrienden bespotten me vanwege mijn mislukte huwelijk. Ik kon het niet meer aan, dus zoek ik op internet naar hulp als ik getuigenissen zeg van mensen die Lord Bubuza bedanken voor het herstellen van hun relatie met zijn betovering, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: WhatsApp: +1 920 474 6543 ook voor hulp en ik op voorwaarde dat de vereisten om de liefdesbetovering uit te spreken. 13 uur nadat Lord Bubuza me vertelde dat hij klaar was met het uitspreken van de spreuk, belde mijn man me huilend en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Ik dacht dat het een grap was, maar hij kwam huilend op zijn knieën thuis en vroeg om mijn vergeving. Ik kan Lord Bubuza echt niet genoeg bedanken, dus heb ik mezelf beloofd dat ik ook op internet over hem zal getuigen. Loopt uw huwelijk/relatie op de klippen? Neem voor hulp contact op met dit genie via e-mail: Lordbubuzamiraclework @ hotmail. com of WhatsApp: +1 920 474 6543
16/03/24 11:52 REAGEER
mccray42
Mijn hart is gevuld met vreugde en ik weet echt niet hoe ik heer Bubuza moet waarderen omdat hij mijn man terug heeft gebracht na vijf jaar scheiding. Ik nam contact met hem op toen alle hoop verloren was, mijn vrienden bespotten me vanwege mijn mislukte huwelijk. Ik kon het niet meer aan, dus zoek ik op internet naar hulp als ik getuigenissen zeg van mensen die Lord Bubuza bedanken voor het herstellen van hun relatie met zijn betovering, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: WhatsApp: +1 920 474 6543 ook voor hulp en ik op voorwaarde dat de vereisten om de liefdesbetovering uit te spreken. 13 uur nadat Lord Bubuza me vertelde dat hij klaar was met het uitspreken van de spreuk, belde mijn man me huilend en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Ik dacht dat het een grap was, maar hij kwam huilend op zijn knieën thuis en vroeg om mijn vergeving. Ik kan Lord Bubuza echt niet genoeg bedanken, dus heb ik mezelf beloofd dat ik ook op internet over hem zal getuigen. Loopt uw huwelijk/relatie op de klippen? Neem voor hulp contact op met dit genie via e-mail: Lordbubuzamiraclework @ hotmail. com of WhatsApp: +1 920 474 6543
16/03/24 12:51 REAGEER

Login Registreer

Ilse Reynders

Relatiecoach
Relatiecoach
relatiecoach Ilse Reynders
Ilse is psychologe, seksuologe en relatietherapeute en is medeoprichter van het relatiebureau altero. Haar passie voor relaties leeft Ilse niet alleen uit in haar professionele bezigheden. Als vrouw houdt ze van hechte vriendschappen en authentieke contacten.

Meer artikels van Ilse Reynders

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels