SenNetRedactie

Haal 100% uit uw dag dankzij een herlaadbaar hoortoestel.

Met Signia biedt Amplifon u de nieuwste generatie herlaadbare hoortoestellen aan waarmee u minimaal 24u zonder zorgen profiteert van uw herwonnen gehoor. Het is zuinig, handig en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze ervaring zet uw wereld gegarandeerd op zijn kop! Maak nu een gratis afspraak op Herlaadbaarhoortoestel.be & probeer het herlaadbare hoortoestel gratis & vrijblijvend uit.

  • Wat als je later niet meer helder kan denken?

    Het is niet prettig om stil te staan bij eventuele negatieve gevolgen van ouder worden. Toch is het verstandig om tijdig te overwegen wat er bijvoorbeeld met je vermogen zal gebeuren voor het geval je op oudere leeftijd niet meer helder kunt denken. Erenotaris Johan Verstraete geeft meer informatie over de voorzorgvolmacht.

  • Wat als je je zorgbehoevende ouder bij jou in huis neemt?

    Als je je hulpbehoevende ouder in huis neemt om de zorg (gedeeltelijk) op jou te nemen, is het belangrijk dat je rekening houdt met een heleboel financiële en fiscale vraagstukken. Moet je bijvoorbeeld zelf voor alle kosten opdraaien, of kan je steun vragen aan broers en zussen? Om misverstanden te vermijden is het aangewezen een zorgovereenkomst op te stellen. Erenotaris Johan Verstraete en fiscalist Rik Deblauwe geven tekst en uitleg.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.