SenNetRedactie

Vocht in huis? Vraag een gratis diagnose aan!

Steeds meer mensen krijgen vroeg of laat te maken met vochtproblemen in hun woning. Naar schatting heeft één inwoner op vijf te maken met vochtproblemen. Condensvocht, opstijgend en insijpelend vocht zijn nefast voor de stabiliteit van je huis én voor je gezondheid. Denk dus aan je veiligheid en de gezondheid van alle bewoners en bestrijd tijdig vocht in je huis. Vraag hier een gratis diagnose aan!

 • Vlaams ondernemersbloed: Ik blijf mobiel

  Wie wil er niet zo lang mogelijk zelfstandig mobiel blijven? Als het niet meer zo vlot lukt om je met de fiets of de auto te verplaatsen, is een scootmobiel een interessant alternatief. Maar de overstap is niet evident. Deskundige begeleiding en vertrouwen blijven daarbij heel belangrijk. Zaakvoerders Kristien Clarysse en Filip Van Bel spelen daar met hun bedrijf ‘Ik blijf mobiel’ op in.

 • De markt dumpt Trump

  Het was een grote verrassing voor veel beleggers: Trump won de verkiezingen en de koersen gingen niet met procentpunten tegelijk omlaag, maar juist omhoog. De dollar sterkte aan, obligaties lieten het afweten en aandelen werden gretig gekocht. De Trump-rally, waar ook Donald Trump erg trots op was, zwakt nu wat af, merkt Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen. Vooral de aandelen die goed kunnen profiteren van het nieuwe beleid zwakken af.

 • Vlaams ondernemersbloed: MyFood

  Als je allergisch bent aan bepaalde voedingsbestanddelen verloopt een tripje naar de supermarkt niet altijd even vlot. Door bij elk product de kleine lettertjes op de verpakking af te speuren verlies je al snel heel wat tijd. Vijf jonge ondernemers hebben een handige app ontwikkeld om het leven met een aangepast eetpatroon eenvoudiger te maken!

Zin in een leuke rondreis door de Parel van de Middellandse Zee, het eiland Mallorca?

De kilometerslange gouden zandstranden, bruisende badplaatsen, charmante baaitjes, de ongerepte natuur en het aangename subtropische klimaat maken van Mallorca een geweldige vakantiebestemming. Sympathieke reisbegeleider Eddy neemt je mee op een rondreis door het eiland, en jij overnacht in het viersterrenhotel El Cid vlakbij het strand. Alles aanwezig voor een zalige vakantie! Meer informatie vind je hier.

 • De winstrecessie zet door

  Beleggers hebben vandaag genoeg situaties om zich zorgen over te maken. Van de Amerikaanse verkiezingen tot de renteverhoging in Amerika en problemen met Europese banken. En daar komt in de komende weken nog een situatie bij: de winstcijfers van bedrijven. In de afgelopen kwartalen was die trend neerwaarts gericht. Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen, geeft duiding bij die winstdaling.

 • Profiteren van een stijgende rente

  Als we de marktreactie mogen geloven, is een renteverhoging voor veel beleggers een rampenscenario. Iedere keer dat Janet Yellen, voorzitter van de Fed, ook maar hint op een renteverhoging, volgt een verkoopgolf. Gelukkig zijn er op de beurs nog wel kansen om te verdienen aan een renteverhoging. Volgens Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen, zijn zogenaamde Business Development Companies een interessante optie.

 • Beleggers vrezen een beurscrash

  Massa is kassa. Het is een bekend gezegde onder koopmannen, maar op de beurs is vaker het tegenovergestelde waar. Zodra de massa iets doet, loont het in veel gevallen om precies een tegenovergestelde positie in te nemen. Contrair beleggen, wordt dit ook wel genoemd. Op dit moment lijkt het contrair om te rekenen op een vervolg van de beurshausse. Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen, legt uit.

Dankzij de Philips Airfryer frituur je met tot 80% minder vet!

Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips, die je laat bakken met lucht, krijgen etenswaren een knapperig korstje maar blijven ze mals vanbinnen. Je hebt weinig of geen olie nodig voor een perfecte textuur en heerlijke resultaten! Bovendien kan je er allerlei heerlijke snacks en maaltijden in frituren, bakken, braden en grillen. Bestellen kan hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.