SenNetRedactie

Testpersonen gezocht voor nieuwe hoortechnologie!

Bent u een drager van hoortoestellen of bent u erin geïnteresseerd? Amplifon zoekt een enthousiast testpubliek om de prestaties van de nieuwe herlaadbare hoortoestellen (Signia Cellion) in kaart te brengen. Meld u aan voor de vrijblijvende test en ontvang in geval van aankoop 15% korting OF 10% korting én een gratis hooraccessoire naar keuze. Aanmelden voor dit onderzoek kan tot 30 juni.
 • Vlaams ondernemersbloed: Balls & Glory

  Volgende maand is het al 5 jaar geleden dat de jonge tv-chef Wim Ballieu zijn heerlijk Vlaams restaurantconcept Balls en Glory uit de grond stampte. Ondertussen kan je smullen van zijn handgedraaide gevulde gehaktballen in Gent, Brussel, Antwerpen, Leuven én Eindhoven, maar zijn droom rijkt veel verder.

 • Ruil ik mijn euro’s beter in tegen andere munten?

  Analist Nico Pantelis, financieel expert van Slim Beleggen, gooit het over een andere boeg in ons SenNet Magazine. Voortaan probeert hij een antwoord te formuleren op júllie vragen. Heb jij een prangende financieel-economische vraag die je graag toegelicht wilt zien? Stuur ze dan naar redactie@sennetmagazine.be.

 • Hoe zal de goudprijs evolueren met Trump als president?

  Analist Nico Pantelis, financieel expert van Slim Beleggen, gooit het over een andere boeg in ons SenNet Magazine. Voortaan probeert hij een antwoord te formuleren op júllie vragen. Heb jij een prangende financieel-economische vraag die je graag toegelicht wilt zien? Stuur ze dan naar redactie@sennetmagazine.be.

Vier nieuwjaar op zee! NY + luxecruise Bahama's!

Beleef een onvergetelijk Nieuwjaar op zee tijdens een luxecruise naar de Bahama's! Op 27 december neemt sympathieke reisleider Eddy van Organizacion Royal een kleine groep onder zijn vleugels voor een geweldige 13-daagse groepsreis: maak kennis met de wervelende wereldstad New York en geniet daarna 9 dagen van pure luxe op een cruise in vol pension naar de Bahama's! Meer info en inschrijven?
 • De markt dumpt Trump

  Het was een grote verrassing voor veel beleggers: Trump won de verkiezingen en de koersen gingen niet met procentpunten tegelijk omlaag, maar juist omhoog. De dollar sterkte aan, obligaties lieten het afweten en aandelen werden gretig gekocht. De Trump-rally, waar ook Donald Trump erg trots op was, zwakt nu wat af, merkt Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen. Vooral de aandelen die goed kunnen profiteren van het nieuwe beleid zwakken af.

 • Vlaams ondernemersbloed: MyFood

  Als je allergisch bent aan bepaalde voedingsbestanddelen verloopt een tripje naar de supermarkt niet altijd even vlot. Door bij elk product de kleine lettertjes op de verpakking af te speuren verlies je al snel heel wat tijd. Vijf jonge ondernemers hebben een handige app ontwikkeld om het leven met een aangepast eetpatroon eenvoudiger te maken!

 • Europa, de eeuwige achterblijver

  2016 zou, als het aan veel analisten lag, hét jaar worden voor Europese aandelen. De Amerikaanse beurzen waren immers al 7 jaar aan het stijgen, terwijl Europa achterbleef. De wat zwakkere euro, de stimulansen van de centrale bank én de aantrekkelijke waarderingen sterkten veel analisten in de mening om vooral wat blootstelling aan Europa op te bouwen. Toch heeft ook 2016 niet gezorgd voor een Europees knaljaar. En 2017 lijkt niet veel betere vooruitzichten te bieden, meent Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen.

Hou je drank en voeding steeds vers en gekoeld!

Vertrek je binnenkort op reis? Bewaar je eten en drinken in de thermo-elektrische koelbox om alles vers en gekoeld te houden als je onderweg bent. De ruime box heeft een inhoud van 21l en koelt tot 15 graden onder kamertemperatuur, waardoor bederfelijke voedingswaren goed blijven. De koelbox is eenvoudig schoon te maken en heeft een 12V-aansluiting die in de meeste auto’s en boten past. De perfect oplossing voor onderweg dus. Bestellen kan hier!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.