SenNetRedactie

Vocht in huis? Vraag een gratis diagnose aan!

Steeds meer mensen krijgen vroeg of laat te maken met vochtproblemen in hun woning. Naar schatting heeft één inwoner op vijf te maken met vochtproblemen. Condensvocht, opstijgend en insijpelend vocht zijn nefast voor de stabiliteit van je huis én voor je gezondheid. Denk dus aan je veiligheid en de gezondheid van alle bewoners en bestrijd tijdig vocht in je huis. Vraag hier een gratis diagnose aan!

 • 10 tips om succesvol goede voornemens te maken

  Wil je dit jaar slanker worden, meer aan sport doen, gezonder eten, minder alcohol drinken, stoppen met roken, meer boeken lezen, minder stress ervaren … ? Je bent niet alleen. Dit is immers dé tijd van het jaar waarin veel mensen goede voornemens maken. Life coach Wim Annerel somt 10 punten op die je kunnen helpen om die voornemens waar te maken.

 • Voel je de hele dag goed door deze 9 tips!

  Lijkt je leven soms even snel voorbij te flitsen als het landschap als je op de trein zit? Door de drukte van het leven ren je van de ene verplichting naar de andere, waardoor de sleur om de hoek loert. Toch kan je volgens lifecoach Wim Annerel een aantal goede gewoontes aanleren, waardoor je genegenheid en respect voor jezelf toont. En die ‘details’ kunnen je de hele dag door een goed gevoel geven.

 • De 5 voordelen van meer jezelf zijn

  We zijn allemaal geboren om ons-schitterende-zelf te zijn. En toch verstoppen we ons vaak omdat we bang zijn om te zijn zoals we zijn. Wat er ook ooit is gebeurd, onthou dat je zelf zin kan geven aan je leven. Een zin die niemand anders kan invullen. Je licht verstoppen voor jezelf en voor de rest van de wereld is jezelf en anderen onrecht aandoen. Life coach Wim Annerel toont je waarom je gewoon jezelf moet zijn!

Zin in een leuke rondreis door de Parel van de Middellandse Zee, het eiland Mallorca?

De kilometerslange gouden zandstranden, bruisende badplaatsen, charmante baaitjes, de ongerepte natuur en het aangename subtropische klimaat maken van Mallorca een geweldige vakantiebestemming. Sympathieke reisbegeleider Eddy neemt je mee op een rondreis door het eiland, en jij overnacht in het viersterrenhotel El Cid vlakbij het strand. Alles aanwezig voor een zalige vakantie! Meer informatie vind je hier.

 • 5 krachtige manieren om meer gedaan te krijgen in je dag

  Met volle moed ga je slapen, klaar voor die drukke dag morgen. Uiteindelijk is de volgende dag zo weer voorbij, en heb je amper iets van je to-dolijstje kunnen schrappen. We kennen allemaal wel eens een minder productief dagje, maar als die eerder de regel dan de uitzondering worden, kunnen deze 5 handige tips van lifecoach Wim Annerel je helpen.

 • Maak je gezin nog gelukkiger met deze tips!

  Iedereen ziet natuurlijk het liefste een glimlach op de gezichten van z'n kinderen en kleinkinderen. Maar hoe kan je hun geluk een handje helpen? Deze week geeft lifecoach Wim Annerel je drie wetenschappelijk ondersteunde tips die je tonen wat je als ouder nog meer kan doen om je gezin gelukkig te maken. Heb je al kleinkinderen? Lees dan zeker de bonustip onderaan dit artikel!

 • Minder klagen, hoe doe je dat?

  Het leven is niet perfect. Dat is het nooit geweest, en dat zal het ook nooit zijn. Maar toch is dat geen slecht nieuws. Want eenmaal je die realiteit aanvaardt, is er heel veel mogelijk. Zet ongemakken om in waardevolle levenslessen en maak komaf met dat eindeloze geklaag! Life coach Wim Annerel helpt je al een stap in de juiste richting te zetten.

Dankzij de Philips Airfryer frituur je met tot 80% minder vet!

Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips, die je laat bakken met lucht, krijgen etenswaren een knapperig korstje maar blijven ze mals vanbinnen. Je hebt weinig of geen olie nodig voor een perfecte textuur en heerlijke resultaten! Bovendien kan je er allerlei heerlijke snacks en maaltijden in frituren, bakken, braden en grillen. Bestellen kan hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.