SenNetRedactie

Haal 100% uit uw dag dankzij een herlaadbaar hoortoestel.

Met Signia biedt Amplifon u de nieuwste generatie herlaadbare hoortoestellen aan waarmee u minimaal 24u zonder zorgen profiteert van uw herwonnen gehoor. Het is zuinig, handig en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze ervaring zet uw wereld gegarandeerd op zijn kop! Maak nu een gratis afspraak op Herlaadbaarhoortoestel.be & probeer het herlaadbare hoortoestel gratis & vrijblijvend uit.

 • Jezelf motiveren doe je zo: 9 tips!

  Heb je dat ook soms? Je had zulke goede voornemens om aan je conditie te werken, of om de zolder helemaal op te ruimen, of om een nieuwe taal te leren? Maar op een zeker moment raakt je plan in het slop. Life coach Wim Annerel reikt je 9 manieren aan om opnieuw uit dat dipje te klimmen en er voluit voor te gaan.

 • Waarom veranderen zo moeilijk is

  Stel dat je van je dokter te horen krijgt dat je je levensstijl dringend moet veranderen of je hebt niet lang meer te leven. We wensen je die situatie natuurlijk niet toe, maar hoe groot schat je de kans in dat je in staat zou zijn om dat te doen? Gezonder eten, meer bewegen, stoppen met slechte gewoontes ... ? Life coach Wim Annerel geeft je vier tips om die kans te vergroten!

 • Vereenvoudig je leven met deze 3 wondervragen!

  Vind je het leven ook soms zo ingewikkeld, druk, zwaar en stresserend? Dan deelt life coach Wim Annerel graag drie wondervragen die hem en heel wat coachingklanten helpen om een eenvoudiger leven te creëren met minder stress, meer focus en meer plezier. Stel jezelf deze vragen geregeld doorheen de dag.

Laagstaande zon is levensgevaarlijk. Doe er iets aan!

Houd de zon tegen en stop het verblindende en levensgevaarlijke felle licht met het Clear View zonnescherm. Het verbazingwekkende, zeer handige en neerklapbare zonnescherm maakt in slechts enkele seconden een eind aan die schittering en tempert het scherpe zonlicht. De normale zonneklep blokkeert een groot deel van je zicht, maar de Clear View niet. Extra veilig in het verkeer dankzij de Clear View Zonneklep! Meer info en bestellen, klik hier!
 • Zo maak je jezelf neerslachtig. En zo raak je weer uit dat dipje!

  Ben jij een doemdenker? Voel je je soms somber en neerslachtig zonder enige aanleiding? Meestal gaan die donkere momentjes ook weer vanzelf voorbij, maar daar hoef je niet op te wachten. Life coach Wim Annerel wijst je op irrationele gedachten die je net dieper in dat dipje duwen. Tijd om eruit te klimmen!

 • Zo word je een ‘wijze’ man of vrouw!

  Een slimme man of vrouw, die herkennen we snel. Maar hoe kan je inschatten of iemand echt ‘wijs’ is? Welke kwaliteiten heeft die volgens jou? Wijsheid is volgens elke filosofische stroming of religieuze traditie een deugd. Maar wat heb je nu nodig om in de praktijk wijsheid te ontwikkelen? Life coach Wim Annerel geeft je wijze raad.

 • Zo vergroot je je geluk: 4 wetenschappelijke manieren!

  Hoe kan je nu gelukkiger worden? Is dat niet een kwestie van … gewoon geluk hebben? De Britse wetenschapper Richard Wiseman bestudeerde heel gelukkige mensen om te zien wat ze gemeenschappelijk hebben. In zijn boek Luck Factor legt hij de vier principes uit die jij kan gebruiken om het geluk in je eigen leven te verhogen. Life coach Wim Annerel zet ze hier op een rijtje.

Haal 100% uit uw dag dankzij een herlaadbaar hoortoestel.

Met Signia biedt Amplifon u de nieuwste generatie herlaadbare hoortoestellen aan waarmee u minimaal 24u zonder zorgen profiteert van uw herwonnen gehoor. Het is zuinig, handig en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze ervaring zet uw wereld gegarandeerd op zijn kop! Maak nu een gratis afspraak op Herlaadbaarhoortoestel.be & probeer het herlaadbare hoortoestel gratis & vrijblijvend uit.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.