SenNetRedactie

Testpersonen gezocht voor nieuwe hoortechnologie!

Bent u een drager van hoortoestellen of bent u erin geïnteresseerd? Amplifon zoekt een enthousiast testpubliek om de prestaties van de nieuwe herlaadbare hoortoestellen (Signia Cellion) in kaart te brengen. Meld u aan voor de vrijblijvende test en ontvang in geval van aankoop 15% korting OF 10% korting én een gratis hooraccessoire naar keuze. Aanmelden voor dit onderzoek kan tot 30 juni.
 • Zo houd je jouw 4-in-1-lichaam gezond

  Hoe ouder je wordt, des te belangrijker het is dat je lichaam gezond blijft. Maar wist je dat je eigenlijk vier lichamen in één bezit? Hoe hou je die dan allemaal gezond om krachtiger in het leven te staan? Life coach Wim Annerel geeft je enkele praktische tips.

 • Zo houd je een lenteschoonmaak in je hoofd

  Houd jij jaarlijks een lenteschoonmaak in je huis? En hoe zit het met je geest? Is je hoofd een rommeltje geworden met stressvolle gedachten, stoffige overtuigingen en allerlei taken die om het hardst om aandacht schreeuwen? Life coach Wim Annerel deelt 5 manieren om je geest weer helder te maken. Vrij van de constante ruis en rommel die er anders verblijft.

 • Deze 3 denkwijzen houden je geluk tegen

  Als je met pensioen gaat, ziet je leven er plots helemaal anders uit dan toen je nog elke ochtend naar het werk vertrok. Sommige mensen vinden het moeilijk om de dagen te vullen, missen sociaal contact of beginnen te piekeren. Lifecoach Wim Annerel geeft je enkele tips om negatieve gedachten uit je hoofd te bannen om opnieuw het geluk te vinden.

Vier nieuwjaar op zee! NY + luxecruise Bahama's!

Beleef een onvergetelijk Nieuwjaar op zee tijdens een luxecruise naar de Bahama's! Op 27 december neemt sympathieke reisleider Eddy van Organizacion Royal een kleine groep onder zijn vleugels voor een geweldige 13-daagse groepsreis: maak kennis met de wervelende wereldstad New York en geniet daarna 9 dagen van pure luxe op een cruise in vol pension naar de Bahama's! Meer info en inschrijven?
 • De 5 voordelen van meer jezelf zijn

  We zijn allemaal geboren om ons-schitterende-zelf te zijn. En toch verstoppen we ons vaak omdat we bang zijn om te zijn zoals we zijn. Wat er ook ooit is gebeurd, onthou dat je zelf zin kan geven aan je leven. Een zin die niemand anders kan invullen. Je licht verstoppen voor jezelf en voor de rest van de wereld is jezelf en anderen onrecht aandoen. Life coach Wim Annerel toont je waarom je gewoon jezelf moet zijn!

 • Haal meer uit elke dag met deze 5 snelle tips!

  We hebben allemaal evenveel (of even weinig) tijd in een dag. En toch zijn er manieren om de tijd die we hebben beter te gebruiken zodat het voelt alsof we er toch meer van hebben. Daarom halen sommige mensen meer uit hun dag dan anderen. Jij kan dat ook. Door deze vijf tips van life coach Wim Annerel toe te passen haal je al snel meer tijd uit je dag!

 • Voel je 25% gelukkiger in vijf minuten tijd!

  Weet je nog dat je genoeg gespaard had zodat je je een blinkend nieuwe auto kon aanschaffen en dat je je sindsdien altijd gelukkig voelde? Nee? Ik ook niet. Want zo werkt het inderdaad niet. We kopen dingen, we bereiken doelen, we verwennen onszelf – maar een blijvend geluksgevoel geeft dat niet. Life coach Wim Annerel weet een simpele manier om in slechts 5 minuutjes per dag heel wat gelukkiger te worden!

Hou je drank en voeding steeds vers en gekoeld!

Vertrek je binnenkort op reis? Bewaar je eten en drinken in de thermo-elektrische koelbox om alles vers en gekoeld te houden als je onderweg bent. De ruime box heeft een inhoud van 21l en koelt tot 15 graden onder kamertemperatuur, waardoor bederfelijke voedingswaren goed blijven. De koelbox is eenvoudig schoon te maken en heeft een 12V-aansluiting die in de meeste auto’s en boten past. De perfecte oplossing voor onderweg dus. Bestellen kan hier!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.