SenNetRedactie

Haal 100% uit uw dag dankzij een herlaadbaar hoortoestel.

Met Signia biedt Amplifon u de nieuwste generatie herlaadbare hoortoestellen aan waarmee u minimaal 24u zonder zorgen profiteert van uw herwonnen gehoor. Het is zuinig, handig en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze ervaring zet uw wereld gegarandeerd op zijn kop! Maak nu een gratis afspraak op Herlaadbaarhoortoestel.be & probeer het herlaadbare hoortoestel gratis & vrijblijvend uit.

 • Paddenstoelen voor meer weerstand?

  In de westerse geneeskunde is men steeds op zoek naar nieuwe geneesmiddelen en producten die de gezondheid kunnen verbeteren. Zo werden al een heleboel kruiden en insecten onderzocht die in alle uithoeken van de wereld al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde gebruikt worden. Onderzoekers vonden talloze interessante planten en dieren in het regenwoud van het Amazonegebied, maar ook in Azië, Afrika, Noord-Amerika en zelfs in West-Europa. Apotheker Piet Sollie richt in dit artikel zijn aandacht op paddenstoelen.

 • De 10 meestgestelde vragen over diabetes

  Diabetes is een chronische aandoening die gekenmerkt wordt door een te hoog suikergehalte in het bloed. Hoewel diabetes steeds vaker voorkomt, leven er heel wat misverstanden over de aandoening. De Diabetes Liga zet de voornaamste vragen en misverstanden op een rij.

Laagstaande zon is levensgevaarlijk. Doe er iets aan!

Houd de zon tegen en stop het verblindende en levensgevaarlijke felle licht met het Clear View zonnescherm. Het verbazingwekkende, zeer handige en neerklapbare zonnescherm maakt in slechts enkele seconden een eind aan die schittering en tempert het scherpe zonlicht. De normale zonneklep blokkeert een groot deel van je zicht, maar de Clear View niet. Extra veilig in het verkeer dankzij de Clear View Zonneklep! Meer info en bestellen, klik hier!
 • Rugpijn? Heb je deze 3 al geprobeerd?

  Ongeveer 1 op de 5 mensen heeft nu last van rugpijn, tot 90% van de mensen zal ooit in zijn leven langere tijd rugproblemen hebben. Hoewel de oorzaken ver uiteenlopen, zijn er veel mensen die moeilijk van die rugpijn afkomen. Wij hebben enkele tips die je misschien nog niet uitprobeerde, maar hopelijk wel je pijn kunnen verlichten.

 • Kurkuma: een wonderkruid voor je gewrichten?

  Kurkuma ken je vast als het kruid dat je gerechten een heerlijk oosters tintje en een vrolijke gele kleur geeft. Maar wist je ook dat deze smaakmaker een heleboel positieve effecten kan hebben op je gezondheid? Geen wonder dat het in India de veelzeggende naam ‘het heilige kruid’ heeft gekregen! Zo draagt het onder andere bij tot soepele gewrichten, pezen en gezond kraakbeen.

 • Stijve gewrichten! Wat met osteo-artrose?

  Osteo-artrose is een aandoening aan de gewrichten die gradueel verergert en niet omkeerbaar is. In de meeste gevallen ondervindt men na een inspanning of langdurig gebruik last aan de handen, knieën, heupen, rug en/of de hals, maar ook andere gewrichten zijn niet uitgesloten. Hoewel artrose bij ongeveer één op de vijf van de 55-plussers voorkomt, is artrose geen ouderdomsverschijnsel. Het komt immers voor op alle leeftijden, maar de kans op artrose wordt wel groter met de leeftijd. Apotheker Piet Sollie vond een plantaardig middel dat wel eens soelaas kan bieden.

Haal 100% uit uw dag dankzij een herlaadbaar hoortoestel.

Met Signia biedt Amplifon u de nieuwste generatie herlaadbare hoortoestellen aan waarmee u minimaal 24u zonder zorgen profiteert van uw herwonnen gehoor. Het is zuinig, handig en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze ervaring zet uw wereld gegarandeerd op zijn kop! Maak nu een gratis afspraak op Herlaadbaarhoortoestel.be & probeer het herlaadbare hoortoestel gratis & vrijblijvend uit.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.