SenNetRedactie

Haal 100% uit uw dag dankzij een herlaadbaar hoortoestel.

Met Signia biedt Amplifon u de nieuwste generatie herlaadbare hoortoestellen aan waarmee u minimaal 24u zonder zorgen profiteert van uw herwonnen gehoor. Het is zuinig, handig en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze ervaring zet uw wereld gegarandeerd op zijn kop! Maak nu een gratis afspraak op Herlaadbaarhoortoestel.be & probeer het herlaadbare hoortoestel gratis & vrijblijvend uit.

 • Meerderheid Belgen voelt zich niet meer thuis in eigen land

  Bij een heleboel Belgen heerst een ontevredenheidsgevoel over ons land, en dat heeft een aantal oorzaken: zo voelt de meerderheid zich hier niet meer thuis, het terrorisme in binnen- en buitenland boezemt angst in en het vertrouwen in de politiek en de financiële sector is gekelderd. Onze columnist Jan Schils overloopt deze punten van onrust en baseert zich hiervoor op een onderzoek van Survey & Action.

 • ‘Gedachtenpolitie’ van de overheid krijgt scherpe kritiek

  De Unia, de met belastinggeld gesubsidieerde waakhond van de federale overheid en de gewesten tegen discriminatie en racisme, staat onder druk. Sommigen (o.m. de partij N-VA) willen deze instelling liever vandaag dan morgen zien verdwijnen, anderen zijn dan weer van oordeel dat er een grote schoonmaakoperatie nodig is binnen deze links en politiek correct geachte ‘gedachtenpolitie’ van de overheid. Onze columnist Jan Schils vat de situatie samen.

 • Pleidooi in Nederland om stemrecht voor 55-plussers op te heffen

  Het gebrek aan respect in Nederland tegenover het oudere deel van de bevolking is al langer berucht en bezorgt intussen ook mensen buiten het ‘voortrekkersland’ koude rillingen. Onlangs werd er in Nederland gepleit voor minder ouderen vanaf 75 jaar, nu klinkt er een nieuw pleidooi om 55-plussers hun stemrecht af te nemen omdat ze ‘een gevaar voor het land en voor de vooruitgang’ betekenen. Onze columnist Jan Schils vindt dat ronduit hallucinant.

Laagstaande zon is levensgevaarlijk. Doe er iets aan!

Houd de zon tegen en stop het verblindende en levensgevaarlijke felle licht met het Clear View zonnescherm. Het verbazingwekkende, zeer handige en neerklapbare zonnescherm maakt in slechts enkele seconden een eind aan die schittering en tempert het scherpe zonlicht. De normale zonneklep blokkeert een groot deel van je zicht, maar de Clear View niet. Extra veilig in het verkeer dankzij de Clear View Zonneklep! Meer info en bestellen, klik hier!
 • Tegenstanders Zwarte Piet willen op termijn ook de Sint liquideren

  De hetze tegen de ‘racistische’ Zwarte Piet in Nederland is dan toch naar Vlaanderen overgeslagen. Wat in Nederland, vooral boven de Moerdijk, tot een tragikomische staatszaak uitgroeide met veel verbaal en zelfs fysiek geweld, is nu ook in Vlaanderen een hot topic. Voor- en tegenstanders van Zwarte Piet gaan hier nog niet op de vuist, maar het fanatisme tegen het traditionele Sinterklaasfeest begint het groteske verzet in Nederland te evenaren en dreigt het zelfs te overtreffen.

 • Goochelaar Nicholas verwondert met eerste zaalshow!

  In Het Depot in Leuven ging vrijdagavond 'Echt' in première, de eerste avondvullende zaalshow van goochelaar Nicholas. Zijn deelname aan het televisieprogramma 'Belgium's Got Talent' zorgde voor zijn doorbraak. Na twee eigen, succesvolle vtm-programma's trekt de straatgoochelaar nu naar de Vlaamse theaterzalen.

Haal 100% uit uw dag dankzij een herlaadbaar hoortoestel.

Met Signia biedt Amplifon u de nieuwste generatie herlaadbare hoortoestellen aan waarmee u minimaal 24u zonder zorgen profiteert van uw herwonnen gehoor. Het is zuinig, handig en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze ervaring zet uw wereld gegarandeerd op zijn kop! Maak nu een gratis afspraak op Herlaadbaarhoortoestel.be & probeer het herlaadbare hoortoestel gratis & vrijblijvend uit.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.