SenNetRedactie

Welkom bij ibis Budget Blankenberge!

Vakantie voor hen, winst voor u. Beleggen in bakstenen kan ook anders. Meer winst, minder moeite? Investeer dan in een van de smaakvolle hotelkamers van ibis Budget Blankenberge en geniet mee van de volledige winst van het hotel. Dat wil zeggen winst van alle kamers, het ontbijt, het restaurant en de faciliteiten. Mét fiscale voordelen, zonder zorgen. Interesse? Vraag vrijblijvend meer info aan.
 • Is dit de man van je dromen?

  ‘De meeste dromen zijn bedrog’ zingen we luidkeels mee met Marco Borsato, maar wat als je in je dromen geregeld het gezicht te zien krijgt van een man die je nooit eerder ontmoet hebt? Nog vreemder wordt het als nog duizenden anderen diezelfde man in hun dromen zien opduiken. Helpt die man hen moeilijke keuzes te maken? Is het God? Of is het misschien een uit de hand gelopen test? Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.

 • Mysterieuze hologrammen: geheim Project Blue Beam

  Sinds jaar en dag beweren mensen de meest ongeloofwaardige dingen te zien: ufo’s, ontvoeringen door aliens, monsterlijke wezens en ga zo maar door. We zijn geneigd om die waarnemingen als fantasie te bestempelen. Sommigen verwarren dagelijkse banaliteiten met ongelofelijke verschijnselen, anderen fantaseren erop los. Maar wat als (een deel van) die waarnemingen nu toch echt blijken te zijn? Wat als die mensen wel degelijk ufo’s en aliens hebben gezien? Of moeten we zeggen: moesten zien. Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.

 • Het kerstmysterie: waar komen al die typische tradities vandaan?

  Op elke straathoek, in elke huiskamer en in ieders hart hangt er tijdens de kerstperiode een warme liefdevolle sfeer. Families verzamelen rond prachtig versierde feesttafels, leggen cadeautjes onder de kerstboom en genieten van gezellig samen zijn. Veel mensen kijken al lang uit naar de wellicht belangrijkste feestdag van het jaar. Het is niet voor niets de geboorte van Christus die gevierd wordt op 25 december. Het vredige tafereel waar op een koude winternacht het kindje Jezus in zijn kribbe ligt, verwarmd door de os en de ezel en vereerd door engelen, herders en drie koningen uit het Oosten. Ja, toch? Of vergissen we ons nu al generaties lang? Carl Bries zocht het uit.

Testpersonen gezocht voor nieuwe hoortechnologie!

Bent u een drager van hoortoestellen of bent u erin geïnteresseerd? Amplifon zoekt een enthousiast testpubliek om de prestaties van de nieuwe herlaadbare hoortoestellen (Signia Cellion) in kaart te brengen. Meld u aan voor de vrijblijvende test en ontvang in geval van aankoop 15% korting OF 10% korting én een gratis hooraccessoire naar keuze. Aanmelden voor dit onderzoek kan tot 30 juni.
 • Vliegt de Spookkaros nog steeds rond boven Horst?

  Enkele eeuwen geleden waren de inwoners van Horst getuige van een heel vreemd verschijnsel. Boven het kasteel vloog namelijk een zwarte koets rond die getrokken werd door zes zwarte paarden: de Spookkaros. Heel angstaanjagend zou je denken, ware het niet dat de koets bestuurd werd door hun overleden kasteelheer. Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.

 • Waar zijn De Rechtvaardige Rechters?

  De diefstal van De Rechtvaardige Rechters roept 82 jaar later nog steeds heel wat vragen op. Het paneel maakte deel uit van het bekende kunstwerk Lam Gods van de gebroeders Van Eyck, tot het opeens verdween. Wie waren de daders? Hoe gingen ze te werk? Waar is het kunstwerk nu? Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.

 • Katten: mysterieuzer dan je denkt!

  Katten hebben in vele huishoudens een warm plekje bij de haard veroverd, maar dat pluizenbolletje dat naast je ligt te slapen is geheimzinniger dan je denkt! Weet jij waarom katten spinnen? Of waarom er zoveel bijgeloof hangt rond zwarte katten? De elegante viervoeter doet vele vragen rijzen, waarop de antwoorden uitblijven. Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.

De Philips SmartPro Compact robotstofzuiger reinigt nu 2 keer sneller!

Ben jij het ook beu om telkens met een lompe stofzuiger te moeten sleuren? Dan is de nieuwe Smartpro Compact Robotstofzuiger van Philips de oplossing! Met de afstandsbediening kun je de robotstofzuiger verschillende handelingen laten uitvoeren; starten en stoppen, in een bepaalde richting sturen, de schoonmaakroute wijzigen of de robot terug laten keren naar het basisstation. Én hij past perfect onder je meubels! Bestellen kan hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.