SenNetRedactie

Testpersonen gezocht voor nieuwe hoortechnologie!

Bent u een drager van hoortoestellen of bent u erin geïnteresseerd? Amplifon zoekt een enthousiast testpubliek om de prestaties van de nieuwe herlaadbare hoortoestellen (Signia Cellion) in kaart te brengen. Meld u aan voor de vrijblijvende test en ontvang in geval van aankoop 15% korting OF 10% korting én een gratis hooraccessoire naar keuze. Aanmelden voor dit onderzoek kan tot 30 juni.
 • Salvatore Adamo doet een Ronde van Vlaanderen!

  De Belg van Italiaans-Siciliaanse origine is nog steeds razend populair in ons land. Even is hij weggeweest, maar dit najaar komt hij terug naar Brugge en Oostende. Volgend jaar maakt Adamo een kleine Ronde van Vlaanderen en speelt hij met zijn nieuwe theatertour ‘Près de toi’ in o.a. Kortrijk, Roeselare, Lier, Leuven, Koksijde, Hasselt en Blankenberge. Zijn bekendste liedjes komen zeker aan bod, en hij heeft nog een heleboel verrassingen in petto!

 • Marie-Nicole Lemieux: grandioze Rossinivertolkster

  De nieuwste cd van de contra-alt Marie-Nicole Lemieux, Rossini Sì, Sì, Sì, Sì!, is een heerlijke bloemlezing doorheen het opera-oeuvre van Rossini. Ze presenteert hem als een allround componist van vocale halsbrekende aria’s met bekend en minder bekend werk, met ernstige, komische en ‘semiseria’ fragmenten.

 • ‘Antidepressiva? Onze nieuwe cd, “Leef en lach”, werkt veel beter!’

  Omdat er al meer dan genoeg ellende in de wereld is, wilde ‘het gelukkigste koppel van de Kempen’, Sasha & Davy een album maken met enkel positieve gedachten en liedjes erop. Hun nieuwe plaat tovert gegarandeerd een brede glimlach op je gezicht en werkt naar eigen zeggen beter dan om het even welk antidepressivum! Kurt Frederickx had voor SeniorenNet een openhartig gesprek met de tortelduifjes.

Vier nieuwjaar op zee! NY + luxecruise Bahama's!

Beleef een onvergetelijk Nieuwjaar op zee tijdens een luxecruise naar de Bahama's! Op 27 december neemt sympathieke reisleider Eddy van Organizacion Royal een kleine groep onder zijn vleugels voor een geweldige 13-daagse groepsreis: maak kennis met de wervelende wereldstad New York en geniet daarna 9 dagen van pure luxe op een cruise in vol pension naar de Bahama's! Meer info en inschrijven?
 • Hansi Hinterseer volgend jaar terug in Ethias Arena Hasselt!

  Er werd de voorbije maanden druk gespeculeerd door zijn grote aanhang vrouwelijke fans; zou Hansi Hinterseer - de blonde Oostenrijkse Schlagergod - na de release van zijn nieuwe cd ‘Bergsinfonie’, ook een nieuwe Europese tournee aankondigen? Het antwoord is positief! Volgend jaar kan je hem met Tirolse berglucht en een nieuw repertoire opnieuw aan het werk zien in Hasselt!

 • Op dagtrip naar de middeleeuwen? Win een gratis duoticket!

  Op 6 jaar tijd is Quondam uitgegroeid tot het grootste competitieve riddertornooi van de Lage Landen. Op 20 en 21 mei zullen de historische tornooigronden rondom ‘t Hooghuys, net zoals in de 15de eeuw, weer het strijdtoneel vormen van meer dan 600 middeleeuwers die je op een interactieve manier laten kennismaken met het leven van onze voorouders. Win 1 van de 50 gratis duotickets!

 • Dé comeback van het jaar, met al 75.000 verkochte tickets!

  Eind november 2016 verraste Angelo Kelly zowat iedereen, toen hij in een tv-show aankondigde dat The Kelly Family weer enorm veel zin had om samen muziek te maken. Voor de fans was dit al voldoende om hun vurige steun aan de band opnieuw te laten oplaaien. Ondertussen heeft het hernieuwe Kelly Family-succes buitengewone proporties aangenomen en staan ze in 2018 ook in België op de planken!

Hou je drank en voeding steeds vers en gekoeld!

Vertrek je binnenkort op reis? Bewaar je eten en drinken in de thermo-elektrische koelbox om alles vers en gekoeld te houden als je onderweg bent. De ruime box heeft een inhoud van 21l en koelt tot 15 graden onder kamertemperatuur, waardoor bederfelijke voedingswaren goed blijven. De koelbox is eenvoudig schoon te maken en heeft een 12V-aansluiting die in de meeste auto’s en boten past. De perfecte oplossing voor onderweg dus. Bestellen kan hier!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.