SenNetRedactie

Vijf redenen waarom een assistentiewoning ook iets voor jou is

'Een assistentiewoning is voor oude mensen', hoort je weleens. Niets is minder waar. De flats zijn er voor actievelingen vanaf 65 jaar: medioren en senioren die perfect zelfstandig kunnen wonen en het zich al makkelijker maken voor de toekomst. Ontdek vijf redenen waarom een assistentiewoning zeker iets voor jou is. 

 • Het Schlagerfestival viert 500.000ste bezoeker!

  Viviane van Roosendael uit Lier werd op 21 februari letterlijk in de bloemetjes gezet in het stadhuis van Hasselt. Waarom? Ze kocht het 500.000ste ticket voor Het Schlagerfestival 2017! Samen met haar vriendinnen kijkt ze alvast heel erg uit naar een van de hoogtepunten van het jaar!

 • Unieke en interactieve expo ‘Goal! The Football Experience'

  De grootste voetbalexpo ter wereld tovert de Nekkerhal in Mechelen nog tot 30 april om tot het Walhalla voor elke voetbalfan. ‘Goal! The Football Experience’ is een unieke, ervaringsgerichte en interactieve expo gewijd aan het wereldvoetbal en biedt de bezoekers een ongeziene collectie van originele items en sport memorabilia. Een unieke beleving voor het hele gezin, nu met 2 euro korting via SeniorenNet!

 • De Romeo’s op volle kracht vooruit!

  Over geen enkele band is de voorbije zes weken meer inkt gevloeid dan over De Romeo’s. Begin januari was er hun succesvolle documentaire ‘In het spoor van De Romeo’s’ en een paar weken later kwam hun nieuwe album ‘Vrienden voor altijd’ uit. Ook op culinair vlak verwennen De Romeo’s hun fans. Je kan namelijk nu De Romeo’s Frikandel XXL kopen in de frituur in je buurt! Lees hier wat ze dit jaar nog meer in petto hebben!

Helemaal klaar voor de zomer met een nieuwe barbecue!

Het mooie weer komt er weer aan! Niets gezelliger dan op een warme zomeravond een heerlijke maaltijd klaar te maken op de barbecue en met familie of vrienden buiten op te peuzelen. Ontdek hier ons assortiment barbecues, allemaal gratis bij je thuis geleverd! Verbluf je gasten deze zomer met je kookkunsten!

 • ‘Miss Me (But Let Me Go)' zet Scrum op de internationale kaart!

  Twaalf jaar zijn ze al met z’n zessen op pad; gedreven muzikanten, die hun voorliefde voor de folkmuziek niet onder stoelen of banken steken. Zeg niet dat het geitenwollen sokken zijn, want dan voelen deze Nederlanders zich terecht ‘gepakt’ en beledigd. Ze zijn van alle markten thuis, en met hun nieuwe, aangrijpende single willen ze ook in het buitenland naam maken.

 • 1+1 ticket GRATIS voor het Vakantiesalon Antwerpen!

  Bergwandelen in Antwerpen? Het kan van 26 t/m 30 januari in Antwerp Expo, want tijdens het Vakantiesalon krijgen bergvakanties alle aandacht. Maar dat is lang niet alles: probeer een gratis duikinitiatie of maak een proefrit met een elektrische fiets, ontdek alles over cruises, avontuurlijke rondreizen, actieve vakanties en verwenvakanties, campings en B&B’s. Nu 500 gratis online tickets via SeniorenNet!

 • Jan Smit gaat solo in Gent, Hasselt en Oostende

  Dit jaar geen Melchior, Caspar of Balthasar, maar wel Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff, die op Driekoningen hun 2de KLUBBB3-album ‘Jetzt Geht’s Richtig Los’ uitbrachten. Goud, wierook en mirre werden geruild voor een kakelverse cd en tickets voor de eerste Europese tournee van de band, die start in het voorjaar. Vrijdag 14 april worden de Belgische en Nederlandse KLUBBB3-fans verwacht in de Antwerpse Lotto Arena, voor het eerste en enige concert in de Benelux.

Vrolijk door het leven fietsen op deze elektrische fiets!

Dankzij deze elektrische fiets van het merk Minerva kan je vrolijk door het leven fietsen, ook al ben je zelf niet goed meer te been. Met het trendy design mag je overal gezien worden! Met een fiets van Minerva kan je nooit een miskoop begaan, aangezien dit merk al meer dan 100 jaar bekend staat als hét kwaliteitsmerk voor fietsen. Bovendien geven we 3 jaar omniumgarantie en herstelling aan huis! Meer info en bestellen, klik hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.