SenNetRedactie

Haal 100% uit uw dag dankzij een herlaadbaar hoortoestel.

Met Signia biedt Amplifon u de nieuwste generatie herlaadbare hoortoestellen aan waarmee u minimaal 24u zonder zorgen profiteert van uw herwonnen gehoor. Het is zuinig, handig en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze ervaring zet uw wereld gegarandeerd op zijn kop! Maak nu een gratis afspraak op Herlaadbaarhoortoestel.be & probeer het herlaadbare hoortoestel gratis & vrijblijvend uit.

 • Vive la Vie!

  Achter een doodgewone façade zoals er in Brussel zovele zijn, in een wijk van de stad waar politiek de kunst in de schaduw stelt, gaat een opmerkelijk atelier schuil waar de (klassieke) muziek alsnog hoogtij viert. Lucas Blondeel, Roeland Hendrikx en Marc Sabbah gingen er een meeslepende dialoog aan tussen piano, klarinet en altviool.

 • The Analogues eren The Beatles en brengen legendarisch album!

  Na de succesvolle ‘Magical Mystery Tour’, staat de Nederlandse band The Analogues dit seizoen op de planken met het legendarische Beatles-album ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’. Van de eerste tot de laatste noot spelen ze de nummers, analoog en authentiek, compleet met strijkers en blazers en alle vintage instrumenten die The Beatles bij de opnames gebruikten. Met deze gloednieuwe productie komt de band nu ook voor het eerst naar België!

 • Lindsay: 'Mijn 7de album is er echt eentje voor de trouwe fans!'

  Vanaf deze week ligt ‘Liefde & vertrouwen’, het nieuwe album van zangeres Lindsay, in de winkels. ‘Niets mis met mensen die muziek digitaal aankopen of streamen, maar ik ben nog iemand die graag geld uitgeeft aan fysieke cd’s’, klinkt het. Haar zevende album is niet enkel een muzikaal pareltje, ook aan de vormgeving werd veel aandacht besteed.

Laagstaande zon is levensgevaarlijk. Doe er iets aan!

Houd de zon tegen en stop het verblindende en levensgevaarlijke felle licht met het Clear View zonnescherm. Het verbazingwekkende, zeer handige en neerklapbare zonnescherm maakt in slechts enkele seconden een eind aan die schittering en tempert het scherpe zonlicht. De normale zonneklep blokkeert een groot deel van je zicht, maar de Clear View niet. Extra veilig in het verkeer dankzij de Clear View Zonneklep! Meer info en bestellen, klik hier!
 • Allemaal Familie: win 1 van de 100 duotickets!

  Zin in een gezellig filmavondje? Vanaf 22 februari speelt de nieuwe Vlaamse romantische komedie ‘Allemaal Familie’ in de zalen. De feelgoodfilm kan rekenen op een topcast met onder andere Nathalie Meskens, Gilda De Bal en Bill Barberis. Neem nu deel aan de wedstrijd en maak kans op één van de honderd duotickets!

 • Vlaamse paardenvlogster Lizanne boost APASSIONATA

  Met bijna 25.000 Facebookvolgers en een paar duizenden op Instagram, YouTube en Snapchat, is Lizanne Bouwmeester een ‘trending girl’ op de social media. De Antwerpse twintiger heeft haar leven opgebouwd rond paarden en is nu in ons land het gezicht van de wervelende paardenshow APASSIONATA. Dat ze razend populair is, blijkt uit haar cursussen en demo’s die ze geeft als paardentrainster en die al voor maanden volgeboekt zitten.

 • Veel meer dan tweemaal vijftien

  Sommige concerten wil je absoluut niet missen. Zoals wanneer het legendarische Borodin Quartet zijn opwachting maakt. Het programma viel al evenmin te versmaden: de buitengewone laatste pennenvruchten van Beethoven én – kan het anders – Sjostakovitsj. Maanden op voorhand was de kamermuziekzaal van het Concertgebouw Brugge uitverkocht. En toen, toen doofde het licht ...

Haal 100% uit uw dag dankzij een herlaadbaar hoortoestel.

Met Signia biedt Amplifon u de nieuwste generatie herlaadbare hoortoestellen aan waarmee u minimaal 24u zonder zorgen profiteert van uw herwonnen gehoor. Het is zuinig, handig en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze ervaring zet uw wereld gegarandeerd op zijn kop! Maak nu een gratis afspraak op Herlaadbaarhoortoestel.be & probeer het herlaadbare hoortoestel gratis & vrijblijvend uit.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.