SenNetRedactie

Welkom bij ibis Budget Blankenberge!

Vakantie voor hen, winst voor u. Beleggen in bakstenen kan ook anders. Meer winst, minder moeite? Investeer dan in een van de smaakvolle hotelkamers van ibis Budget Blankenberge en geniet mee van de volledige winst van het hotel. Dat wil zeggen winst van alle kamers, het ontbijt, het restaurant en de faciliteiten. Mét fiscale voordelen, zonder zorgen. Interesse? Vraag vrijblijvend meer info aan.
 • 5 redenen om naar Zwolle te gaan!

  Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Zwolle haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom Bilderberg Grand Hotel Wientjes een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt en een heerlijk 3-gangendiner … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten in dit prachtige kader!

 • 5 redenen om naar De Haan te gaan!

  Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in De Haan haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom Ibis De Haan een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt, een welkomstdrankje en veel meer … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten aan de Belgische kust!

 • 6 redenen om naar Brugge te gaan!

  Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Brugge haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom NH Brugge een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt en een heerlijk driegangendiner… Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten in het Venetië van het Noorden!

Testpersonen gezocht voor nieuwe hoortechnologie!

Bent u een drager van hoortoestellen of bent u erin geïnteresseerd? Amplifon zoekt een enthousiast testpubliek om de prestaties van de nieuwe herlaadbare hoortoestellen (Signia Cellion) in kaart te brengen. Meld u aan voor de vrijblijvende test en ontvang in geval van aankoop 15% korting OF 10% korting én een gratis hooraccessoire naar keuze. Aanmelden voor dit onderzoek kan tot 30 juni.
 • 6 redenen om naar Zeist te gaan!

  Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Zeist en haar omgeving haalt? SenNet zet voor jou 6 redenen op een rijtje waarom het Figi Theater Hotel dichtbij de prachtige stad Utrecht een absolute aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren in een uitzonderlijk hotel met ontbijt, gratis filmbezoek, een welkomstdrankje … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!

 • 5 redenen om naar Brussel te gaan!

  Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Brussel haalt? SenNet zet voor jou 5 redenen op een rijtje waarom onze hoofdstad de perfecte locatie is voor een fijne citytrip! Zeker als je twee nachten kan logeren in een fijn viersterrenhotel met ontbijt en een diner. Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!

 • 8 redenen om naar Amsterdam te gaan!

  Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Amsterdam haalt? SenNet zet voor jou 8 redenen op een rijtje waarom Amsterdam een absolute aanrader is tijdens de wintermaanden! Zeker als je twee nachten kan logeren in een fijn viersterrenhotel met ontbijt en een diner. Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje!

De Philips SmartPro Compact robotstofzuiger reinigt nu 2 keer sneller!

Ben jij het ook beu om telkens met een lompe stofzuiger te moeten sleuren? Dan is de nieuwe Smartpro Compact Robotstofzuiger van Philips de oplossing! Met de afstandsbediening kun je de robotstofzuiger verschillende handelingen laten uitvoeren; starten en stoppen, in een bepaalde richting sturen, de schoonmaakroute wijzigen of de robot terug laten keren naar het basisstation. Én hij past perfect onder je meubels! Bestellen kan hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.