SenNetRedactie

Testpersonen gezocht voor nieuwe hoortechnologie!

Bent u een drager van hoortoestellen of bent u erin geïnteresseerd? Amplifon zoekt een enthousiast testpubliek om de prestaties van de nieuwe herlaadbare hoortoestellen (Signia Cellion) in kaart te brengen. Meld u aan voor de vrijblijvende test en ontvang in geval van aankoop 15% korting OF 10% korting én een gratis hooraccessoire naar keuze. Aanmelden voor dit onderzoek kan tot 30 juni.
 • Samen en toch apart: verbondenheid en eigenheid in een relatie

  De nood aan emotionele verbondenheid is een fundamentele menselijke behoefte. Baby’s gaan zich van nature hechten aan hun ouders, niet alleen om fysiek te kunnen overleven maar ook vanuit een behoefte aan aanraking en emotionele veiligheid. Ook volwassenen zoeken emotionele intimiteit, veiligheid en zekerheid door zich aan anderen te hechten. Waar in de jeugd doorgaans de ouders de belangrijkste hechtingsfiguren zijn, neemt de partner deze rol over op volwassen leeftijd. Relatiecoach Ilse Reynders gaat dieper in op de verbondenheid in een relatie.

 • De reboundrelatie: wanneer is snel té snel?

  Een relatiebreuk gaat gepaard met heel wat heftige emoties. Hoe je daarmee omgaat, is bij iedereen verschillend. Misschien zijn de wonden zo diep dat je niets meer met de buitenwereld te maken wil hebben en trek je je een tijdje thuis terug in je veilige cocon. Of doe je net het omgekeerde? De leegte valt zo zwaar dat je vermijdt om alleen te zijn en je gaat heel snel op zoek naar een nieuwe partner. Je stort je als het ware in een reboundrelatie. Relatiecoach Ilse Reynders licht toe wat een reboundrelatie is, hoe je ze herkent en hoe je ermee omgaat.

 • Vergeet-mij-nietjes zullen altijd bloeien

  Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (57) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een ‘time-out’. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun ‘akkoord’: een jaar na dato … Lees hier het laatste deel van zijn pakkende verhaal.

Vier nieuwjaar op zee! NY + luxecruise Bahama's!

Beleef een onvergetelijk Nieuwjaar op zee tijdens een luxecruise naar de Bahama's! Op 27 december neemt sympathieke reisleider Eddy van Organizacion Royal een kleine groep onder zijn vleugels voor een geweldige 13-daagse groepsreis: maak kennis met de wervelende wereldstad New York en geniet daarna 9 dagen van pure luxe op een cruise in vol pension naar de Bahama's! Meer info en inschrijven?
 • Blaast het pensioen een frisse wind door je relatie of een hevig onweer?

  Het pensioen: de meeste mensen kijken ernaar uit om volop te genieten. Een aantal verplichtingen vallen weg, waardoor heel wat tijd en ruimte vrijkomt voor andere (leukere!) dingen. Toch kan die nieuwe levensfase ook gemengde gevoelens teweegbrengen, want het is natuurlijk een hele verandering, ook voor je relatie. Hoe ga je ermee om dat jullie plots veel meer samen thuis zijn? Relatiecoach Ilse Reynders vertelt wat met pensioen gaan kan doen met een relatie.

 • Na de regen, na de drup

  Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (56) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een ‘time-out’. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun ‘akkoord’: een jaar na dato … Lees hier het twintigste deel van zijn pakkende verhaal.

 • Zwarte sneeuw met restjes kurk

  Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (56) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een ‘time-out’. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun ‘akkoord’: een jaar na dato … Lees hier het negentiende deel van zijn pakkende verhaal.

Hou je drank en voeding steeds vers en gekoeld!

Vertrek je binnenkort op reis? Bewaar je eten en drinken in de thermo-elektrische koelbox om alles vers en gekoeld te houden als je onderweg bent. De ruime box heeft een inhoud van 21l en koelt tot 15 graden onder kamertemperatuur, waardoor bederfelijke voedingswaren goed blijven. De koelbox is eenvoudig schoon te maken en heeft een 12V-aansluiting die in de meeste auto’s en boten past. De perfecte oplossing voor onderweg dus. Bestellen kan hier!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.