SenNetRedactie

Investeren zonder zorgen?

Investeren in een hotelkamer brengt alle voordelen van beleggen in vastgoed met zich mee, zonder de kopzorgen. Profiteer van continu inkomsten, een professionele uitbating en van een perfecte ligging aan zee én aan de toegangspoorten van Blankenberge. Door een vast publiek van expats en toeristen kunt u het hele jaar door rekenen op een betrouwbaar rendement. Klik hier voor meer informatie.

 • De reboundrelatie: wanneer is snel té snel?

  Een relatiebreuk gaat gepaard met heel wat heftige emoties. Hoe je daarmee omgaat, is bij iedereen verschillend. Misschien zijn de wonden zo diep dat je niets meer met de buitenwereld te maken wil hebben en trek je je een tijdje thuis terug in je veilige cocon. Of doe je net het omgekeerde? De leegte valt zo zwaar dat je vermijdt om alleen te zijn en je gaat heel snel op zoek naar een nieuwe partner. Je stort je als het ware in een reboundrelatie. Relatiecoach Ilse Reynders licht toe wat een reboundrelatie is, hoe je ze herkent en hoe je ermee omgaat.

 • Vergeet-mij-nietjes zullen altijd bloeien

  Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (57) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een ‘time-out’. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun ‘akkoord’: een jaar na dato … Lees hier het laatste deel van zijn pakkende verhaal.

 • Mijn spagaat onder hun stolp

  Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (57) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een ‘time-out’. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun ‘akkoord’: een jaar na dato … Lees hier het vijfentwintigste deel van zijn pakkende verhaal.

Vernietig alle onkruid (op een ecologische manier)

Iedereen heeft in zijn tuin wel eens last van onkruid. Chemische onkruidverdelgers of onkruidbranders op gas zijn schadelijk voor het milieu en het duurt een tijdje vooraleer je resultaten ziet. Met de nieuwste generatie elektrische onkruidbranders is dat niet meer nodig: binnen de 3 seconden is het onkruid weg én op een milieuvriendelijke manier! Koop hier je elektrische onkruidbrander aan en geef het milieu ook een kans!

 • Na de regen, na de drup

  Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (56) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een ‘time-out’. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun ‘akkoord’: een jaar na dato … Lees hier het twintigste deel van zijn pakkende verhaal.

 • Zwarte sneeuw met restjes kurk

  Na bijna dertig jaar huwelijk gaat Willem van Ringelensteijn (56) op zichzelf wonen. Met zijn echtgenote heeft hij besloten tot een ‘time-out’. Hun kinderen stemden hiermee in. Speciaal voor SenNet Magazine schrijft hij een column over hoe hij dit proces beleeft en ervaart, tot op het bot, tot aan de einddatum van hun ‘akkoord’: een jaar na dato … Lees hier het negentiende deel van zijn pakkende verhaal.

 • Samenwonen of een latrelatie?

  Na een poosje een nieuwe relatie te hebben, dringt de vraag zich op: gaan we samenwonen of kiezen we voor een latrelatie? Of, wanneer en waar je gaat samenwonen is een vraag die ongetwijfeld heel wat gespreksstof oplevert en die meestal niet op één, twee, drie beantwoord is. Zeker bij vijftigplussers spelen er heel wat factoren mee die maken dat men best niet over één nacht ijs gaat. Relatiecoach Ilse Reynders belicht de situatie.

Verhoog je veiligheid tijdens het rijden met de auto

Tijdens het rijden hebben veel mensen zowel ’s nachts als overdag wel eens last van verblindende tegenliggers, straatverlichting of fel zonlicht. Voor al deze problemen bestaat nu een eenvoudige oplossing: de nieuwe HD Glasses. De gele glazen blokkeren het blauwe gedeelte van het spectrum en neutraliseren zo hinderlijke schitteringen met een duidelijker zicht tot gevolg. Bovendien sluit deze bril, met de speciale pasvorm, perfect over iedere gewone bril zodat de eigen brilsterkte behouden blijft. Bestellen kan hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.