SenNetRedactie

Haal 100% uit uw dag dankzij een herlaadbaar hoortoestel.

Met Signia biedt Amplifon u de nieuwste generatie herlaadbare hoortoestellen aan waarmee u minimaal 24u zonder zorgen profiteert van uw herwonnen gehoor. Het is zuinig, handig en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze ervaring zet uw wereld gegarandeerd op zijn kop! Maak nu een gratis afspraak op Herlaadbaarhoortoestel.be & probeer het herlaadbare hoortoestel gratis & vrijblijvend uit.

 • Op uitstap naar Heverlee met de mailgroep Fotografie!

  Voor de laatste uitstap van het jaar trokken onze flitsende fotografen onder de begeleidende vleugels van Marsje en mentor Zaika naar godvruchtige oorden: de abdij van Park in Heverlee. Het statige domein leende zich perfect voor een gezellige uitstap onder vrienden en was een dankbaar model voor hun prachtige foto's. Bekijk ze hier!

 • Op uitstap naar het Zwin met de mailgroep Reizen!

  In september trokken de leden van de SenNet mailgroep Reizen met z'n allen naar het vernieuwde Zwin Natuur Park. Voor een dag waanden ze zich trekvogels op weg naar het Zuiden en genoten ze van al het moois dat het park te bieden heeft. Het werd een geweldige dag in de natuur die de reisvrienden niet snel zullen vergeten. Lees hier hun prachtige relaas.

Laagstaande zon is levensgevaarlijk. Doe er iets aan!

Houd de zon tegen en stop het verblindende en levensgevaarlijke felle licht met het Clear View zonnescherm. Het verbazingwekkende, zeer handige en neerklapbare zonnescherm maakt in slechts enkele seconden een eind aan die schittering en tempert het scherpe zonlicht. De normale zonneklep blokkeert een groot deel van je zicht, maar de Clear View niet. Extra veilig in het verkeer dankzij de Clear View Zonneklep! Meer info en bestellen, klik hier!
 • Dit waren de winnende foto's en filmpjes op de Pascallekesuitreiking!

  SeniorenNet telt een heleboel creatieve leden in de mailgroepen Fotografie en Filmen! Eens per jaar komen zij samen voor de Pascallekesuitreiking: een feestelijke dag waarop de beste werken bekroond worden met de Oscar van SeniorenNet. Bekijk hier de foto's en filmpjes die een trofee in de wacht hebben kunnen slepen!

 • OPROEP: Wat is jouw verhaal?

  In de SenNet-lezer schuilt een boeiende persoon met een pakkend verhaal; zoveel is zeker. In onze gloednieuwe rubriek willen wij dan ook graag JOU in de kijker zetten! Daarom zijn wij op zoek naar getuigenissen over een unieke ervaring, een speciale hobby, een bijzondere ontmoeting, een knotsgek avontuur en noem maar op! Vertel het ons en wie weet staat jouw verhaal binnenkort te lezen in SenNet Magazine!

 • Gezocht: romantische zielen!

  Het is bijna Valentijnsdag. Tijd om de hartjes, kaarsjes, bloempjes en lieve woordjes uit de kast te halen om onze geliefden extra in de kijker te zetten. Naar aanleiding van die speciale dag, vroegen wij ons bij SenNet Magazine af wat het meest romantische is dat onze lezers ooit hebben meegemaakt. Vertel het ons! Op 15 februari lees je al jullie mooie verhalen in SenNet Magazine.

Haal 100% uit uw dag dankzij een herlaadbaar hoortoestel.

Met Signia biedt Amplifon u de nieuwste generatie herlaadbare hoortoestellen aan waarmee u minimaal 24u zonder zorgen profiteert van uw herwonnen gehoor. Het is zuinig, handig en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze ervaring zet uw wereld gegarandeerd op zijn kop! Maak nu een gratis afspraak op Herlaadbaarhoortoestel.be & probeer het herlaadbare hoortoestel gratis & vrijblijvend uit.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.