SenNetRedactie

Vocht in huis? Vraag een gratis diagnose aan!

Steeds meer mensen krijgen vroeg of laat te maken met vochtproblemen in hun woning. Naar schatting heeft één inwoner op vijf te maken met vochtproblemen. Condensvocht, opstijgend en insijpelend vocht zijn nefast voor de stabiliteit van je huis én voor je gezondheid. Denk dus aan je veiligheid en de gezondheid van alle bewoners en bestrijd tijdig vocht in je huis. Vraag hier een gratis diagnose aan!

 • Op uitstap naar Heverlee met de mailgroep Fotografie!

  Voor de laatste uitstap van het jaar trokken onze flitsende fotografen onder de begeleidende vleugels van Marsje en mentor Zaika naar godvruchtige oorden: de abdij van Park in Heverlee. Het statige domein leende zich perfect voor een gezellige uitstap onder vrienden en was een dankbaar model voor hun prachtige foto's. Bekijk ze hier!

 • Op uitstap naar het Zwin met de mailgroep Reizen!

  In september trokken de leden van de SenNet mailgroep Reizen met z'n allen naar het vernieuwde Zwin Natuur Park. Voor een dag waanden ze zich trekvogels op weg naar het Zuiden en genoten ze van al het moois dat het park te bieden heeft. Het werd een geweldige dag in de natuur die de reisvrienden niet snel zullen vergeten. Lees hier hun prachtige relaas.

Zin in een leuke rondreis door de Parel van de Middellandse Zee, het eiland Mallorca?

De kilometerslange gouden zandstranden, bruisende badplaatsen, charmante baaitjes, de ongerepte natuur en het aangename subtropische klimaat maken van Mallorca een geweldige vakantiebestemming. Sympathieke reisbegeleider Eddy neemt je mee op een rondreis door het eiland, en jij overnacht in het viersterrenhotel El Cid vlakbij het strand. Alles aanwezig voor een zalige vakantie! Meer informatie vind je hier.

 • Dit waren de winnende foto's en filmpjes op de Pascallekesuitreiking!

  SeniorenNet telt een heleboel creatieve leden in de mailgroepen Fotografie en Filmen! Eens per jaar komen zij samen voor de Pascallekesuitreiking: een feestelijke dag waarop de beste werken bekroond worden met de Oscar van SeniorenNet. Bekijk hier de foto's en filmpjes die een trofee in de wacht hebben kunnen slepen!

 • OPROEP: Wat is jouw verhaal?

  In de SenNet-lezer schuilt een boeiende persoon met een pakkend verhaal; zoveel is zeker. In onze gloednieuwe rubriek willen wij dan ook graag JOU in de kijker zetten! Daarom zijn wij op zoek naar getuigenissen over een unieke ervaring, een speciale hobby, een bijzondere ontmoeting, een knotsgek avontuur en noem maar op! Vertel het ons en wie weet staat jouw verhaal binnenkort te lezen in SenNet Magazine!

 • Gezocht: romantische zielen!

  Het is bijna Valentijnsdag. Tijd om de hartjes, kaarsjes, bloempjes en lieve woordjes uit de kast te halen om onze geliefden extra in de kijker te zetten. Naar aanleiding van die speciale dag, vroegen wij ons bij SenNet Magazine af wat het meest romantische is dat onze lezers ooit hebben meegemaakt. Vertel het ons! Op 15 februari lees je al jullie mooie verhalen in SenNet Magazine.

Dankzij de Philips Airfryer frituur je met tot 80% minder vet!

Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips, die je laat bakken met lucht, krijgen etenswaren een knapperig korstje maar blijven ze mals vanbinnen. Je hebt weinig of geen olie nodig voor een perfecte textuur en heerlijke resultaten! Bovendien kan je er allerlei heerlijke snacks en maaltijden in frituren, bakken, braden en grillen. Bestellen kan hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.