SenNetRedactie

Welkom bij ibis Budget Blankenberge!

Vakantie voor hen, winst voor u. Beleggen in bakstenen kan ook anders. Meer winst, minder moeite? Investeer dan in een van de smaakvolle hotelkamers van ibis Budget Blankenberge en geniet mee van de volledige winst van het hotel. Dat wil zeggen winst van alle kamers, het ontbijt, het restaurant en de faciliteiten. Mét fiscale voordelen, zonder zorgen. Interesse? Vraag vrijblijvend meer info aan.
 • Slachtoffers van huiselijk geweld moeten vertrouwd raken met 1712

  Elke dag doen in ons land 59 personen aangifte van fysiek geweld in de huiselijke sfeer. Ieder jaar worden hiervoor bijna 50 000 processen-verbaal opgesteld. Dat is echter slechts het topje van de ijsberg, want heel vaak wordt er helemaal geen aangifte gedaan. Er hangt namelijk nog een groot taboe rond intrafamiliaal geweld. Slachtoffers kunnen terecht op het nummer 1712, maar jammer genoeg is niet iedereen daarvan op de hoogte. Voor elk gezin dat wordt geholpen zijn er 30 andere die in de koude blijven staan.

 • Moeten we het zomeruur afschaffen?

  Bij elke omschakeling van het zomeruur naar het winteruur, of omgekeerd, duiken er stemmen op om het zomeruur af te schaffen. De negatieve impact op onze biologische klok is namelijk groot. Peter Catthoor van Familiehulp is voorstander, maar heeft er ook wat dubbele gevoelens bij.

 • Terug naar school, ook op oudere leeftijd!

  Ieder jaar opnieuw luidt 1 september de start van het nieuwe schooljaar in. Gedaan met de zomervakantie, hup met de neus in de boeken! Steeds meer senioren zoeken na hun loopbaan opnieuw de schoolbanken op en gaan weer studeren. Peter Catthoor ziet ook bij Familiehulp mensen van alle leeftijden nog elke dag op cursus gaan.

Testpersonen gezocht voor nieuwe hoortechnologie!

Bent u een drager van hoortoestellen of bent u erin geïnteresseerd? Amplifon zoekt een enthousiast testpubliek om de prestaties van de nieuwe herlaadbare hoortoestellen (Signia Cellion) in kaart te brengen. Meld u aan voor de vrijblijvende test en ontvang in geval van aankoop 15% korting OF 10% korting én een gratis hooraccessoire naar keuze. Aanmelden voor dit onderzoek kan tot 30 juni.
 • Laat de winter je niet tot een slippertje verleiden

  De ziektekiemen en bacteriën hadden we al op ons bord gekregen, en nu komen daar vriestemperaturen bovenop. Om maar te zeggen, de winter is echt begonnen. Een beetje voorzichtigheid is daarom wel gewenst. Peter Catthoor legt uit hoe men bij Familiehulp medewerkers en cliënten veilig door het barre weer loodst.

 • We zijn niet enkel met Kerstmis eenzaam

  Tijdens de kerstperiode denken we traditioneel eens aan de vele eenzame mensen. Daarbij vergeten we nogal gemakkelijk dat deze personen niet alleen tijdens de feestdagen, maar vaak het hele jaar door alleen zijn. Dat gebrek aan sociaal contact treft vooral ouderen. Peter Catthoor van Familiehulp zag dit onder andere bevestigd worden door zijn collega’s van de oppasdienst.

 • Liefde als nieuwe zingeving?

  'We hebben God uit de hemel neergeschoten en vervangen door de illusie van onze eigen ik-goddelijkheid.’ In barre tijden van religieus terrorisme zou deze uitspraak toegeschreven kunnen worden aan bepaalde fanatieke groeperingen, maar niks is minder waar. Ze is volledig op het conto van Dirk De Wachter. Peter Catthoor van Familiehulp had een uitgebreid gesprek met de bekende Antwerpse psychiater.

De Philips SmartPro Compact robotstofzuiger reinigt nu 2 keer sneller!

Ben jij het ook beu om telkens met een lompe stofzuiger te moeten sleuren? Dan is de nieuwe Smartpro Compact Robotstofzuiger van Philips de oplossing! Met de afstandsbediening kun je de robotstofzuiger verschillende handelingen laten uitvoeren; starten en stoppen, in een bepaalde richting sturen, de schoonmaakroute wijzigen of de robot terug laten keren naar het basisstation. Én hij past perfect onder je meubels! Bestellen kan hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.