Vliegvakantie

Bahama’s & New York

2.995
euro
13 dagen 12 nachten
Vier Nieuwjaar op zee!
Een 13-daagse luxe rondreis met 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension!
meer info
Vliegvakantie

Sri Lanka

3.395
euro
16 dagen 15 nachten
Sri Lanka betekent ‘Gezegend Eiland’, een prachtige en bijzonder treffende naam voor deze parel in de Indische Oceaan. We duiken het koloniale verleden in van koninklijke steden en ontdekken hoezeer de verering van Boeddha het dagelijks leven bepaalt. In talrijke tempels worden bloemenoffers gebracht. De glooiende, frisgroene theeplantages in het binnenland vormen het perfecte decor om een kopje Ceylonthee, made in Sri Lanka, te drinken.
meer info
Vliegvakantie

Verenigde Staten

3.479
euro
14 dagen 13 nachten
Doet het idee van de Verenigde Staten je wegdromen? Combineer een kennismaking met de indrukwekkende wereldsteden Washington, New York en Orlando met een luxueuze cruise naar de Bahama’s!
meer info
Vliegvakantie

Florida

3.425
euro
14/04/17 - 28/04/17
Ontdek de verscheidenheid van de immer zonnige Sunshine State tijdens een buitengewone 15-daagse groepsreis! Bezoek de wereldberoemde themaparken, het prachtige natuurreservaat Everglades, de wereldstad Miami én maak zelfs een cruise naar de Bahamas!
meer info
Vliegvakantie

Canada

3.495
euro
21/06/2017 - 05/07/2017
Canada is met zijn uitgestrekte vlakten het op één na grootste land ter wereld, na Rusland. De variatie is er heel opvallend: je vindt er adembenemende natuurgebieden met uitgestrekte wouden, glinsterende watervallen en meren, maar ook hippe steden met hoge wolkenkrabbers en zelfs authentieke stadsdelen die nog altijd een koloniale sfeer uitademen.
meer info