Een uitvaartverzekering, een hele geruststelling

Waar vandaan: Wonen en zorg > Overlijden en uitvaart > Jouw uitvaartspecialist > Een uitvaartverzekering, een hele geruststelling

Publireportage

Een uitvaartverzekering, een hele geruststelling

Alles wordt duurder: onze voeding, onze auto, onze vakanties, onze verzorging én onze overlijdens.

Met een DELA uitvaartverzekering voorzie je een bedrag om je uitvaartkosten te betalen.
Uw nabestaanden krijgen daar bovenop persoonlijke hulp en advies, ook ná de uitvaart. Een unieke uitvaartverzekering die we DELA Uitvaartzorgplan gedoopt hebben.

Het verdriet kan u hen niet besparen, de kosten wel. 

Dankzij een uitvaartverzekering van DELA hoeven je partner, kinderen, kleinkinderen of andere familieleden zich geen financiële zorgen te maken. De kosten van je begrafenis of crematie zijn immers op voorhand gedekt en dat brengt gemoedsrust, voor jezelf én voor jouw familie.

Bij DELA is een uitvaartverzekering bovendien meer dan een geldkwestie. Wij besteden veel aandacht aan het menselijke aspect. In de praktijk betekent dit dat we tot het uiterste gaan om jouw nabestaanden te helpen met praktische en administratieve bijstand. Deze nabestaandenzorg is standaard inbegrepen in het DELA Uitvaartzorgplan.

Zo hoeft je familie zich geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp na jouw overlijden en kan ze zich helemaal concentreren op wat écht belangrijk is: van jouw afscheid een mooie en serene herinnering maken.

Bovendien is de uitvaartverzekering de enige verzekering die je ooit zal nodig hebben. We betalen allemaal een brandverzekering voor onze woning, een autoverzekering, ... maar zullen op het einde van de rit veel betaald hebben voor niets. Dat is niet het geval bij een uitvaartverzekering waarbij het verzekerd kapitaal (en vaak nog meer) integraal wordt uitbetaald aan de nabestaanden voor het bekostigen van jouw uitvaart.


Meer info over het DELA Uitvaartzorgplan op
DELA.be

DELA helpt u ook graag telefonisch verder: 0800 200 11 (GRATIS)

Wil je nog meer informatie over afscheidsteksten, uitvaartmuziek, herinneringen, rouwen, erfenissen, testament, ... Surf dan zeker naar www.beforeyougo.be.