SenNetRedactie

Bepaal zelf wat u wilt horen met de ReSound LiNX 3D!

Bedien binnenkort uw nieuwe hoortoestellen met uw eigen iPhone 8. Start voor eind december een proef met de ReSound LiNX 3D en doe mee aan onze eindejaarsactie. Beantwoord 2 wedstrijdvragen en maak een afspraak in een Amplifon hoorcentrum in uw buurt. Schrijf u nu in en maak kans om een gloednieuwe iPhone 8 te winnen!

 • Premièrepubliek laaiend enthousiast over sprookjesmusical 'Roodkapje'

  Vrijdagavond ging in Stadsschouwburg Antwerpen de gloednieuwe sprookjesmusical 'Roodkapje' in première. Tal van BV's hadden ook het juiste pad gekozen en de weg naar de, voor de gelegenheid extra roodgekleurde, rode loper gevonden. Na afloop van de musical oogstten het pittige Roodkapje, de sexy 'rock 'n roll'-wolf, de grappige konijntjes en nieuwe, moderne liedjes niets dan lof!

 • Zo gooi je je slechte gewoontes overboord

  Heb jij een bepaalde slechte gewoonte al gewoon aanvaard alsof het normaal gedrag is? De rommel die zich blijft opstapelen in huis, het overgewicht dat toeneemt terwijl je nog altijd niet veel aan sport doet, de relatie die je laat aanmodderen, noem maar op. Je accepteert vandaag wat je ooit onacceptabel vond. Lifecoach Wim Annerel wil je met dit artikel wakker schudden.

 • Perfect voor een frisse zondag: bak een chocolade babka!

  Babka is een lekker gezellig zoet brood uit de Oost-Europese keuken. Het ziet er mooi uit omdat je het als een soort touw vlecht én omdat je het deeg eerst oprolt. Hoe strakker je het deeg oprolt, hoe meer 'lijntjes' met vulling je in je brood krijgt. Extra lekker is het om nog een klein beetje roomboter op je plakje babka te smeren. Zo wordt 'ie nóg smeuïger. Het recept is genoeg voor 2 babka's, dus eet er eentje lekker vers en vries de andere in. Of deel gewoon lekker uit!

Investeer mee in luxe hotelsuites in de haven van Zeebrugge.

Wanneer u investeert in ibis Styles Zeebrugge, kiest u voor inflatiebestendig vastgoed met groeipotentieel. Geniet van direct rendement, professionele uitbating en een bewezen bezettingsgraad van 83,27%, dankzij vaste contracten met de haven. Bovendien hoeft u geen 2e verblijfstaks te betalen, zodat u minder kosten maakt en profiteert van een hoger rendement. Klik hier voor meer informatie.

 • Stop met deze 5 dingen en word weer meester over jouw leven

  Voel je je een speelbal van het leven? Of heb je de touwtjes in handen? Het maakt een enorm verschil voor je geluksgevoel. Enkel wie zich meester voelt over zijn leven, kan zich gelukkig voelen en voldoening ervaren. Daarom geeft lifecoach Wim Annerel je 5 dingen waar je maar beter mee stopt als je de controle over je leven wilt behouden.

 • Antwerpse studente wint prestigieuze James Dyson Award

  Elk jaar daagt de James Dyson Foundation jonge ingenieurs en productontwikkelaars uit om een revolutionair idee te bedenken dat een probleem oplost. De Antwerpse studente Charlotte Palmers heeft onlangs de Belgische prijs gewonnen met haar alternatieve bypassbehandeling, waardoor ze meedingt naar de internationale onderscheiding, de James Dyson Award.

Hoteldeal: 3 dagen aan de kust van Noordwijk incl. diner

Met zijn prachtige ligging aan de boulevard en het strand is het Golden Tulip Noordwijk Beach hotel het perfecte hotel om te vertoeven. In de bossen en duinen rond Noordwijk liggen vele wandel- en fietsroutes op jou te wachten. Het hotel heeft bovendien een ontspanningscentrum met binnenzwembad. Reserveer jouw verblijf incl. ontbijt en een diner met maar liefst 50% korting! Meer info en boeken?

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie