SenNetRedactie

Continu rendement dankzij Business Flats in Zeebrugge

Investeer in comfortabele Business Flats middenin ’s werelds grootste autohaven. Profiteer van een zorgeloze en professionele uitbating. Kies voor vastgoed met fiscale voordelen en een bewezen rendement. Omdat de Business Flats niet enkel op toerisme inspelen, krijgt u een gespreide bezetting, het hele jaar door! Meer weten? Vraag vrijblijvend meer info aan.

 • Nieuwe erfrechtelijke regels: wat verandert er?

  Op 1 september werd de hervorming van het erfrecht gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. Dat mocht wel, want de wet was al meer dan 200 jaar lang niet meer aangepast. De huidige maatschappij ziet er niet meer uit zoals in de tijd van Napoleon, waardoor ingrijpende veranderingen meer dan welkom waren. De nieuwe regels zijn afgestemd op de diverse gezinssituaties van vandaag en geven de erflater meer vrijheid. Vermogensbeheerder Wim Knops van Bellatrix Asset Management vat de krachtlijnen van de nieuwe wet samen.

 • Umberto Tozzi trakteert op een ’Ti Amo’-etentje

  Dit jaar is het 40 jaar geleden dat de Italiaanse superster Umberto Tozzi een wereldhit scoorde met ‘Ti Amo’, een slow die ook bij ons uitgroeide tot een eersteklas tegelplakker. Naar aanleiding van dit heuglijke moment, is Tozzi momenteel met z’n liveband op wereldtournee en die brengt hem ook naar ons land! Hij trakteert twee koppels op een bijzonder etentje, gratis tickets én een ontmoeting!

Tot 200 euro korting op een waterontharder!

Een waterverzachter zorgt voor heel wat comfort: minder kalk, een lage energiefactuur, een zachte huid en toestellen die langer meegaan. Geen kalkaanslag betekent ook minder vaak poetsen om die witte vlekken weg te krijgen! Door je vrijblijvend in te schrijven op de groepsaankoop voor waterverzachters geniet je van tal van voordelen en van een groepskorting van 200 euro. Ontdek het hier.

 • Ruben Van Keer wordt Mozart in grootse spektakelmusical

  Het internationaal gelauwerde spektakel ‘Mozart! – de Musical’ zoomt in op de complexe, getormenteerde ziel van de briljante artiest en rockster avant la lettre. Na een intense casting werd de jonge Belgische musicalacteur Ruben Van Keer (27) gekozen door het internationale productieteam om de rol van Mozart te spelen in de Nederlandstalige bewerking. Dirk Brossé heeft de muzikale leiding voor zijn rekening genomen, en de prachtige livemuziek wordt gebracht door een 17-koppig orkest.

 • Win een duoticket voor de Topcollectie Party!

  Na 20 heerlijke jaren is Guy De Pré gestopt met zijn legendarische Préhistorie Live-fuiven. Maar geen reden tot paniek, er is al een opvolger voorzien, en wat voor één! Tijdens de Topcollectie Party nemen Radio 2-dj’s jullie graag mee in een swingende party met dansnummers van de jaren ’70 tot nu. De eerste Topcollectie Party vindt plaats op 22 september in Café Locale Antwerpen. Win hier één van de tien duotickets!

 • Gözleme met gehakt, feta en peterselie

  Probeer jij soms een gerecht klaar te maken uit een andere keuken? Gözleme, bijvoorbeeld, zijn een soort Turkse pannenkoeken of wraps met een lekkere vulling erin. Makkelijk, snel en heerlijk verrassend. Foodblogger Judith Pagrach koos voor een lekkere vulling met kipgehakt, feta en peterselie. En natuurlijk de nodige kruiden voor de authentieke smaak.

Limburgers denken het gelukkigst te zijn op hun 41ste ...

Maar hoe moet het daarna? Wat moet je doen om later geen geldzorgen te hebben? Welke innovaties helpen om gezond oud te worden? Hoe zien Limburgers hun toekomst en voor welke uitdagingen staan we? Het Belang van Limburg vroeg het aan honderden Limburgers. Lees de resultaten van onze exclusieve enquête deze week in het dossier ‘Happy Aging’: de gids voor een lang, gezond en gelukkig leven.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.