SenNetRedactie

In De Standaard: het uiterst interessante themadossier ‘Senioren’!

Op woensdag 19 september kon je een bijzondere themaspecial bij je krant De Standaard vinden. Je kreeg er een antwoord op uitdagingen waar 55-plussers vandaag mee geconfronteerd worden, las leuke verhalen van onder andere Margriet Hermans én je kon onze eigen Jean-Pierre Vyncke herkennen in het voorwoord van het dossier! Heb je het gemist? Lees het volledige dossier hier gratis!
 • Gent is op 29 september hoofdstad van beleggend Vlaanderen!

  De vakantie is, althans voor de meesten onder ons, achter de rug, maar daarna gaat het pijlsnel richting de Dag van de Tips van VFB. Het tweede grootste beleggerscongres gaat dit jaar door op zaterdag 29 september en wel in het prachtige congrescentrum ICC te Gent. Wie op zoek is naar een schat aan beleggingsideeën, zakt op die dag dus maar beter af naar Gent!

 • Naaien en breien is weer helemaal hip! Doe jij mee met de trend?

  Naaisters van vandaag willen meer dan klassieke magazines met inspiratie en patronen. Ze zijn op zoek naar gepersonaliseerde, kant-en-klare ontwerpen én ze willen hun eigen creaties en ervaringen delen met anderen. Dat hebben Isabelle en Teresa van Fibre Mood goed begrepen. Hun online naaiplatform telt na 3 maand al meer dan 5000 leden! Voel jij het al kriebelen? Download dit GRATIS patroon en ga aan de slag!

 • Waarom is kurkuma gezond voor je gewrichten?

  Het is niet lang zoeken naar een reden voor de enorme populariteit van kurkuma: het aantal gezondheidsvoordelen die deze oranje wortel heeft, in het bijzonder voor de gewrichten, is haast niet te overzien. Wil je weten waarom kurkuma zo bijzonder is voor de gewrichten, lees dan snel verder!

Naaien en breien is weer helemaal hip! Doe jij mee met de trend?

Naaisters van vandaag willen meer dan klassieke magazines met inspiratie en patronen. Ze zijn op zoek naar gepersonaliseerde, kant-en-klare ontwerpen én ze willen hun eigen creaties en ervaringen delen met anderen. Dat hebben Isabelle en Teresa van Fibre Mood goed begrepen. Hun online naaiplatform telt na 3 maand al meer dan 5000 leden! Voel jij het al kriebelen? Download dit GRATIS patroon en ga aan de slag!
 • Semino Rossi trakteert fans op een live-cd!

  Semino Rossi is één van de succesvolste Duitstalige artiesten. De man met de gouden stem en de Argentijnse roots heeft een massa fans in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, maar ook in Denemarken, Nederland én België. Drie jaar geleden liet hij de fans wat op hun honger zitten met het ‘Amor’-conceptalbum, maar de lancering van ‘Ein Teil von mir’ vorige zomer heeft alles goedgemaakt.

 • Nieuw adembenemend paardenspektakel World of Fantasy!

  Met een adembenemende nieuwe show én een nieuwe naam, gaat Apassionata World GmbH op Europese Tournee. CAVALLUNA is de nieuwe merknaam voor de organisatie, die blijft streven naar een hogere kwaliteit en showgehalte van het wereldberoemde paardenspektakel. Het nieuwe, grensverleggende spektakel ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ komt met een Nederlandstalige show op 2 en 3 februari naar het Antwerps Sportpaleis.

 • Renard Drinks: drankjes met een extra dimensie!

  Bij Renard Drinks zit ondernemen in het bloed. En dat mag je vrij letterlijk nemen. Want voor de roots van de hippe onderneming die Renard Drinks vandaag is, moeten we meer dan een eeuw terug in de tijd ... De familie Renard brengt nu bijzondere alcoholvrije drankjes op de markt die gastronomische gerechten naar een hoger niveau tillen. Verschillende topchefs zijn al fan!

Het nieuwe erfrecht is een feit! Wat betekent dat voor jouw erfenis?

Sinds 1 september is het nieuwe erfrecht van kracht. De basisprincipes van het erfrecht werden tegen het licht gehouden en aangepast aan onze huidige maatschappij en gezinssituaties. Die hervorming is belangrijk voor ieder van ons, want je wilt vast weten wat er na je overlijden gebeurt met je vermogen. Notaris.be vat de drie voornaamste pijlers van de hervorming samen.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.