SenNetRedactie

26 & 27 januari opendeurweekend Crystal Residence Oostende

Zoekt u een luxeappartement aan zee voor het hele gezin, op maat gemaakt, voor een betaalbare prijs? Crystal Residence biedt ruime en comfortabele appartementen vlak aan het strand. Eénslaapkamerappartementen starten al vanaf € 209.000. En voor die prijs geniet u van zeezicht, uw eigen terras, een privézwembad omgeven door een groene tuin én ondergrondse parking. Meer informatie.

Nieuw op SeniorenNet: UiTtips met allerhande activiteiten

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om vandaag, morgen, volgende maand te doen? Vanaf nu kan je op SeniorenNet snuisteren tussen duizenden UiTtips in Vlaanderen. Je vindt er concerten, theatervoorstellingen, beurzen, workshops en nog veel meer: voor ieder wat wils! Bovenaan de pagina vind je handige sneltoetsen ‘culturele uitjes’, ‘met de kleinkinderen’, ‘culinair’, ‘gezondheid’ en ‘fotografie & video’. Ontdek alle activiteiten hier!
  • Koning Arthur: mythe of werkelijkheid?

    Van alle vorsten die ooit over Europa hebben geregeerd, moet koning Arthur van Brittannië wel de meest besproken koning zijn. Heeft hij nu eigenlijk bestaan of niet? En wie was hij dan wel? Regeerde hij over zijn land vanuit het legendarische Camelot? Nam hij zijn mythische zwaard Excalibur ter hand? En wat met de Ronde Tafel waar belangrijke queestes besproken werden? En Merlijn de Tovenaar dan?

  • Een gezond lunchslaatje? Dat kweekt Romain Roquette tegen de muur

    Een gezonde, smaakvolle en betaalbare lunch. Het lijkt wel een onmogelijke combinatie te zijn. Te midden van hippe fastfoodketens en hamburgerzaken biedt salad bar Romain Roquette net dat tikkeltje meer aan de klanten. En ze willen nog een stapje verder gaan: met een bijzondere verticale kweekplek voor salade in de bar zelf. Snelle salades, vers van de muur en met een minieme ecologische voetafdruk.

René Froger – Favorites in Concert

Een theatershow van René Froger staat altijd borg voor kwaliteit, een avond lang zingen, swingen en genieten van deze rasentertainer nummer 1. Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers… Alle muzikale pareltjes passeren in zijn bijzondere nieuwe tournee de revue. Het ultieme feest der herkenning op 2 maart in Stadsschouwburg Antwerpen. Meer info en tickets?

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.