SenNetRedactie

Dringend nood aan thuishulp?

Organisator Dringende Thuiszorg van CM regelt voor jou hulp op maat in samenwerking met de thuiszorgpartners. Zo kan jij uitrusten, want beter worden is belangrijker dan organiseren. Meer info: www.cm.be/dringendethuiszorg.

 • Dé hits uit de bekendste musicals met live-orkest en straffe cast!

  Een wervelend spektakel, waarin een gelauwerd ensemble met de strafste musicalstemmen van Vlaanderen en Nederland de grootste hits uit de bekendste en meest geliefde musicals brengt; dat is wat Music Hall tussen 23 en 25 februari 2018 presenteert in Stadsschouwburg Antwerpen met ’The Best of Musicals'. Bestel nu je tickets voor dit niet te missen spektakel!

 • Na de smartphones, de opkomst van de smarthomes?

  Alles wordt smart, ook onze woningen. Er komen steeds nieuwe slimme toepassingen op de markt die ons huis energie-efficiënter, comfortabeler én veiliger moeten maken. Langzaam maar zeker versmelten bekende domoticasystemen met nieuwe toepassingen, zodat je in je huis van de toekomst allerlei apparaten vanop afstand kan bedienen en met elkaar kan laten communiceren. Frederick van BEEGO geeft een inleiding over de mogelijkheden van een smarthome.

 • 6 redenen om naar Zeeland te gaan!

  Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Zeeland haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom het Hampshire Hotel Renesse een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt en een diner tegen een supervoordeelprijs … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten bij onze noorderburen!

Droomt u al lang van een (tweede) thuis in Knokke?

Villa Duinenwater maakt uw droom waar. De residentie ligt in een prachtig groendomein en biedt een ruime keuze aan appartementen. Eén, twee of drie slaapkamers, een extra badkamer... U kiest de thuis die bij u past, met een afwerking op uw maat. Alle appartementen beschikken over riante terrassen of tuinen. Ontdek hier snel het aanbod.

 • Stralend het nieuwe jaar in: tips voor elegante feestmake-up

  Tijdens de feestdagen willen we er allemaal feestelijk uitzien. Net zoals we ons huis mooi versieren in de kerstperiode, willen we ook graag onszelf extra mooi maken. Maar hoe staat het met jouw make-uptalenten? Twijfel je eraan of je zelf in staat bent om mooie feestmake-up aan te brengen? Dankzij deze praktische tips zal je er stralend uitzien!

 • NOAH: al vijf jaar een warme thuis voor eenzame senioren

  Familiehulp vierde onlangs feest, want vijf jaar geleden gingen de deuren van tien NOAH-vestigingen voor het eerst open. Het was de start van een succesvol concept van kleinschalige dagverzorging, waarbij oudere mensen met een zorgbehoefte via leuke activiteiten samen een gezellige dag kunnen doorbrengen. Volgens Peter Catthoor van Familiehulp bevestigt het succes van NOAH de toenemende eenzaamheid bij senioren.

 • Nieuwe lading e-cards: stuur gratis je liefste wensen!

  Hoe stuur jij het liefste je kerst- en nieuwjaarswensen naar je vrienden en familie? Met een e-card van SeniorenNet natuurlijk! Ook dit jaar hebben de creatievelingen van de SenNet mailgroep Photoshop een heleboel leuke kaartjes gemaakt. Kies je favoriet uit de honderden ontwerpen, voeg een persoonlijke boodschap toe en stuur het helemaal gratis naar iedereen die je wilt!

Geniet nu van een uitzonderlijke korting op groepsreis naar Californië en Hawaii!

Speciaal voor het Vakantiesalon biedt reisleider Eddy een geweldige korting aan op de 17-daagse groepsreis naar Californië en Hawaii met vertrek op 19 mei 2018! Wie zich tussen 15 januari en 1 maart inschrijft voor deze reis, ofwel via de website, ofwel op het Vakantiesalon, profiteert van een korting van maar liefst 886 euro! Meer info en boeken op deze pagina. Bezoek Organizacion Royal 2007 op het Vakantiesalon Antwerpen in hal 4 op stand 4415!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie