Warm én zuinig: waarom Aterno goed is voor je verbruik

Er letterlijk én figuurlijk warmpjes bijzitten, wie wil dat nu niet? Hoewel elektriciteit en verwarming steeds duurder worden, heeft Aterno dé oplossing om het lekker warm te hebben zonder dat er een koude wind doorheen je rekeningen waait. Dankzij hun accumulatorsteen verwarm je namelijk de hele dag door zonder dat je constant elektriciteit verbruikt. Download de gratis gids en lees er alles over!

 • Stoofvlees op z'n Italiaans: pappardelle al ragù

  Zijn er nog meer stoofvleesfans? Foodblogger Judith Pagrach kan er gewoon niet genoeg van krijgen en ze maakte daarom 'pappardelle al ragù'. Dikke pastalinten met zachtgestoofd vlees. Een heerlijke combinatie! Bovendien heb je er maar weinig werk aan: even voorbereiden, en daarna laat je de pot gewoon pruttelen op het vuur!

 • Hoe een traplift Jeanne’s leven veranderde ...

  ‘Ik herinner het me alsof het gisteren was! Iedere vrijdagavond bakte ik taart. Welke het uiteindelijk werd maakte niet uit, want elke zaterdagnamiddag om 14u stipt stonden ze daar: mijn twee prachtige kleindochters! Altijd paraat voor een middagje bakken, ravotten in de tuin en spelletjes spelen. Fantastisch vond ik dat! Wat jong geweld in huis, dat hield me bezig. Zij zorgden ervoor dat ik actief bleef. Alleen dat ravotten ging steeds moeizamer.’

 • Besparen op je verwarming?

  Elektriciteit en verwarming zijn al lang niet mild meer voor onze rekeningen – maar toch kunnen we door een juiste investering dit zoveel mogelijk beperken. Zo heeft Aterno een innovatieve oplossing met een uniek elektrisch verwarmingssysteem waarmee je inzet op je eigen huiselijk comfort én een zuinig verbruik.

Investeer in vastgoed met 100% verhuurgarantie.

Bent u op zoek naar een vastgoedinvestering met gegarandeerde huurinkomsten? Kies dan voor vastgoed met de diensten van een verhuurkantoor en profiteer direct, zelfs bij leegstand. Bovendien hoeft u zich niet te bekommeren om klassieke huurdersproblemen zoals onderhoud en administratie. U kunt al investeren in vastgoed met verhuurgarantie vanaf €144.500. Klik hier voor meer informatie.

 • Draadloos surfen: wat is het verschil tussen wifi, 3G en 4G?

  Een paar jaar geleden mocht je van geluk spreken als je op vakantie wifi in je hotelkamer had. Vandaag kan je kostenloos roamen in Europa met je gsm-abonnement. Als je dat wilt, ben je altijd en overal verbonden met het internet. Uit het artikel over smarthomes leerde je al dat ook andere toestellen naast je laptop en telefoon de weg vinden naar het internet via draadloze verbindingen. Wannes van BEEGO laat je door de draadloze bomen het bos zien.

 • Overgewicht? Emotionele kilo's wegen zwaar door

  Nu de lente in het land is, wordt de koude wind langzaam maar zeker ingeruild voor een streepje zon. De brede slobbertrui verdwijnt weer in de kast, en je trekt lichtere kledij aan. Bij veel mensen komt de focus weer te liggen op beweging, voeding en hun gewicht. Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht is het echter niet alleen een gebrek aan beweging en gezonde voeding dat zorgt voor overtollige kilo’s.

 • Ruzie om de erfenis? 10 tips om dat te vermijden

  Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 42% van alle mensen die een erfenis ontvangen, daarover ruzie maakt. Zo zie je maar dat gekibbel over geld zelfs in de hechtste families ernstige problemen veroorzaakt. Om conflicten in jouw familie te vermijden, kan je je successie het beste op voorhand goed voorbereiden. Notaris.be geeft je 10 tips om erfruzies te voorkomen. In dit artikel lees je er al 5!

Exclusief vastgoed in Oostduinkerke

Woon omringd door de beste service, in een privépark. Beukenhof ligt op een droomlocatie vlakbij het strand. Winkels en terrasjes liggen om de hoek, maar eens in het uitgestrekte privédomein, komen de bewoners in een oase van rust. Moderne assistentiewoningen met mooie terrassen, een privérestaurant én een wellness met sauna en binnenzwembad maken van Beukenhof uw ideale thuis. Meer informatie.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.