Deel via

Dit waren de winnende foto's en filmpjes op de Pascallekesuitreiking!

SeniorenNet telt een heleboel creatieve leden in de mailgroepen Fotografie en Filmen! Eens per jaar komen zij samen voor de Pascallekesuitreiking: een feestelijke dag waarop de beste werken bekroond worden met de Oscar van SeniorenNet. Bekijk hier de foto's en filmpjes die een trofee in de wacht hebben kunnen slepen!

Pascalleke: De SenNet Trofee!

Voor het elfde jaar op rij werden de beste werken van de mailgroepen Fotografie en Filmen bekroond met een Pascalleke!Het hele jaar lang hebben de leden van de mailgroepen Fotografie en Filmen hun creativiteit de vrije loop gelaten, met prachtige resultaten tot gevolg. Op 13 maart werd hun harde labeur beloond, want het was opnieuw tijd voor de Pascallekesuitreiking! Al voor de elfde keer op rij werden tijdens deze fijne dag de beste werken uit de mailgroepen Fotografie en Filmen bekroond met de Oscar van SeniorenNet: het Pascalleke. De winnaars werden uiteraard gekozen door de creatievelingen zelf; de leden van de mailgroepen.

/124/Pascal/de-pascallekes-1.jpgHet beeldje, vernoemd naar onze webmaster Pascal (Vyncke), is ontworpen door kunstenares Susanna Ghazaryan. Zij creëerde een boom, gemaakt uit keramische gips, waaruit het gestileerde hoofd van Pascal tevoorschijn komt. De takken van de boom verwijzen naar de steeds nieuwe ideeën die worden ingevoerd en naar de diverse groepen van SenNet.

/124/Pascal/camera.jpg Mailgroep Fotografie 

Foto vd dag - Goud: Bernd - Zonder naamDe mailgroep Fotografie brengt amateurfotografen samen om hun passie, ervaring en kennis te delen met elkaar. Dankzij de tips & tricks van de andere leden kan iedere beginnende fotograaf zijn vaardigheden aanscherpen om tot het perfecte plaatje te komen! Om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen, worden er zelfs interessante lessen georganiseerd! Zo kan je meer leren over Compositie, Ritme en Structuur, Diepte, Portret en Beweging.  

De leden van de mailgroep zijn erg bezige bijen, dat bewijst de grote interesse in de leuke uitstappen én vele wedstrijden en opdrachten die ze organiseren. Tijdens de Pascallekes vielen
er dan ook prijzen te winnen in drie Fotospel - Goud: Adagio - Kerstverlichtingcategorieën:
Foto van de dag, Fotospel en Opdracht van de maand.

Foto van de dag

Goud: Bernd - Zonder naam (Pascalleken)
Zilver: Dolfijnmeeuw - Vrijdag visdag
Brons: Wimper - In Peru

Fotospel

Goud: Adagio - Kerstverlichting  (Pascalleken)
Zilver: Eddyge - Vergeten
Brons: Elja75 - Trappen

Opdracht van de maandOpdracht vd maand - Goud: Eddyge - Roest

Goud: Eddyge - Roest  (Pascalleken)
Zilver: AnnekeB -  Lentelicht
Brons: Adagio - L'été Indien

Ben je benieuwd naar wat de mailgroep Fotografie nog allemaal te bieden heeft? Neem eens een kijkje op de leuke blog! 

Bekijk hier het filmpje dat Zaika, de mentor, heeft gemaakt:

/124/Pascal/filmene.png Mailgroep Filmen

Iedereen met een liefde voor video is van harte welkom in de mailgroep Filmen. Zowel beginners als gevorderden kunnen er hun hartje ophalen door zelf filmpjes in te sturen en filmpjes van anderen te bekijken en te beoordelen. Daarnaast staan de leden steeds paraat om raad te geven over allerhande onderwerpen, zodat jij steeds beter en beter wordt in je hobby!

Regelmatig gaan de filmers ook samen op stap om, wat dacht je, een dagje te filmen! Die tripjes zijn de uitgelezen kans om handige tips te krijgen over standpunten, afstellingen van je camera, filters en zo veel meer. En het is uiteraard héél gezellig!

/124/Pascal/2000px-Small_arrow_pointing_left.svg.png
Klik op de titels om de winnende filmpjes te bekijken!

/124/Pascal/movie.jpg

De volgende leden vielen dit jaar in de prijzen:

Goud: Gentiani - De Galapagos      
Zilver: Elja75 - De cultuur van Sulawesi              
Brons: Jeanon - Van sluis naar lift                      
Ereplaats: Wama4040 - Rome highlights                   
Ereplaats: Miss It - Als de kat van huis is

 

De mailgroep Filmen zou de mailgroep Filmen niet zijn als ze geen leuk filmpje zouden maken van deze heugelijke dag:

Wil je graag meer foto’s zien van de Pascallekes?

Bekijk hier de fotogalerij van de mailgroep Filmen.

Bekijk hier de fotogalerij van Cijbra van de mailgroep Fotografie:

/124/Pascal/Email_Shiny_Icon.svg.pngWil jij volgend jaar ook zo’n Pascalleke in de wacht slepen? Sluit je aan bij de mailgroep Fotografie of Filmen en laat je creativiteit de vrije loop!

Om lid te worden van de mailgroep Fotografie stuur je een mailtje naar mentor Zaika: zaikavernaillen@hotmail.com

Inschrijven voor de mailgroep Filmen kan hier.

Foto vd dag - Zilver: Dolfijnmeeuw - Vrijdag visdagFoto vd dag - Brons: Wimper - In PeruFotospel - Zilver: Eddyge - VergetenFotospel - Brons: Elja75 - TrappenOpdracht vd maand - Zilver: AnnekeB - LentelichtOpdracht vd maand - Brons: Adagio - L'été Indien

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels