Deel via

Ontmoet SeniorenNet op de Actief50 beurs in Genk. Bestel je gratis ticket(s) voor 18, 19 en 20 oktober.

OxyTiME
Jij komt toch ook? Op 18, 19 en 20 oktober staat SenNet nét als vorige jaren weer op de Actief50 beurs. Bestel meteen je gratis ticket(s). We verwachten je in onze feestelijke open ruimte waar dit jaar alles draait rond levenskunst.  En natuurlijk kan je elkaar ontmoeten in ons gezellig Seniorennet Café. Vanaf volgend SenNet Magazine krijg je meer leuke weetjes en details uit het programma. Nu lees je al wat je allemaal kan meemaken. Ontdek de levenskunstenaar in jou.

OxyTiME

Ontdek de levenskunstenaar in jou bij SeniorenNet.

We leven maar één keer en het is de kunst om je leven glans te geven en er iets moois van te maken, elke dag opnieuw. SenNet staat nét als vorige jaren op Actief50 met een feestelijke open ruimte waar dit jaar alles draait rond LEVENSKUNST. SenNet zet de geneugten in het leven dus in de kijker en bied je met het OxyTiME Paspoort van de levensgenieter heel wat kansen en toegang tot een spectaculair aanbod van reizen, vakanties, dagjes, weekjes, weekendjes weg, hotelovernachtingen en -arrangementen, resto's , concerten, films, theater, evenementen, workshops en cursussen. De levenskunstenaar is diegene die de kansen benut. Ontdek zelf alle verrassingen, we hebben ook op muzikaal vlak moois voor je in petto.

OxyTiME

Bijpraten en genieten in het SenNet Café.

Ontmoet elkaar in ons gezellige en kleurrijke café. Na een verpozing bij een lekker drankje en hapje en even heerlijk bijpraten moet je zeker even rondkijken bij een paar van de standjes van de 'Inspiratie Academie' die rondom zijn opgesteld. De organisaties staan je heel graag te woord om meer te vertellen over levenskunst; beter communiceren met anderen via NLP, leren in het Instituut voor Aandacht en Mindfulness, de School voor Zelfvertrouwen of De Levensschool. En denk je dat je een leuk leven zonder alcohol niet of wel mogelijk is? Check het bij 'De Beste Beslissing'!

Volg een voordracht van de Inspiratie Academie...

Je kan ook geanimeerde voordrachten volgen van de Inspiratie Academie van bovenvermelde organisatoren. Kijk op www.seniorennet.benaar het programma en schrijf je in.

OxyTiME

IDFou helpt je woondromen te verwezenlijken.

Ben je al lang aan het dromen van een nieuwe keuken of badkamer? Zoek je inspiratie om je woning aan te passen aan je leven nu de kids uit huis zijn? Wil je een mooi meubel in de living, je woning aanpassen voor later...? Wat je ook wilt, In de stand van IDFou (Hal B) vind je inspiratie en de mooiste ideeën om al je wensen te vervullen. Meer nog, bij IDFou kunnen de plannen volledig op maat en tot in de puntjes voor je worden uitgewerkt.

Kom naar ons Kooktheater...

In het kooktheater van Electrolux kan je drie dagen lang sessies showcooking volgen: Van topchef mag je letterlijk afkijken hoe je heerlijke gerechten bereidt. OxyTiME Met je OxyTiME maak je kans om aan te schuiven rond het kookeiland. Heb je (nog geen) OxyTiME dan kom je gewoon rond de open keuken staan. Je mag meeproeven en ...op het einde van elke sessie krijg je het recept.

Ben jij al OxyTiME?

Met je OxyTiME kaart kan je natuurlijk meteen genieten van alle aanbiedingen: bij Cruisieurope, de standen van IDFou, de workshops en nog veel meer. Aarzel ook niet om je OxyTiME nu al te verlengen op de beurs. Want je trouw wordt beloond met een mooie verrassing.

OxyTiME

Ken je OxyTiME nog niet?

Dan kan je in ons OxyTiME dorp aan den lijve ondervinden wat het OxyTiME aanbod inhoudt. Je gaat versteld staan. Je kan natuurlijk ook meteen al eens op www.oxytime.be gaan snuffelen.

Doe mee en win!

Doe mee aan de wedstrijd. Je kan hele mooie prijzen winnen. Hoofdprijs is een stoomoven van Electrolux t.w.v. € 2.500.

 

Bestel je gratis toegangsticket.

Dankzij SeniorenNet krijg je een gratis toegangsticket t.w.v. € 7 voor de Actief50 beurs op 18, 19 en 20 oktober. De beurs is open vrijdag van 13 tot 18 uur, zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur. Bestel hier je gratis ticket(s).

Tot ziens in de Limburghal!

0 reacties

Login Registreer

Login met

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie