SenNetRedactie

Ontspannen in je eigen verblijf aan de kust met Miramar II.

Bij de appartementen van Miramar II ligt de zeedijk aan je voeten en is het centrum van Blankenberge binnen handbereik. Voor een investering vanaf € 199.500 kan je thuiskomen aan zee, en tegelijkertijd bouwen aan je toekomst. De bijzondere ligging, het overvloedige licht en het zonnige terras aan de voorzijde geven je het allerbeste van een verblijf aan de kust. Klik voor meer informatie.  

 • Beginnen met beleggen: ga voor dividend

  Hoe ga je het best aan de slag met aandelen? Samen met andere auteurs wil de Vlaamse Federatie van Beleggers ook beginnende beleggers bijstaan in hun zoektocht naar een goed rendement voor hun geld. Ze bieden op hun website een heel interessante minicursus ‘Start met aandelen’ aan. Vermogensbeheerder Ivan Snurer legt uit waarom je meer rekening moet houden met het dividend dan met de koersen.

 • Plan je droomvakantie op Vakantiesalon Antwerpen!

  Eind deze maand blaast het Vakantiesalon Antwerpen 40 kaarsjes uit. Die verjaardag wordt tussen 25 en 28 januari uitbundig gevierd met muziek en dans, maar natuurlijk ook met heel wat nieuwe reisformules. De beurs opent met een optreden van Kathleen (ex-K3), die ook een exclusieve reis naar Zuid-Afrika wegschenkt! Koop je tickets nu aan de helft van de prijs via SeniorenNet en waag je kans!

 • 6 eenvoudige gewoontes van mensen zonder stress

  Heb jij veel last van stress? Het zijn niet enkel de grote beslissingen en uitdagingen in je leven, zoals je loopbaan, relaties, geld en gezondheid, die je stress kunnen bezorgen. Elke dag kunnen er probleempjes de kop opsteken waar je je onnodig druk om maakt. Om je stress onder controle te houden, somt lifecoach Wim Annerel zes kleine gewoontes op die een groot verschil kunnen maken.

Dringend nood aan thuishulp?

Organisator Dringende Thuiszorg van CM regelt voor jou hulp op maat in samenwerking met de thuiszorgpartners. Zo kan jij uitrusten, want beter worden is belangrijker dan organiseren. Meer info: www.cm.be/dringendethuiszorg.

 • Boswellia, de koninklijke wierookhars uit de Ayurveda

  De wijzen uit het Oosten brachten het kindje Jezus drie kostbare geschenken met een grote symbolische waarde: goud, mirre en wierook. Nu Kerstmis net achter de rug is, staat apotheker Piet Sollie even stil bij de medische eigenschappen van wierookhars, dat uit de wierookboom of Boswellia serrata gewonnen wordt.

 • ‘Niet’ jij je leven aan elkaar? Dan kan je niet genieten!

  Hoe vaak per dag gebruik jij de woorden 'niet' en 'moeten'? Het zijn woorden die op het eerste gezicht onschuldig lijken, maar die jou en anderen kunnen belemmeren te zijn wie jullie echt zijn. Healingcoach Isabelle Lambrecht hecht belang aan positieve communicatie zodat ze ten volle van het leven kan genieten.

Droomt u al lang van een (tweede) thuis in Knokke?

Villa Duinenwater maakt uw droom waar. De residentie ligt in een prachtig groendomein en biedt een ruime keuze aan appartementen. Eén, twee of drie slaapkamers, een extra badkamer... U kiest de thuis die bij u past, met een afwerking op uw maat. Alle appartementen beschikken over riante terrassen of tuinen. Ontdek hier snel het aanbod.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie