Waar vandaan: Culinair > Recepten > Rugje van tam konijn met lagoustinestaartjes, tempura van oesters

Receptendatabank

Rugje van tam konijn met lagoustinestaartjes, tempura van oesters culinair

Keuken: Belgisch Afdrukken
Rugje van tam konijn met lagoustinestaartjes, tempura van oesters

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

Bereiding

Ontbeen het konijnerugje, sla de filet van het konijn plat, kruid ze en beleg ze met de spinazie en de langoustinestaartjes.
Rol het geheel stevig op i
n aluminiumfolie en gaar het rolletje in de steamer.
Pocheer de oesters even en dep ze droog, wentel ze in bloem en haal ze door het tempurabeslag. Frituur ze in Fijne Frituurolie of Excellence.
Maak een sausje op basis van een gevogeltebouillon met room, afgewerkt met bieslook.
Plaats het geheel centraal op een bord op een sokkeltje van in Zonnebloemolie opgebakken fettucini, op smaak gebracht met tomatencoulis.
Werk af met een takje dille.

Extra / Tip

i.p.v. de Zonnebloemolie kan u Vandemoortele Culinaire gebruiken.

Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (1)

Rugje van tam konijn met lagoustinestaartjes
Jammer dat de stoomtijd er niet bijstaat.
Ruddy , ingegeven op 03 april 2010, 13:54

Bron recept: Lekker lichte seizoensgerechten. Voor meer recepten surf naar www.vandemoortele.be | 206049 keer gezien | 17 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=170