Waar vandaan: Culinair > Recepten > Gratin savoyard

Receptendatabank

Gratin savoyard culinair

60 min. Keuken: Frans Afdrukken
Gratin savoyard

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

  • peper en zout
  • 1 stuk(s) rijpe Reblochon
  • 2 deciliter room (alpro soya)
  • 2 deciliter room of Alpro Soya Cuisine
  • 2 eetlepel(s) Vitelma Finesse
  • 2 stuk(s) uien
  • 400 gram aardappelen

Voedingswaarde


Bereiding

• Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes.

• Pel de uien en snijd ze in ringen. Meng de uien met de aardappelen.

• Smeer een ovenschotel in met de Vitelma Finesse en schik er de aardappelschijfjes in. Breng goed op smaak met peper en zout en giet er de sojaroom over.

• Snijd de korst van de kaas en leg die op de gratin.

• Dek de schotel af met aluminiumfolie en plaats die gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180°.

• Dien goed heet op met gedroogde ham of grisonvlees en augurkjes.


Extra / Tip


Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (0)

Bron recept: Copyright : Standaard uitgeverij, Recepten en fotografie Véronique en Michel De Meyer | 20069 keer gezien | 17 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=283