Waar vandaan: Steun SeniorenNet

Steun SeniorenNet

 
Beste SeniorenNet bezoeker, we hopen dat je dankzij SeniorenNet toch een tikkeltje een beter leven hebt of een beter gevoel. Help ons financieel door middel van een donatie om te zorgen dat we in 2017 voldoende middelen hebben om dit voor je te blijven doen. Dank u wel!
 

Kies uw bedrag

Ander bedrag

 

Waar uw donatie voor wordt gebruikt 

  • SeniorenNet behouden: we zorgen zoveel mogelijk voor onze eigen middelen door middel van advertenties en verkoop van producten, maar we hangen echter toch nog af van donaties. Dankzij uw donatie kunnen we SeniorenNet behouden en verder prachtig maken, zodat jij er van kan blijven genieten.

  • Technologie: servers, elektriciteit, bandbreedte, onderhoud. SeniorenNet is in de top grootste websites in België en draait op een fractie van het budget van andere top websites.
     
  • Mensen: andere grote Belgische websites hebben honderden of duizenden medewerkers. Wij hebben er een handvol. Een donatie is een investering in een efficiënt SeniorenNet. Wij werken enkel met lokale medewerkers, geen oursourcing in het verre Oosten.

 

Oproep van SeniorenNet-oprichter Pascal Vyncke

Toen ik 15 jaar geleden SeniorenNet oprichtte, had ik als doel om iets uitzonderlijks voor de 50-plussers te maken. Een belangrijk punt was dat dit gratis moest zijn voor iedereen, zodat ook financieel zwakkere vijftigplussers er gebruik van konden maken. Open, onafhankelijk, neutraal en vrij voor iedereen. Ik begon eraan op 15-jarige leeftijd en intussen ben ik er nog steeds elke dag, nacht en weekend met bezig.

SeniorenNet is uitgegroeid tot een van de grootste websites in België, met meer dan 1,5 miljoen vaste bezoekers. Waar andere websites astronomische budgetten hebben en zelfs duizenden medewerkers, slagen wij erin extreem efficiënt te werken met slechts een handvol medewerkers en 150 zeer enthousiaste vrijwilligers. We hebben echter niet de budgetten van dergelijk grote websites, terwijl we wel een belangrijk deel van de hoge kosten hebben voor technologie zoals servers, internetverkeer, elektriciteit, huur, onderhoud, enz. Om miljoenen bezoekers te kunnen ontvangen is er een grote infrastructuur nodig!

Ik ben ervan overtuigd dat SeniorenNet voor je een positief verschil heeft gebracht. Geef ons dan ook iets terug.

Voor elke euro die je ons geeft, maak je kans op een bezoek bij ons op SeniorenNet. Hoe meer je dus geeft, hoe groter de kans!

Overweeg daarom om een donatie te geven wat je maar kunt missen, om SeniorenNet te beschermen en te onderhouden in 2017.

Bedankt,

Pascal Vyncke
Oprichter SeniorenNet

Als u een zeer grote donatie wenst te doen en u wilt hiervoor ook uw naam of bedrijf bij vermeld hebben, e-mail ons op support@seniorennet.be.