Waar vandaan: Homepage > Specials

Publireportage

Bezoek en ervaar Actief50

De Actief50-beurs, die plaats vindt van 12 tot en met 14 oktober in de Genkse Limburghal is een uitermate actieve beurs. Hier kan je testen, voelen, zien en proeven met al je zintuigen.
Standhouders laten zo elke bezoeker zelf kennis maken met allerlei nieuwigheden en interessante informatie. Wie zelf ervaart, is sneller overtuigd.

 

Gratis ticket, klik hier.
 

De Actief50-beurs biedt een mooi overzicht van thema´s die perfect aansluiten bij de lifestyle van actieve 50-plussers: gezondheid, comfort, vrije tijd en genieten.

Met meer dan 100 standhouders
en dankzij de inbreng van SeniorenNet is Actief50 dé grootste actiebeurs voor actieve levensgenieters. Klik hier voor meer info wat je allemaal kan beleven op de SeniorenNet standen!

Hoofddoel is niet alleen de bezoeker te informeren maar ook om hem ter plaatse te laten proeven van het beursaanbod. Dat kan via de vele workshops en initiaties.

 

Voor meer informatie over een gezonde levenswijze, kan je terecht op de stand van CM Limburg. Je kan er een gratis fitheidstest uitvoeren en er allerhande tips verzamelen voor een gezonde levensstijl.

 

Wie de CM-stand bezoekt, kan bovendien een CM-wellnessarrangement voor twee personen winnen.


E
én van de andere aanwezigen op de beurs is de Provincie Limburg. Op hun stand ontdek je wat jouw provinciebestuur te bieden heeft op vlak van wonen, gezond leven, familie en zorg,
vrije tijd en vakantie.

 

Een greep uit het aanbod: isolatiequickscan van je huis of appartement, inbraakbeveiliging, Limburg Beweegt, thuishulp, volwasseneneducatie, cultuuraanbod en voeding vanaf 50.

 
Actief50 steekt ook de provinciegrenzen over en laat je kennis maken met Wallonië. Ontdek verblijfs- en vakantiemogelijkheden in Walloni
ë: B&B, horeca, streekbieren, streekgerechten, enz.

Bezoek de stand van OPT en maak kans op een van de 5 overnachtingen met ontbijt voor 2 personen (waarde 150 euro).

Ten slotte is het goed om weten dat je met OxyPass van SeniorenNet kan genieten van allerhande VIP-voordelen en VIP-behandelingen.


Actief50-beurs praktisch
 • Locatie: Limburghal Genk
 • Beursdata: van 12 oktober tot en met 14 oktober
  Vrijdag van 13u00 tot 19u00
  Zaterdag en zondag van 10u00 tot 18u00
 • Inkom: 5 euro per persoon wanneer je je tickets bestelt via de website: www.actief50.be
 • Tickets aan de kassa: 7 euro
  Op vertoon van je OxyPass gratis toegang voor 2 personen
  Gratis dankzij SeniorenNet (zie hieronder)
  Bekijk de lijst met standhouders op www.actief50.be.
 • Gratis parking!

Gratis tickets Actief50 beurs

Actief50 schenkt SeniorenNet bezoekers een gratis toegangsticket tot de Actief50 beurs.
Vul onderstaande gegevens in en druk op de toets onderaan om je aanvraag te verzenden.
Je ontvangt jouw gratis toegangsticket daarna automatisch in je mailbox.


Warning: include(aanvraag_formulier.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/www.seniorennet.be/webroot/old/Dossier/SenNet_Live/2011_actief50_formulier.php on line 47 Warning: include(): Failed opening 'aanvraag_formulier.php' for inclusion (include_path='.:/opt/lsws/lsphp53/lib/php') in /www/www.seniorennet.be/webroot/old/Dossier/SenNet_Live/2011_actief50_formulier.php on line 47