Waar vandaan: Actueel >

Actueel - SeniorenNet lanceert uniek initiatief in internetwereld!

Archief

SeniorenNet pakt, in samenwerking met uitgeverij Lannoo, opnieuw uit met een uniek initiatief in de internetwereld. 
Vanaf vandaag kan je een nieuw uitgekomen boek "De Belgen in Engeland 1940-1945" (223 pagina's) ÓÓK integraal én gratis op SeniorenNet lezen!

SeniorenNet is initiatiefnemer van een nooit gezien project: een splinternieuw uitgegeven boek ook volledig op de website plaatsen!
SeniorenNet streeft ernaar om informatie snel en eenvoudig toegankelijk te maken voor iedereen.  Vandaar dit nieuwe initiatief.  In plaats van dat de informatie enkel in boekvorm te verkrijgen is, kan je het nu gratis lezen op internet.
Iedereen die het wenst kan het boek “De Belgen in Engeland 1940-1945” volledig lezen op internet, niet in een onhandig pdf-formaat, maar volledig geïntegreerd als webpagina’s van www.SeniorenNet.be.

In het boek “De Belgen in Engeland 1940-1945”, beschrijft auteur Frank Decat het reilen en zeilen van de Belgische strijdkrachten tijdens de oorlog en de operaties waarbij zij betrokken waren. Frank Decat is historicus en gespecialiseerd in militaire geschiedenis.

Uit een onderzoek van SeniorenNet bij 2.264 vijftigplussers, blijkt 58,2% geïnteresseerd te zijn en meer te willen weten over de tweede wereldoorlog.  Geen toeval dus dat SeniorenNet juist dit boek selecteerde om met dit nieuwe initiatief te starten!

Het boek is te lezen op www.SeniorenNet.be onder de rubriek “Vrije Tijd”; of rechtstreeks: www.SeniorenNet.be/BelgenInEngeland .

 

 

rss