Waar vandaan: Actueel >

Actueel - SeniorenNet lanceert gratis interactieve digitale internet TV: Kanaal50!

Archief

SeniorenNet start met interactieve internet TV!  En dit volledig gratis.
Je kan kijken wannr je wenst, hoe vk je wenst, waar je wenst en wt je zelf wenst.  Het is volledig interactief, zodat je zlf beslist wat je kijkt.

En dit op http://www.Kanaal50.be !

Talloze TV reportages over interessante onderwerpen.  Hoe buxus snoeien, EHBO, electriciteit leggen of het plafond herstellen?  Je kan het allemaal zien op Kanaal50!
Er is echter ook gedacht aan ontspanning: portretten, reportages, de levensdroom,... ook daarvan kan je reportages vinden in de rubriek "SenTiViTy", de TV rubriek die sterk gelinkt is met SeniorenNet!  Je kan er SeniorenNet'ers herkennen!

Ook wordt gedacht aan debat.  Debatteer rond een bepaald onderwerp in ons "videodebat" op Kanaal50.be.

Aan interactiviteit geen tekort.  Naast het kunnen waarderen van filmpjes, het kunnen doorgeven van reacties aan elkaar, maar ook pauzeren, doorspoelen, terugspoelen, enz. is mogelijk!
En wat dacht je van een TV playlist?  Stel je playlist samen en kijk zo een rustig avondje met de door jou gekozen programma's achter elkaar.  Kan je niet kiezen uit de talloze programma's?  Dan kan je de playlist laten samenstellen door de computer.

Alle reportages zijn gemaakt door een professionele ploeg.  Een heis camerateam, montage, geluid, redactie,... Zodat je hoogwaardige kwaliteitsreportages krijgt, die bovendien op goede kwaliteit te zien zijn op Kanaal50.

Je kan ook videos doorsturen naar vrienden, of gewoon op je eigen blog of website zetten.  Zo kunnen bezoekers op je website de filmpjes zien, zonder naar Kanaal50 te surfen.  En ja, gratis.

Uitgebreide belangstelling was er vandaag bij de officile voorstelling, waar een selecte groep SeniorenNet bezoekers aanwezig waren.  Om 11:04:13 was d officile moment tijdends de voorstelling dat www.Kanaal50.be online ging!

Zo weet je ook weer ineens waar het SeniorenNet team de laatste tijd met bezig was!
Kijk snel op www.Kanaal50.be !  Het is het audiovisuele platform van SeniorenNet! 

Veel kijkplezier!

 

 

rss