Waar vandaan: Reisverhalen > Afrika ( 98 ) > Tunisie/ Tabarka

Tunisie/ Tabarka

- Met Tunisair : Strenge controle , om voldoende gekende redenen . Secuur op overgewicht . Bvb : zonder voorafgaandelijke vermelding mag een hondje van 5kg. aan boord mits het betalen van het overgewicht waren ze vergeten melden op de dokumenten . Gezondheidspapieren van de dierenarts was niet hun interesse .
Tabarka : Groene mooie omgeving , onder de loofbomen ligt er wel voldoende zwerfvuil . Goede temperatuur in September. Voor de duikers , laat u niet vangen aan die opgehemelde brochure van koraalparadijs enz. Ronduit het is daar de moeite niet in het water te gaan !
Hotel : Brochure Jetair.
Deze die naar dit hotel waren gekomen voor de 2de maal waren nu sterk mistevreden .
Van zeer goed in 2001 tot slecht in 2002 !
Een uitgebluste animatiehostess die meer oog had voor haar jonge inlandse medewerkers ? deed de geprogrammeerde animatie sfeerloos verlopen .
Het is een All-inn formule maar in welke rang weet ik niet , want er waren meer betalende dranken en uitzonderingen dan anderen .
De discobas gaf van zijn " latte " tot 2.30u 's nachts !
Fluitjesbier en lauwe frisdranken samen met hun vijgendrank was wel in !
Bubbelbad was direkt in het zwembad met een pompiersstraal die spierpijn veroorzaakte .
Bij het nemen van een turksbad en ge nam er géén massage bij, keek die homo , u zo rap mogelijk buiten .
Het eten en de hygiene was beneden alles en zonder variatie en fruit . Meer dan 50% van de Belgen heeft voor meerdere dagen met darmstoornissen moeten afrekenen . Wilt u dit Hotel Royal Golf Jetair Alpha club toch eens ontdekken neem voldoende Imodium mede .
Na die algemene ontevredenheid bij de Belgen zijn er verscheidene schriftelijke klachten aan de Jetair hostess afgegeven .
We zullen zien wat er van komt ! Een goede raad : Tabarka is een goede vakantie bestemming , maar er zijn in de omgeving van dit hotel betere keuzes te maken .Misschien iets duurder , maar van een recentere datum en een betere ligging aan het strand .

Reisverhaal ingestuurd door Manu ( ) op 22-09-02 (ID 23)