Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

SeniorenNet Forum Index
SeniorenNet - Registratie Voorwaarden

SeniorenNet en het SeniorenNet Forum is volledig politiek en commercieel onafhankelijk en is volledig uit privé initiatief. Geen enkele handeling van SeniorenNet of een SeniorenNet Moderator zal uit politieke of commerciële handeling gebeuren, elke moderator werd streng geselecteerd en handelt volledig onafhankelijk en hierop wordt permanent onafhankelijk op toegekeken.

Het is niet toegelaten teksten/berichten of gedeelten hiervan over te nemen of te publiceren, te vertalen of te citeren op een andere website of andere media, of onder welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van SeniorenNet. Dit omwille van auteursrechten, maar ook voor de bescherming van de privacy van onze gebruikers.
Het is ook verboden om persoonsgegevens te verzamelen van onze bezoekers, de e-mail adressen te kopiëren of op te slaan in een databank of op eender welke andere manier te verzamelen of op te slaan.

Het SeniorenNet Forum is er om een plaats te bieden waar senioren met elkaar kunnen communiceren over alle mogelijke onderwerpen. Dit omvat zowel hobbies, actualiteit, politiek, reizen, gezondheid, geld, computer, internet, poëzie, enz. U kan op elk moment en op elke rubriek uw eigen vragen, antwoorden, informatie mening plaatsen. Het SeniorenNet Forum is een privilege, geen recht.
Je geeft verder aan dat je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georienteerde of illegale berichten plaatst. Verder dien je je te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels in je land als die van België (locatie SeniorenNet) of internationale regels. Het is verboden reclame te plaatsen voor eender wat en onder eender welke vorm. Je dient respect te hebben voor de andere gebruikers hun mening. Het is niet toegelaten mensen persoonlijk aan te vallen op eender welke manier dan ook.
Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt kunnen berichten verwijderd worden of kan je meteen en permanent gebanned worden en zal eventueel je service provider (ISP) op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Indien nodig zullen ernstige misdrijven tegen de wet of deze regels worden doorgegeven aan de politie of andere betrokken diensten. Je blijft ten alle tijde verantwoordelijk voor wat je doet op het SeniorenNet Forum en bij misbruik wordt u ook persoonlijk verantwoordelijk gesteld.

Het is niet toegelaten kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georienteerde, auteursrechtelijk beschermde of illegale gebruikersnamen (schuilnaam) te nemen.
Er is slechts toegelaten één (1) registratie per rechtspersoon. Indien meerdere registraties gewenst zijn, moet dit met voorafgaande schriftelijke toestemming van SeniorenNet gebeuren.

De beheerders en modertors van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van SeniorenNet. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators, SeniorenNet of de webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud, boodschap, informatie, gevolg of schade van berichten van gebruikers.

SeniorenNet heeft dus GEEN banden met de auteurs (gebruikers) op het forum.
SeniorenNet is NIET verantwoordelijk voor de (foutieve) inhoud, gevolg, schade van de berichten geplaatst door de bezoekers (auteurs van de berichten). Berichten worden enkel verwijderd indien deze tegen de regels zijn beschreven in deze voorwaarden, en dus niet omdat ze niet strekken met de mening of doel van SeniorenNet.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten strekt dus daarom NIET met die van SeniorenNet.


Verder bewaart het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten geen van de gebruikers informatie die in het profiel opgegeven wordt. Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hack poginen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.

Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Het email adres dat je opgeeft wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van je gebruikersnaam en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord vergeet.

Elk bericht dat u plaatst op het SeniorenNet Forum valt onder uw verantwoordelijkheid en NIET onder de verantwoordelijkheid van SeniorenNet. Dit is inclusief maar niet limitatief tot berichten die tegen de regels zijn, die tegen een wet zijn, die auteursrechten schenden, illegale zaken bevatten, enz.

Bij het inschrijven op het forum zal u ook automatisch en kostenloos worden ingeschreven op de SeniorenNet Nieuwsbrief. Dit omdat deze belangrijk nieuws kan bevatten over het SeniorenNet Forum. Het is echter mogelijk om op eender welk moment u hierop terug uit te schrijven zonder enige kosten of verplichtingen.

Verder bent u onderhevig aan de officiële disclaimer van SeniorenNet (te lezen op https://www.seniorennet.be/Pages/Overige/disclaimer.php).

Het forum wordt voortdurend onderhouden en oude berichten worden verwijderd indien deze niet meer nuttig zijn of verouderd zijn. Zo behouden we enkel de interessante berichten op het forum. Afhankelijk van het soort bericht (wens, oefenforum,...) wordt het na enkele weken, maanden of nooit verwijderd. Berichten of titels kunnen worden aangepast of verwijderd indien dit voor algemeen belang is of voor de duidelijkheid. Berichten kunnen worden verwijderd indien deze dubbel geplaatst werden. Berichten kunnen worden aangepast, verwijderd of worden verplaast indien deze in een foutieve rubriek werden geplaatst.

Deze voorwaarden kunnen in de loop van de tijd wijzigen.

Het SeniorenNet-team wenst je heel veel forumplezier!

BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.