Myriam54, Joy,
Er is een verschil tussen Systeem...Back-up (Google back-up) en Google "
Back-up en Synchronisatie". (*)
Om foto's op al uw apparaten beschikbaar te maken heb je Google "
Back-up en Synchronisatie" nodig.
Dat stel je zo in:
Back-up en synchronisatie' in- of uitschakelen
Zorg ervoor dat u bent ingelogd voordat u begint.
Open de
Google Foto's-app op je Android-telefoon of -tablet.
Log in op je Google-account.
Tik bovenaan op Menu Menu.
Selecteer Instellingen > en vervolgens
Back-up en synchronisatie.
Tik op '
Back-up en synchronisatie' om dit in of uit te schakelen.
Zie volledige tekst in de link hierboven.
(*) Achtergrond info.
Gesynchroniseerde foto´s vind je terug op Google drive onder Mijn Drive > Google Foto´s. bvb:
Google Back-up vind je terug op Google Mijn Drive onder Back-ups. bvb:
De Back-ups bevatten gegevens van all apps op de smartphone en dienen enkel als reserve kopie voor in geval van nood of wanneer men een app opnieuw installeert.