Dit is de ACTIVITEITENKALENDER

Dit is het forum voor aankondigingen, informatie en afspraken voor de bijeenkomsten (meetings), georganiseerd voor het SeniorenNet forum, chat en/of mailgroepen (dus geen publieke manifestaties, concerten,...).

Tilly
Moderator SeniorenNet
Lid geworden op: 24 dec 2002, 15:35
Locatie: aan het bos van den baron

23 jan 2007, 12:54

Alle bijeenkomsten die in naam van SeniorenNet worden georganiseerd:

Klik hier:

ACTIVITEITENKALENDER van SENIORENNET


Even verduidelijken hoe iemand tewerk gaat als hij/zij een meeting wil plannen want er blijken misverstanden rond te bestaan:
  • 1. De datum van de meeting aanvragen met daarbij zoveel mogelijk details, wegbeschrijving en eventuele foto's. Die gegevens worden dan doorgezonden naar de adviescommissie.

    - voor de mailgroepen: mentor van uw mailgroep
    - voor de chatbox: chatmasters
    - voor de blogs : blogmaster
    - voor het forum: moderators en supports

    2. Wanneer deze meeting is goedgekeurd en toegevoegd aan de activiteitenkalender, kan een korte melding hiervan op forum geplaatst worden met de link van de activiteitenkalender waar iedereen alle verdere informatie kan lezen. Verder geen links naar blogs, geen rek.nummers of prijzen op het forum zelf aub.

    3. Mailgroepen en bloggers kunnen op hun eigen terrein voldoende reclame maken na toevoeging in de activiteitenkalender. Deelnemerslijsten en onderlinge afspraken kunnen in de topic gemeld worden om samen te reizen en de weg te kennen enz.
Hou aub rekening met deze afspraken zodat de meetings duidelijk en overzichtelijk blijven. Berichten waar geen link van de activiteitenkalender instaat worden verwijderd tot na de toevoeging.

Hartelijk dank voor jullie begrip :idea:

Tilly