CogniSure

Hier is de plaats voor discussie en vragen over psychische aandoeningen

pampalini
Lid geworden op: 09 jul 2008, 13:48
Locatie: Malle

09 jul 2008, 14:06

CogniSure is een voedingssuplement op basis van colostrum (als er een jong geboren wordt, maakt ieder zoogdier voormelk, colostrum, aan). Het wordt door een Amerikaans labo, Metagenetics, gecommercialiseerd. Het werkzame bestanddeel is "proline-rich polypeptide complex 100 mcg".
Het zou een sterke anti-oxidant werking hebben en daarmee de levenduur van menselijke cellen verlengen. Gezien, dit product nog niet via Belgische apotheken te verkrijgen is, zou een kennis van me dit voedingssuplement graag voor zijn moeder via internet willen bestellen uit Amerika. Kan hij dat zo maar doen, maw is dat legaal? Moeten er ook invoerrechten betaald worden, hoeveel? Heeft al iemand ervaring met CogniSure?

Dank bij voorbaat.
bakker

09 jul 2008, 14:37

U spreekt over voedingssupplement, niet over medicijnen, ik weet het, maar toch zou ik dit eens lezen en er even over nadenken

http://www.gva.be/nieuws/buitenland/def ... 3207FDC166
Toch ook weer raar dat iemmand die de eerste keer post hier, ineens een hele uitleg komt doen over een voedingsupplement dat niet in Belgie verkrijgbaar is maar enkel via internet.
Bij dergelijke dingen stel ik me steeds vragen, en dan ook weer dat " het is niet voor mij maar een vriend enz enz ..."

pampalini
Lid geworden op: 09 jul 2008, 13:48
Locatie: Malle

09 jul 2008, 15:58

Dank voor uw reactie.
Misschien ben ik een beetje naief, ik wou echt iemand helpen, het is nl. de eerste keer dat ik een bericht op internet post.
Het is uw goed recht om mijn beweegredenen in vraag te stellen. Ik ben ook geen voorstander van wat dan ook via internet te bestellen.
Voor zover ik kan nagaan gaat het hier om een supplement dat regelmatig toegediend wordt door artsen in de VS.
Een hele uitleg heb ik niet gedaan, maar op volgende links kan U die wel vinden. Uit de tweede blijkt tevens dat Cyprus het eerste land in Europa is, waar dit supplement sinds kort wel verdeeld wordt.

linken verwijderd door moderator
Mocht ik voor sommige mensen valse hoop gecreëerd hebben, verontschuldig ik me daarvoor. Ook is het niet mijn bedoeling om mensen aan te zetten om via internet supplementen of medicijnen aan te kopen.

Als U dit niet gelooft, mag U mij gerust laten schrappen door de moderator.
bakker

09 jul 2008, 16:34

En nog maar een paar links met reclame er boven op omdat een kennis van de poster het via internet, in amerka zou willen bestellen voor zijn moeder :cry: :cry:

pampalini
Lid geworden op: 09 jul 2008, 13:48
Locatie: Malle

09 jul 2008, 17:17

Ik heb de webmaster verzocht om mijn berichten van het forum te verwijderen en om mijn registratie ongedaan te maken. Tevreden?
bakker

09 jul 2008, 18:14

Dat was helemaal niet mijn bedoeling, ik gaf wel mijn mening, dat mag toch op een forum ?

oomski
Lid geworden op: 28 mei 2008, 08:25
Locatie: Thuis.

12 sep 2008, 10:44

kleuterschool?
Wie is de kleuter?

Er is een groot verschil tussen "discussiëren, zelfs hard discussiëren en zijn mening zeggen", en "beledigen en spotten" .
Wie op wraak zint, houdt zijn eigen wonden open.
bakker

12 sep 2008, 15:14

Oomski, ik;beledig of spot niet, ik stel een vraag over het waarom van deze posting die pure verdoken reclame is. Hoe komt iemand die nooit iets heeft gepost ineens met dergelijke vraag ? Bij zoeits heb ik mijn bedenkingen en ik informeer daar dan naar. Mag het ?
Als u daar twee maand na de posting last van begint te krijgen tja daar kan ik ook niet aan doen.

oomski
Lid geworden op: 28 mei 2008, 08:25
Locatie: Thuis.

12 sep 2008, 16:42

Sorry bakker dat was een reactie op divine, na uw post, maar blijkbaar is die post weg.
Wie op wraak zint, houdt zijn eigen wonden open.