website-+

Vragen/antwoorden betreffende het maken van je eigen website.

vercruysse roger
Lid geworden op: 08 mar 2005, 20:35
Locatie: diksmuide

06 jun 2005, 19:10

Hallo vrienden, ik blijf maar problemen hebben met mijn derde bladzijde .Ze staat nu op internet Ik heb er 2 fotos met tekts in geplaatst dat is gelukt.Een derde foto als banner wil maar niet op internet; reeds verschillende malen opgeladen.als je kijkt op : www.rogersicon-iconen.be en je klikt op:vervold naar ikonen :zie je daar het vierkanktje waar de foto moet komen dubbel klik erop en ga naar eigen schappen en wat zie je de foto is niet beschikbaar;nochtans op de kladblok weergave staat ze erop. de foto is zeker opgeslagen in het HTML bestand[/u]

Navy
Lid geworden op: 06 aug 2004, 11:07
Locatie: Vierlingsbeek (Nederland - Noord Brabant)

06 jun 2005, 19:14

Maar staat de foto ook op internet? Dus heb je die foto ge-upload? En is de verwijzing naar die foto correct?

Van Loon
Lid geworden op: 29 nov 2004, 21:23
Locatie: Antwerpen - België

06 jun 2005, 20:49

Ik zie niets abnormaals. Uw openingspagina lijkt OK, als ik klik op Vervolg naar Iconen gaat er een pagina open met twee ikonen, zie nergens een vierkantje waar een foto zou moeten komen. Ofwel versta ik het niet, ofwel leg jij het niet duidelijk uit. maar voor mij is alles normal. Kijk wel met Firefox.
Maar als ik de broncode bekijk zie ik in uw derde pagina wel degelijk drie beelden staan, en het beeld hoofd.jpg wordt niet afgebeeld. Maar als ik http://www.rogersicon-iconen.be/hoofd.jpg oproep wordt er niets gevonden, terwijl bijvoorbeeld http://www.rogersicon-iconen.be/vla.jpg wel een beeld toont. Voor mij is de konklusie dan ook dat het beeld hoofd.jpg niet opgeladen is, of onder een verkeerde naam, of .....Er is alleszins iets fout met dat beeld, het wordt niet door de browser gevonden. Of heb je hoofd.jpg in een andere map opgeladen?