Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
Camiel Devos


Geregistreerd op: 9-4-2015
Woonplaats: Aalst

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 28 Sep 2015, 9:21  Onderwerp: Dreamweaver
Voor het maken onderhouden van mijn website gebruik ik Dreamweaver.
Nu, met Windows 10 blijkt Dreamweaver niet meer te installeren of te werken.
Weet iemand hier iets over ?

Dank, Camiel Devos.
Werk met computer bijna sinds de geboorte ervan.
Paul Siemons


Geregistreerd op: 3-2-2004


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 28 Sep 2015, 9:29 
Dit zou moeten helpen: https://helpx.adobe.com/dreamweaver/kb/dreamweaverandwindows10.html
Camiel Devos


Geregistreerd op: 9-4-2015
Woonplaats: Aalst

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 28 Sep 2015, 10:20  Onderwerp: Dreamweaver
ik zou dus moeten intikken sfc /scannow
Na max 10 stopt dit steeds met: Windows Resource suste .......can not request...
wat is dit
Werk met computer bijna sinds de geboorte ervan.
Paul Siemons


Geregistreerd op: 3-2-2004


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 28 Sep 2015, 16:25  Onderwerp: Re: Dreamweaver
Camiel Devos schreef:
ik zou dus moeten intikken sfc /scannow
Na max 10 stopt dit steeds met: Windows Resource suste .......can not request...
wat is dit


Stel je vraagt eens op dit forum: http://forum.belgiumdigital.com/f59/adobe-dreamweaver-cs-5-5-en-cs-6-na-installatie-windows-10-start-niet-meer-op-518035.html
hovel


Geregistreerd op: 31-5-2005
Woonplaats: Zele

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 29 Sep 2015, 18:57 
camiel,

De juiste foutmelding is waarschijnlijk Windows Resource Protection could not perform the requested operation.

Heb je het opdrachtprompt programma gestart als administrator?

Indien nee, probeer dan het zelfde maar dan opdrachtprompt starten als administrator.
Indien ja, probeer dan het zelfde te doen in veilige modus. Zie hier hoe in veilige modus op te starten

succes
ASUS F554L, Intel Core i7, 3,1Ghz, 8GB, 500GB; Windows 10 (x64), Compaq Presario CQ70, dual-core, 2Ghz, 3GB, 1TB; Windows 10 (x32), Comodo Internet Security, FreeCommander, CCleaner, Linux Mageia-6; LibreOffice, Firefox, Thunderbird, Gimp.
Camiel Devos


Geregistreerd op: 9-4-2015
Woonplaats: Aalst

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 01 Okt 2015, 8:27 
Heb je het opdrachtprompt programma gestart als administrator?

hoe start ik de opdrachtprompt op als administrator ?
Ik zie nergens de mogelijkheid daartoe. Ben ik te dom ?

Camiel.
Werk met computer bijna sinds de geboorte ervan.
hovel


Geregistreerd op: 31-5-2005
Woonplaats: Zele

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 01 Okt 2015, 20:50 
In windows 10:
Plaats de muis pijl in de linker beneden hoek, klik de rechter muis knop,
Klik op "Opdrachtprompt (administrator)"
 

 
ASUS F554L, Intel Core i7, 3,1Ghz, 8GB, 500GB; Windows 10 (x64), Compaq Presario CQ70, dual-core, 2Ghz, 3GB, 1TB; Windows 10 (x32), Comodo Internet Security, FreeCommander, CCleaner, Linux Mageia-6; LibreOffice, Firefox, Thunderbird, Gimp.

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.