Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
V4-lover


Geregistreerd op: 3-3-2013


Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Di 09 Jan 2018, 11:48  Onderwerp: Website gemaakt in wordpress maar opladen lukt niet.
Hallo,

Ik probeer mijn eerste website te maken en dit is gelukt  maar ik zit vast.
Sorry als ik stomme vragen stel Rolling Eyes want ik ken er niet zo heel veel van.
Ik maakte een website aan in wordpress.

https://nl.wordpress.com/com-vs-org/?currency=euro&sgmt=gb&utm_source=adwords&utm_campaign=G_Search_Brand_Desktop_BE_nl_x_x&utm_medium=cpc&keyword=wordpress&creative=199332591042&campaignid=668278753&adgroupid=33485291963&matchtype=e&device=c&network=g&targetid=kwd-313411415&locationid=1001187&gclid=Cj0KCQiA7dHSBRDEARIsAJhAHwikkMpWU2lmu6OCrdM5tHYShO-anylzFtJjJCr91Ol0PSfb3_BvSgsaAheNEALw_wcB

Webruimte bij Telenet is geactiveerd want kan via FTP programma bestanden opladen.
Ik gebruik hiervoor Filezilla.

De problemen die ik tegen kom zijn:

Kan ik deze site gratis online krijgen?
Indien ja: Hoe?
Welke Host vul ik in bij Filezilla.
Waar vind ik in wordpress de bestanden om op te laden via Filezilla?

Bedankt voor de hulp.
Snok en de keet af
coderunner


Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 09 Jan 2018, 13:40 
Beste V4-lover,

Telenet ondersteunt geen Wordpress.

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
V4-lover


Geregistreerd op: 3-3-2013


Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Di 16 Jan 2018, 11:08 
coderunner schreef:
Beste V4-lover,

Telenet ondersteunt geen Wordpress.

mvg,
Coderunner


Bedankt coderunner, je hebt gelijk. Wink Wink Wink
Ik heb er nu eentje gemaakt in HTML en geupload via Filezilla  naar mijn webspace bij telenet maar kan die site niet terug vinden via google.
Als ik http://users.telenet.be/blablabla****  in tik dan kan ik ze wel tevoorschijn toveren.

Iemand een oplossing voor wat ik fout doe of juist wel moet doen om de site terug te vinden via zoekrobot?

Thx
Snok en de keet af
coderunner


Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 16 Jan 2018, 15:04 
Beste V4-lover,

De url van een website bij telenet is inderdaad http://users.telenet.be/naam of je zou hiervoor een domeinnaam moeten aankopen bv. http://domeinnaam.be

Nu voor de herkenning van je website bij de zoekmachine Google moet je je website aanmelden bij Google zelf (best bij meerdere zoekmachines zoals Bing, Yahoo, ...) anders gaat je website nooit gevonden worden. Dit kan enkele dagen tot maanden duren naargelang de belangrijkheid van de gegevens op je website.
Enkele meta tags met deze gegevens kunnen je hierbij helpen.

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.