Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
SenNet Medewerker


Geregistreerd op: 25-3-2009


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 06 Feb 2018, 15:39 
Kwam door een aanpassing die deze middag is gedaan, dit zou opgelost moeten zijn
Robol


Geregistreerd op: 25-12-2004
Woonplaats: Beringen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 06 Feb 2018, 15:49 
SenNet Medewerker schreef:
Kwam door een aanpassing die deze middag is gedaan, dit zou opgelost moeten zijn


Bedankt meneer SNM, het is me gelukt !
walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone...
Oma-C


Geregistreerd op: 20-6-2010


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 08 Feb 2018, 11:10 
Dag sennetmedewerkers...

Ik gebruik graag de smileys
maar hoe komt het dat als ik die achteraan mijn zinnetje zet
ze toch iedere keer onder het zinnetje in mijn bericht komt te staan.?
dat ziet er zo onnozel uit...
misschien weet iemand een oplossing..?

Dank U alvast op voorhand....
Oma-C Smile

(Ik gebruik de Chrome browser)
''Je kan niet veranderen hoe anderen over je denken... probeer het ook niet...leef je leven, en wees gelukkig.''
Paul Siemons


Geregistreerd op: 3-2-2004


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 09 Feb 2018, 9:24 
Kan zijn dat ik wat verkeerd doe ?

Het gebeurd regelmatig dat als ik antwoord op een posting en daar een stukje tekst plak uit een krant bijvoorbeeld en die tekst is "VET "(Bold) dan word die ook in het berichtvak "vet" neergezet.
Geen probleem dus om die te veranderen met tekst te markeren en op het "B" icoontje te drukken .... dat reageert niet .... raar.
Italic/Onderstrepen/Lettergrootte aanpassen gaat allemaal wel.

Nu is dat geen groot probleem : ik wis die tekst en voer hem handmatig in op de plaats waar ik het geplakte 
stuk had geplakt ..... eigenaardig de getypte tekst komt automatisch in "vet" te staan en is niet te veranderen!


 
SenNet Medewerker


Geregistreerd op: 25-3-2009


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 09 Feb 2018, 9:27 
@Paul,

Plakken zonder de opmaak te bewaren kan je beter eerst [BBCODE] klikken helemaal rechts bovenaan. Ander gaat hij de opmaak mee proberen over te nemen

@oma-C,

Dat is eerste wat ik er van hoor, zou niet weten waarom dat bij jou gebeurd, niemand anders heeft dit al laten weten... zal het eens bekijken maar moeilijk op te lossen als ik niet weet wat het veroorzaakt
Paul Siemons


Geregistreerd op: 3-2-2004


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 09 Feb 2018, 9:45 
SenNet Medewerker schreef:
@Paul,

Plakken zonder de opmaak te bewaren kan je beter eerst [BBCODE] klikken helemaal rechts bovenaan. Ander gaat hij de opmaak mee proberen over te nemen


Juist eens geprobeerd met BBCode : zelfde resultaat  "Bold" tekst is niet uit te schakelen. 


SenNet Medewerker


Geregistreerd op: 25-3-2009


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 09 Feb 2018, 10:04 
vreemd, kijk even naar mijn voorbeeld, bij jou is dit niet zo ?



 

 
Oma-C


Geregistreerd op: 20-6-2010


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 09 Feb 2018, 18:26 
Dank je sennetmedewerker... Smile
ik vind het raar.... Rolling Eyes en soms is het niet
maar er zijn ergere dingen hoor Wink
Fijn weekend... en groetjes  Smile
Oma-C
''Je kan niet veranderen hoe anderen over je denken... probeer het ook niet...leef je leven, en wees gelukkig.''
petros


Geregistreerd op: 9-9-2006
Woonplaats: West- Vlaanderen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 15 Feb 2018, 11:18 
Seniorennet medewerker , komt wijzigen nog terug ?
Vervelend als  men geen typfouten kan herstellen of nog iets bijvoegen.

 

 

Dank bij voorbaat.
Mvgr. Petros
-HP-model-1090beP7-wind. 7 -intel(R)core(TM)i3-2100CPU@3.10GHz03.10GHz-RAM6,00GB-64bits - SP1 - IE 11 - Norton 2017 - Ccleaner -HD.WD.500GB - ADblock.
*Joy*


Geregistreerd op: 24-2-2014


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 15 Feb 2018, 13:50 
Hier helemaal geen problemen mee...met wijzigen of wat dan ook !! Windows 10 Home/ Acer/4.00GB/64-bits/Windows Defender/
socrates


Geregistreerd op: 5-11-2005
Woonplaats: Lovanium

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 15 Feb 2018, 17:49 
Blijkbaar is het minder goed of beter functioneren van de forumtopics gebonden aan het type browser dat men gebruikt. Bij Chrome krijg ik bv. een ander fontformaat dan bij Firefox of verbeeld ik mij dat maar ?
Om te citeren via die "dubbele",, [size=12]is mij ook nog niet gelukt
Quote:

[/size]
Mijn glas blijft halfvol
mira
Moderator SeniorenNet

Geregistreerd op: 15-8-2004
Woonplaats: Het Vlakke Land bij de Noordzee

Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Do 15 Feb 2018, 17:50 
petros schreef:
Seniorennet medewerker , komt wijzigen nog terug ?
Vervelend als  men geen typfouten kan herstellen of nog iets bijvoegen.

 

 

Dank bij voorbaat.
Mvgr. Petros


Om de functie "wijzigen" te kunnen zien en gebruiken moet je ingelogd zijn.
Misschien was je even uitgelogd petros Wink

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.