Nieuwste iPad 9.7"

Vragen/antwoorden betreffende
gsm, gps, Ipod, Ipad,smartphones, tablets...

pcekspeer
Lid geworden op: 06 aug 2010, 12:44
Locatie: 3530 houthalen limburg

28 mar 2018, 21:49

Zoals gisteren gemeld heeft Apple de nieuwe iPad 9.7" aangekondigd: € 359.
 Tegen betaling van € 99 kan je de stylus aanschaffen.
Beiden kunnen door scholen aangekocht worden met korting:
https://www.apple.com/nl-edu/shop/buy-ipad/ipad-9-7

Waar de vorige het moest doen met A9 beschikt de A10 over een quadcore met 2 snelle cores evenals 2 zuinige.Zilver, grijs en goud, zijn de kleuren die later deze week zullen uitkomen.https://www.apple.com/nl-edu/shop/buy-ipad/ipad-9-7Apple focused met deze nieuwe, goedkopere, iPad duidelijk op gebruik in de scholen. Om die redenbiedt Apple een gratis 200GB-opslag aan studenten (voorheen slechts 5GB). Het leven van zowel leraren als studenten wordt vereenvoudigd door een hele reeks nieuwe software.
Met de nieuwe Schoolwork-app kunnen leraren bijvoorbeeld opdrachten maken en de voortgang van een student in de loop van de tijd controleren.  Er is ook een app voor Apple-docenten waarmee docenten hun eigen training kunnen krijgen om in de loop van de tijd te leren. Studenten kunnen hun eigen digit.boeken maken met de Pages-app.Samen opstellen van bijv. tekst, foto's en vids voor een proepsproject kan voortaan, zelfs kant-en-klare sjablonen zijn voorhanden om de presentaties te organiseren. De nieuwe software komt natuurlijk bovenop een groot aantal educatieve materialen op deze nieuwe iPad.Eigenlijk koop je met deze nieuwe een groot aantal functies die exclusief waren voor de iPad Pro.Blijft nog altijd de prijs van €359, maar je kan eer veel meer mee doen dan met de oude versie.
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.3 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/