De Wever zorgt voor grootste economische groei ooit gemeten.

Hier is plaats voor discussie over politieke onderwerpen.
Bepaalde dwalingen verdwijnen pas als men ophoudt ze te weerleggen (Otto Weiss 1847)
Gast

05 apr 2018, 11:06

frits1955 schreef:.....
BDW sleurt er zelfs het "gedoogbeleid" van Nederland bij...dat heeft volstrekt niets met cocaïne etc. te maken maar uitsluitend met soft drugs. .....
Wat is de prijs van een snuifje cocaine ?  Het is wel de drug van de nouveau-beau-monde , dacht ik.  Gaat men die een bezoekje brengen ?  Ik heb het hier vroeger al neergepend : als je er kan voor zorgen dat er geen vraag naar drugs bestaat , gaat het handeltje doodbloeden.  

frits1955
Lid geworden op: 05 nov 2016, 14:48

05 apr 2018, 11:16

""als je er kan voor zorgen dat er geen vraag naar drugs bestaat"

Dat is - jammer genoeg - een utopie. Al zo lang de mens bestaat heeft hij allerlei vormen van "drugs" gebruikt .
Gast

05 apr 2018, 11:22

frits1955 schreef:""als je er kan voor zorgen dat er geen vraag naar drugs bestaat"

Dat is - jammer genoeg - een utopie. Al zo lang de mens bestaat heeft hij allerlei vormen van "drugs" gebruikt .
Het is toch al alleszins gelukt om het cigaretten en tabak gebruik terug te dringen.  Het wordt amper nog sociaal aanvaard , en dat is een bijzonder groot drukkingsmiddel om er niet aan te beginnen.
Ice

05 apr 2018, 12:14

The Spirit of Flanders schreef:
frits1955 schreef:""als je er kan voor zorgen dat er geen vraag naar drugs bestaat"

Dat is - jammer genoeg - een utopie. Al zo lang de mens bestaat heeft hij allerlei vormen van "drugs" gebruikt .
Het is toch al alleszins gelukt om het cigaretten en tabak gebruik terug te dringen.  Het wordt amper nog sociaal aanvaard , en dat is een bijzonder groot drukkingsmiddel om er niet aan te beginnen.
Zeker, met medewerking en door de heksenjacht op roken van onverdraagzame azijnpissers die nu meer belastingen betalen voor de derving van accijnzen op tabak, haha, ze snijden in eigen vel en zien het niet eens.  :roll:

De vrije keuze wordt aan banden gelegd, controle door de overheid VOOR DE BURGERS neemt steeds toe door manipulatie van sociale aanvaardbaarheid (verdeel en heers waarbij bijv niet-ex rokers zich voor de politieke kar laten spannen om roken te kunnen verbieden) terwijl de drugscriminelen buiten schot blijven.

Drugs zijn perfect onder controle te krijgen door het legaal te maken en behalve de drugsbendes zo buiten spel te zetten, de drugs gerelateerde criminaliteit terug te dringen ook de staatskas te spekken met die miljarden...oh, en ook nog werkgelegenheid te creëeren?....maar dat is niet de bedoeling.

Criminaliteit, toenemende schietpartijen en moorden, afrekeningen kan de politiek gebruiken om nog meer te verbieden en burgerrechten af te breken, meer camera's, meer controles...symptoombestrijding dus weer, de oorzaken zeker ongemoeid laten want marokkanen en vreemd gespuis moeten met rust gelaten worden voor hun stem bij de verkiezingen....

Moeilijke oefening voor de wever: de indruk wekken dat hij het drugsprobleem aanpakt om de burgers te sussen maar intussen de drugsbendes toch hun gang laten gaan en de situatie verder laten verrotten tot de burgers zelf maatregelen eisen en de politiek de búrgers weer wat kan verbieden!

bdw steekt daarom ook de oorzaak inzake drugsproblemen in antwerpen op het gedoogbeleid voor soft drugs in Nederland....hij moet natuurlijk zijn onwil om de marokkaanse ea drugbendes in eigen stad aan te pakken verhullen door naar de hollanders te wijzen... :x
Gast

05 apr 2018, 12:39

Het is wat het is.  Nicotine , alcohol , marihuana , cocaine , heroine , ... zijn stoffen die niet in onze voedselketen passen , en ook nog eens schadelijk zijn.   Die moeten eruit , puur voor de volksgezondheid alleen al , en of de staat er al dan niet voordeel bij haalt doet er niet eens toe.  Als ge dan toch  een roes wilt beleven , wordt dan sex verslaafd , veel gezonder ! :lol: ( en zelfs gezondheidsbevorderend  :) )
Ice

05 apr 2018, 12:53

The Spirit of Flanders schreef:Het is wat het is.  Nicotine , alcohol , marihuana , cocaine , heroine , ... zijn stoffen die niet in onze voedselketen passen , en ook nog eens schadelijk zijn.   Die moeten eruit , puur voor de volksgezondheid alleen al , en of de staat er al dan niet voordeel bij haalt doet er niet eens toe.  Als ge dan toch  een roes wilt beleven , wordt dan sex verslaafd , veel gezonder ! :lol: ( en zelfs gezondheidsbevorderend  :) )
Niet zeveren hé...ban dan ook maar uien, gluten etc.....daar hebben sommige mensen ook last mee en produceren zelfs giftige uitlaten van, scheten genoemd..
Waar ben je dán mee bezig?! :evil:
Enkel nog stoffen die behoren tot de voedselketen, man man...dan kun je alles verbieden als je ziet welk vergif ze in ons voedsel duwen voor meer WINST!

Blijf gvd van de vrije keuze van ons léven af, wij hebben het ménsen/recht om zelf te bepalen hoe we willen leven en welke keuzes we maken, de taak van de overheid beperkt zich tot de controle op de voedselveiligheid, (waar ze zelfs gigantisch in fálen!) NIET om te bepalen welke 'stoffen' beschikbaar mogen zijn of uitgesloten moeten worden onder het BEDROG van volksgezondheid! Dat is dictatuur!
Gast

05 apr 2018, 12:58

 "giftige uitlaten" :lol:  Vang ze op , ge kunt er uw gasvuur mee laten branden ( maar dan moet ge wel héél véél uien eten ) :D 
Ice

05 apr 2018, 14:29

The Spirit of Flanders schreef: "giftige uitlaten" :lol:  Vang ze op , ge kunt er uw gasvuur mee laten branden ( maar dan moet ge wel héél véél uien eten ) :D 
Volledig naast de kwestie zoals je heel goed weet.

Vrijzinnige
Lid geworden op: 27 feb 2018, 13:45

19 apr 2018, 19:46

Illegale export chemische producten naar Syrië: "Valse verklaringen op vrachtbrieven"



Dat drie Vlaamse (Antwerpse) bedrijven mogelijk een internationaal embargo hebben geschonden en dat dit niet is opgemerkt door de douane, kon omdat er valse verklaringen zijn afgelegd op de douaneaangifte. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) gezegd tijdens het vragenuurtje in de Kamer. Jambon antwoordde in de plaats van minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA).

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/04/19 ... verklarin/

Voor de cocaïnehandel is de schuldige veel eenvoudiger, nl ons buurland Nederland.  
  
Een volk krijgt de leiders dat zij verdienen