Limburg wordt stad

Hier is plaats voor discussie over politieke onderwerpen.
Bepaalde dwalingen verdwijnen pas als men ophoudt ze te weerleggen (Otto Weiss 1847)
dejules

27 jun 2018, 12:31

De N-VA gaat de volgende jaren tientallen miljarden Euro's Vlaams geld transfereren naar Antwerpen : de stad van Dewever, de alcoholisten Vancampenhout, Homans, etc.
Dit mag niet al te fel opvallen : 
 N-VA: “Maak van Limburg stad met districten” “Waarom van Limburg geen stad maken en van de steden en gemeenten districten zoals dat nu in Antwerpen is?” Dat zei Hendrik Verbrugge bij de voorstelling van de kandidaten voor de provincieraadsverkiezingen. Enkele speerpunten van de partij zijn de verlaging van de provinciebelastingen, wegwerken van taalachterstand en een lagere politieke dotatie.
https://www.hbvl.be/cnt/dmf20180625_035 ... districten

Een stad heeft minder geld nodig dan een provincie dues als je van een provincie een stad maakt … is er veel meer geld over voor het rovershol van Dewever. Hij kan dan prestige projecten doordrukken zoals de sossen mem dat leerden en alzo zijn riant leeglopersinkomen veilig stellen.
Blijven stemmen op dit uitschot!!!

Horus1
Lid geworden op: 23 dec 2016, 07:29
Locatie: Vlaanderen

27 jun 2018, 13:07

Nieuw draadje gevonden om op te starten? Eindigt zoals altijd ofwel Nva bashen en subiet nog eens ambtenaren. En iemand alcoholist noemen... gelukkig kan jij hier anoniem posten. :evil:

voorn
Lid geworden op: 27 okt 2006, 10:30
Locatie: Antwerpen

27 jun 2018, 18:42

Wees blij dat Antwerpen een wereld haven is. Of ge had nooit bij Ford moeten gaan werken. Maar al jaren in een hangmat gelegen na het sluiten van de koolmijnen.